Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Hoka One One Clifton 7

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Hoka One One Clifton 7 – tehty juoksemiseen

Hoka One One on yritys, jonka on perustanut kaksi juoksukenkämarkkinoilla pitkään työskennellyttä ammattilaista, Nicolas Mermoud ja Jean-Luc Diard. He ottivat uutta yritystä perustaessaan tavoitteeksi luoda kenkiä, joiden juoksuominaisuudet olisivat täysin kilpailijoista poikkeavat, ja joiden kantavahvistus olisi parempi kuin yhdessäkään aiemmin valmistetussa juoksukengässä. Kenkävalmistajan nimi onkin peräisin maorin kielestä ja sanonnasta, joka tarkoittaa ’liitelee maan pinnalla’. Kengät valmistetaan siis kevyiksi ja siten, että ne tukisivat juoksijaa mahdollisimman paljon. Hoka One One on nykyisin Decker Brandsin omistuksessa, joka valmistaa kenkiä useille eri tuotemerkeille. Kenkien kehitystyö kuitenkin jatkuu, sillä nyt resurssit ovat kunnossa. Hoka One One onkin kehittänyt ja tuonut markkinoille täysin uusia kenkiä ja niiden lisäksi päivitettyjä versioita edellisistä mallistoistaan. Addnaturen valikoimasta löydät kattavasti Hoka One One -kenkiä, kuten Hoka One One Clifton 7 -mallin. Tutustu valikoimaamme rauhassa ja saat kattavan kuvan koko tarjonnastamme ja ajantasaisesta saatavuudesta.

Hoka One One Clifton 7 Koralli Mintunvihreä Naisten Juoksukenkä

Hoka One One Clifton 6 tekee juoksemisesta nautintoa

Hoka One One on valmistanut kenkiä vuodesta 2010 tavoitteenaan tarjota kaiken tasoisille juoksijoille tuntuvia etuja juoksutyylistä riippumatta. Yrityksen täysin uniikki ja innovatiivinen kenkien välipohja mahdollistaa jopa 2,5 kertaa paremman vaimennuksen kuin normaalit juoksukengät ilman, että kenkien paino dramaattisesti nousee. Juoksijalle se tarkoittaa suoraan parempaa iskujen imeytymistä sekä dynaamisempaa ja vakaampaa juoksua. Hoka One One -teknologia tarjoaa tukea juoksijan luonnolliselle liikkeelle, mikä mahdollistaa tehokkaasti rullaavat askeleet kantapään kosketuksesta alustaan aina siihen asti, kun kenkä irtoaa maasta. Hoka One One Clifton 7 on mallisto, jonka kengissä yhdistyy ainutkertainen pehmeys ja uskomaton keveys. Kengissä on sama pohja kuin aiemmissa kehitysversioissa ja myös samat ominaisuudet, mutta parannetulla siluetilla ja uudella päällisen verkkomateriaalilla. Pehmeä päällinen tarjoaa miellyttävämpää askellusta ja kenkien takalenkki mahdollistaa nopean pukemisen ja riisumisen. Nauhojen vahvikerenkaita on vahvistettu entisestään ja tarkkaan sijoitetut kumivahvikkeet parantavat pitoa ja lisäävät kenkien keveyttä. Addnaturen valikoimasta löydät Hoka One One Clifton 7 -kenkiä eri väreissä sekä naisille että miehille, joten löydät varmasti itsellesi parhaiten soveltuvan mallin.

Juoksukengät kaikkiin tarpeisiin suoraan Addnaturen valikoimasta

Addnaturen verkkokaupan kattavasta valikoimasta löydät erilaiset juoksukengät Hoka One One -tuotemerkiltä ja monelta muulta tunnetulta valmistajalta. Saat tutkittua ja vertailtua kattavasti erilaisia juoksukenkiä eri tarkoituksiin, kun seikkailet verkkokaupassamme ja teet ostoksia. Muista myös tutustua muihin Addnaturen tuotteisiin, kuten vaatteisiin, asusteita, varusteisiin, asusteisiin ja tarvikkeisiin, sillä saat kätevästi samalla kertaa kaiken tarvitsemasi valitsemaasi osoitteeseen. Tarjoamme yli 99 euron ostoksille ilmaisen toimituksen, joten kannattaa keskittää ostoksia. Ostosten tekeminen Addnaturella on vaivatonta: tuotteet löydät helposti, näet saatavuuden, lisäät ostoskoriin, täytät toimitus- ja tilaustiedot ja teet tilauksen. Sitten vain odotat pakettisi saapumista. Lisäksi tarjoamme ostoksillesi turvaa 30 päivän ilmaisella palautusoikeudella, joten voit tehdä ostoksesi rauhallisin mielin. Jos et löydä tarvitsemaasi tuotetta tai sinulla on muita pulmia verkkokauppamme kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.