paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Holmenkol

79 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Holmenkol – loistavaa luistoa ladulle ja rinteeseen

Talviurheilupiireissä Holmekol tunnetaan hyvin, ja sitä usein tituleerataan maailman vanhimmaksi suksivahan valmistajaksi. Firman perustaja oli kemisti ja innokas mäkihyppääjä, joka päätti yhdistää työnsä ja harrastuksensa – näin kiillotusvahoista kehittyi suksivaha, jonka ansiosta professori itse pääsi kovempaan vauhtiin rinteessä. Vielä tänä päivänäkin tämä saksalaisfirma tunnetaan nimenomaan vahastaan sekä muista sujuvan talviurheilun varmistavista näppäristä tuotteista, joita se valmistaa lähes sadan vuoden kokemuksella. Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät runsain mitoin erilaisia Holmenkolin tuotteita aina itse suksivahasta muihin luistohuollon tarvikkeisiin!

Holmenkol-tuotteilla teet vahauksesta helppoa

Vahan tehtävänä on parantaa suksien luistoa: vahaus vähentää suksen ja lumen välistä kitkaa, jolloin eteenpäin pääseminen on sujuvampaa. Vahausta pidetään usein monimutkaisena ja hankalana juttuna, mutta etenkin jos olet ahkera talviurheilija tai perheestä löytyy monta murtomaahiihtäjää tai laskettelijaa, kannattaa vahaukseen satsata – eikä se ensimmäisen opettelukerran jälkeen ole oikeastaan edes hankalaa! Holmenkolilta löydät tietenkin legendaariset suksivahat eri pakkauskoossa, joten olitpa talouden ainoa hiihtäjä tai tarvetta on useampien suksiparien vahaamiseen, löydät tarpeisiisi sopivan tuotekoon. Vahojen välillä on eroja esimerkiksi sopivaan käyttölämpötilaan liittyen, ja suosittelemme tutustumaan huolellisesti tarjoamiimme tuotekuvauksiin ennen vahan valitsemista, jotta tilaat varmasti juuri omiin tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Holmenkolilta löydät lisäksi monenlaiset puhdistustuotteet ja varusteiden huolellinen putsaaminen onkin ehdottoman tärkeää onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi, käytitpä sitten perinteistä vahaa tai nykyaikaista pikaluistoa eli nestemäistä luistovoidetta. Puhdistamiseen voi käyttää pelkästään harjaa, mutta usein etenkin kaupunkiympäristössä kunnon puhdistamiseen tarvitsee myös puhdistusaineita. Puhdistusharjojen lisäksi Holmekolilta löydät muun muassa vahauksen viimeistelyyn sopivat harjat.

Sukset kainaloon ja menoksi!

Kun vahaus on kunnossa ja suksi luistaa, olet valmiina ladulle. Tai jos sinulta puuttuu vielä muita varusteita, tutustu verkkokauppamme runsaaseen valikoimaan ja tilaa kaikki tarvitsemasi: meiltä löydät niin talviurheiluvaatteet, erilaiset jalkineet kuin reput, rinkat ja retkikeittimetkin! Alan parhaiden merkkien suosituimpien varusteiden joukosta löydät varmasti kaiken, mitä tarvitset!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.