Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Hoka One One Bondi 7

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Hoka One One Bondi 7 -kengät ovat yksi malliston kruunuista

Hoka One One on kenkämerkki, joka on ehtinyt jo reippaaseen 10 vuoden ikään. Sen on perustanut kaksi entistä Salomonin työntekijää, Nicolas Mermoud ja Jean-Luc Diard. Heidän yhteinen visionsa oli luoda kenkiä, joissa alamäkijuoksun ominaisuudet olisivat pääosassa. He loivat kenkämalleja, joissa kantavahvike oli kooltaan suurempi kuin missään aiemmin tehdyssä juoksukengässä. Tuotemerkin nimi pohjautuu maorin kieleen ja vanhaan maorilaiseen sanontaan, joka tarkoittaa suomeksi ”liitelee maan pinnalla”. Nykyisin kenkämerkin tuoteoikeudet omistaa Decker Brands, jonka muita tunnettuja tuotemerkkejä ovat Teva ja UGG. Hoka One One on tuoreempi kenkämerkki juoksujalkineiden valmistajana, mutta juoksuharrastajat ympäri maailman ovat arvioineet heidän kenkänsä juoksukenkien aateliin. Hoka One One Bondi 7 on yksi tuotemerkin kirkkaimmista kruunuista, sillä sen ominaisuudet juoksukenkänä ovat vertaansa vailla. Addnaturella on valikoimassaan runsaasti Hoka One One -merkin kenkiä, joista Hoka One One Bondi 7 on edustettuna sekä naisille että miehille. Hoka One One  Bondi 7 miesten juoksukengät

Hoka One One Bondi 7 vie sinut pidemmälle

Hoka One One Bondi 7 on Hoka One One -malliston vaimennetuin kenkämalli, joka mahdollistaa tasaisen juoksuaskeleen lyhyillä ja pitkillä juoksulenkeillä. Kyseisen kenkämallin EVA-välipohja, hengittävä mesh-päällinen ja Meta-Rocker-teknologia tekevät näistä kengistä miellyttävät käyttää ja tarjoavat uskomatonta mukavuutta juoksuharrastukseen. Todella pehmeä memory foam -materiaali on suunniteltu tarjoamaan kapealle kantapäälle tukea ja vaimennusta ja Hoka One One Bondi 7 -kenkien kantakappi ja suuaukko on suunniteltu muotoutumaan eri muotoisiin nilkkoihin ja tarjoamaan tukea akillesjänteelle. Kenkien loistava iskunvaimennus ja matalahko droppi mahdollistavat pidempien matkojen juoksemisen, ja näillä kengillä todella pääset pidemmälle. Alle on listattu muutama Hoka One One Bondi 7 -mallien teknisistä ominaisuuksista:

  • Kenkien verkkopäällinen mahdollistaa tehokkaan hengittävyyden
  • Memory Foam tukee akillesjännettä ja tekee liikkumisesta miellyttävää
  • Täysin muotoiltu ja kengän mittainen EVA-välipohja tukee koko jalkaa
  • Matala droppi, joka on tunnusomainen Hoka One One -kengille

Juoksukengät ja muut varusteet verkkokaupastamme

Addnature palvelee juoksuharrastajaa monenlaisin tuottein. Saat meiltä Hoka One One Bondi 7 -kenkien lisäksi paljon muita tuotteita tukemaan juoksuharrastustasi. Jos Hoka One One ei sinulle jostakin syystä sovellu, voit aina tutustua koko muuhun juoksukenkävalikoimaamme. Oikeanlaisten juoksukenkien lisäksi tarvitset luonnollisesti sopivat juoksuvaatteet ja juoksusukat, sillä sopivien sukkien valitseminen on lähes yhtä tärkeää kuin itse kengän valinta. Emme halua rajoittaa juoksemista vain muutamaan vuodenaikaan ja siksi olemmekin rakentaneet myös todella kattavan talvijuoksuvarustevalikoiman, josta löydät erityisesti talven juoksulenkeille soveltuvat tuotteet. Verkkokauppamme onkin juoksijalle oikea aarreaitta, sillä yhdellä ostoskerralla voit yhdestä verkkokaupasta saada kaiken tarvitsemasi juoksuharrastustasi palvelemaan. Meillä voit tehdä ostoksesi turvallisin mielin, sillä käytämme vain tunnettuja maksuvälittäjiä ja kuljetusyhtiöitä. Tilauksen ja maksun suoritettuasi saat siis pakettisi järkevin toimitusajoin valitsemaasi toimitusosoitteeseen.