paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

HOKA ONE ONE

TIME TO FLY
Hoka One One ja saat juoksulenkeistäsi enemmän irti. Juoksukengän tärkein osa on välipohja. Sen ainutlaatuinen rakenne vaimentaa iskut aiheuttamatta ylimääräistä painoa jaloillesi. Hoka One One pitää kuitenkin erittäin tärkeänä tukea jalan luonnollisesti liikkuvaa liikettä kantapäästä varpaisiin. Olitpa harrastajajuoksija tai kilpajuoksija Hoka One One:in napakat ja dynaamiset juoksukengät tarjoavat juoksunautintoa parhaimmillaan.

Hoka One One polkujuoksukengät

Polkujuoksukengät - kaikki uutuudet

Lisää Hoka One One:lta
Hoka One One TORRENT 2 ja rajat ylittyvät

Anna Cordillera Mountain Ultra-juoksukilpailun johtajan JP Alipion inspiroida sinua ja kohtaa yhteisö, joka ylittää rajansa keskinäisen antamisen ja ottamisen avulla samalla, kun opitaan kunnioittamaan luontoa. JP kokoaa yhteen polkujuoksijoita kaikkialta maailmasta sekä paikallista väestöä Filippiineiltä muodostaakseen yhteisön, joka tarjoaa hengellisen kodin kaikille. TORRENT 2 on ketterä maastojuoksukenkä, jolla voit todellakin pistää rajasi koetukselle.
Tuotteisiin

HOKA ONE ONE-ERO

VAIMENNETTU VÄLIPOHJA: HOKA ONE ONE tunnetaan laadukkaista juoksukengistään kevyillä ja täydellisesti vaimennetuilla välipohjilla. Pitääkseen asemansa se etsii jatkuvasti entistä kevyempiä, reagoivampia ja kestävämpiä materiaaleja, jotka maksimoivat iskuvaimennuksen ja parantavat jokaisen juoksijan suorituksia.

META ROCKER: Erityinen kupera, keinutuolimainen HOKA ONE ONE:n ulkopohjien muoto takaa optimaalisen rullauksen minimaalisella kontaktiajalla maahan. Yhdistettynä HOKA:n iskunvaimennukseen, koko juoksuliikkeestä tulee dynaamisempi ja tehokkaampi.

ACTIVE FOOTFRAME: Juoksukengän on istuttava täydellisesti toimiakseen parhaiten. Active Footframe-teknologialla HOKA ONE ONE on kehittänyt tavan täydellisesti upottaa päkiä ja kantapää välipohjaan rajoittamatta sitä - niin kuin ralli-istuin kilpa-autossa.

Hoka One One

198 Tuotetta
Lajittele