paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Covid-19: Tavarantoimitukset toimivat normaalisti! - Siirry FAQ (UKK) osioomme

HOKA ONE ONE

TIME TO FLY
Hoka One One ja saat juoksulenkeistäsi enemmän irti. Juoksukengän tärkein osa on välipohja. Sen ainutlaatuinen rakenne vaimentaa iskut aiheuttamatta ylimääräistä painoa jaloillesi. Hoka One One pitää kuitenkin erittäin tärkeänä tukea jalan luonnollisesti liikkuvaa liikettä kantapäästä varpaisiin. Olitpa harrastajajuoksija tai kilpajuoksija Hoka One One:in napakat ja dynaamiset juoksukengät tarjoavat juoksunautintoa parhaimmillaan.

Hoka One One polkujuoksukengät

Polkujuoksukengät - kaikki uutuudet

Lisää Hoka One One:ltaTime To Change The Game

160 kilometrin juoksu vieraassa maastossa on taatusti haaste riippumatta siitä, kuinka nopeasti juokset. Jim Walmsley vie haasteen aivan uudelle tasolle yrittäen juosta matkan nopeammin kuin kukaan muu venyttäen samalla inhimillisen suorituskyvyn äärirajoilleen. "Hyödynnän kilparadoilta oppimaani ja astun minulle tuntemattomaan ultra-polkujuoksun maailmaan saadakseni selville, kuinka voin viedä juoksun uudelle, ennennäkemättömälle tasolle."

Katso kaikki Hoka One One juoksukengät

HOKA ONE ONE-ERO

VAIMENNETTU VÄLIPOHJA: HOKA ONE ONE tunnetaan laadukkaista juoksukengistään kevyillä ja täydellisesti vaimennetuilla välipohjilla. Pitääkseen asemansa se etsii jatkuvasti entistä kevyempiä, reagoivampia ja kestävämpiä materiaaleja, jotka maksimoivat iskuvaimennuksen ja parantavat jokaisen juoksijan suorituksia.

META ROCKER: Erityinen kupera, keinutuolimainen HOKA ONE ONE:n ulkopohjien muoto takaa optimaalisen rullauksen minimaalisella kontaktiajalla maahan. Yhdistettynä HOKA:n iskunvaimennukseen, koko juoksuliikkeestä tulee dynaamisempi ja tehokkaampi.

ACTIVE FOOTFRAME: Juoksukengän on istuttava täydellisesti toimiakseen parhaiten. Active Footframe-teknologialla HOKA ONE ONE on kehittänyt tavan täydellisesti upottaa päkiä ja kantapää välipohjaan rajoittamatta sitä - niin kuin ralli-istuin kilpa-autossa.

Hoka One One

184 Tuotetta
Lajittele