Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

HJC

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

HJC – suositut pro-tason kypärät sopivat myös harrastelijoiden budjettiin

Lähes viidenkymmenen vuoden kokemus näkyy – HJC-kypärät ovat kiistatta yksiä maailman parhaista. Vuonna 1971 perustettu firma keräsi tunnustusta etenkin moottoripyöräkypäristään, jotka vilahtavat esimerkiksi MotoGP-kisoissa. Monet moottoripyöräilijät tuntevatkin varmasti HJC:n legendaarisen RPHA10-kypärän sekä myöhemmät kehittyneemmät mallit. Näistä kestävistä ja korkealaatuisista kypäristä oli helppo laajentaa pyöräilykypäröihin, joista on samalla tavalla tullut yhdet markkinoiden suosituimmista. Tutustu verkkokauppamme runsaaseen valikoimaan HJC-pyöräilykypäriä ja löydä juuri omiin tarpeisiisi sopiva malli!

Huippuunsa kehitetty testaus tekee HJC:n kypäristä erityisen luotettavia

HJC:n kypärien suunnitteluprosessissa on muutama kulmakiva: uuden kypärämallin täytyy vähentää aerodynaamista vastusta, parantaa ilmankiertoa sekä olla vakaa. Vain täytettyään nämä vaatimukset pääsee uusi kypärämalli markkinoille. Toisin kuin monet kilpailijoistaan, HJC myös testaa kypäränsä tuulitunnelissa. Näihin kypäriin voit luottaa kovassakin vauhdissa! HJC:n kypärät on muutenkin suunniteltu kovaan käyttöön, ja niissä käytetään esimerkiksi mikrobeja tuhoavia hopeasuoloja, joiden ansiosta kypärä pysyy freesinä ahkerassakin käytössä. Erilaisten uniikkien ja innovatiivisten ratkaisujen lisäksi HJC:n kypäröissä on kiinnitetty huomiota myös näkyvyyteen, minkä vuoksi löydät kypäristä heijastavia pintoja, jotka tuovat lisäturvaa iltaisin sekä talviaikaan.

Sanotaan, että kypärä on halvin henkivakuutus, ja korkealaatuinen kypärä onkin oikein käytettynä todella tehokas suoja kaatumisen varalta. Muista aina tarkistaa kypäräsi istuvuus, kun lähdet liikkeelle: remmin tulisi olla tarpeeksi kireällä, jotta kypärä ei pääse heilumaan päässä epätasaisellakaan alustalla. Kypärä ei tietenkään saa myöskään kiristää tai puristaa, ja HJC:n kypärien huolellisen suunnittelun ansiosta ne istuvat päähän mukavasti ja pehmusteiden ansiosta eivät oikein säädettyinä hierrä pitkienkään päivien aikana. Lisäksi optimoitu ilmankierto pitää olon viileänä myös helteellä.

Addnature on aktiivisen ulkoilijan unelmakauppa

Onko sinua purrut pyöräilykärpänen? Huippulaadukkaiden pyöräilykypärien lisäksi löydät verkkokauppamme runsaasta valikoimasta myös kaikki muut varusteet pyöräilyharrastukseen! Eikä huolta, jos lajinasi on juoksu, vaeltaminen, kiipeily tai melonta, sillä meiltä löydät kaiken tarvittavan monenlaisiin ulkoharrastuksiin.