paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Icebug

41 Tuotetta
Icebug

Lopeta liukastelu

Ruotsalaisen Icebug-kenkämerkin logossa komeilee kuoriainen, joka on tunnettu sen peräksi antamattomasta pidosta kaikenlaisilla pinnoilla. Ja tämä on myös Icebug-kenkien idea; pysyä pystyssä kaikenlaisilla pinnoilla. Olipa tienpinta sitten luminen, jäinen tai märkä. Merkki sai alkunsa 90-luvun alkupuolella, jolloin 2 perhettä päättivät alkaa kehitellä ideaansa myös talvella toimivista kengistä ja tästä alkoi Icebug-kenkien dynaamisten nastojen kehittäminen. Kenkiä testattiin ensin jäähallissa, ja jo muutamien ensimmäisten testien jälkeen oli selvää, että idea toimii. Kengistä tuli nopeasti varsin suositut ja yrityksen tuotevalikoima on kasvanut tasaisesti sen perustamisesta lähtien. Valikoimassa on tällä hetkellä kenkiä niin talviseen lenkkeilyyn, trail-juoksuun kuin saaristo-olosuhteiden swimruniinkin. Icebug-kengissä pysyt pystyssä!

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Icebug-nastakengät sopivat kuin nakutettu pohjoismaisiin olosuhteisiin

Icebug Pohjoismaissa vallitsevat vaativat sääolosuhteet saavat ulkoilua harrastavat ihmiset valitsemaan yhä useammin käyttöönsä teknisiltä ominaisuuksiltaan mahdollisimman monipuoliset ja käyttäjäänsä useissa eri sääolosuhteissa palvelevat kengät. Lujaa pitoa ja sitä kautta varmuutta askeliin tuovat nastakengät kasvattavatkin jatkuvasti suosiotaan ulkoilijoiden, retkeilijöiden ja urheilua harrastavien keskuudessa, eikä ihme, sillä kukapa meistä haluaisi liukkailla tai kosteilla keleillä liukastella - monesti vieläpä vakavin seurauksin?

Nastakenkien valmistukseen erikoistunut ruotsalainen Icebug on toiminut jo vuodesta 2001 lähtien. Tämä tänä päivänä hyvin tunnettu ja menestyksekäs yritys sai alkunsa, kun sen perustajat kyllästyivät siihen, että valitessaan juuri omaan aktiviteettiin parhaiten sopivimmat kengät niiden ongelmana oli poikkeuksetta liukastelu. Yritys ottikin edellä mainittuun seikkaan turhautuneena tavoitteekseen kehittää loistavin ominaisuuksin kehiteltyjä, urheiluun, ulkoiluun ja vaellukseen sopivia kenkiä, joissa ei tarvitsisi jännittää jalkojaan liukastumista peläten vaan saisi ainoastaan keskittyä nauttimaan suorituksesta. Tavoitteena oli kehittää omat kenkämallinsa sekä kävelyyn että juoksuun liukkailla pinnoilla. Tähän tarpeeseen kehitettiin ainutlaatuinen kumimateriaali, joka tarjoaa lyömättömän pidon kosteille alustoille, sekä älykkäät nastat, jotka sopeutuvat erilaisille pinnoille – myös kaikkein liukkaimmalle jäälle.

Hämmästyttävää pitoa monessa eri kenkämallissa

Icebug onnistui tavoitteissaan ja valmistaa nyt kenkiä, joiden käyttäjät voivat nauttia aktiivisesta elämäntyylistään ilman, että joutuvat lainkaan miettimään ja pelkäämään liukastumisen vaaraa. Icebug on kasvattanut suosiotaan huomattavasti kenkämarkkinoilla viimeisten vuosien aikana. Sana Icebugin kenkien huikeista toiminnoista on kiirinyt aluksi aktiivisten ulkoilma-entusiastien keskuudessa ja nyt merkki jo tunnetaan ihan kaikenlaisten ulkoilijoiden huulilla. Tämä nastakenkien saralla uraansa vahvasti uurtanut ammattilainen valmistaa jalkineita pääasiassa juoksuun, kävelyyn ja suunnistukseen sopien, mutta sen mallistosta löytyy kenkiä myös muun muassa vapaa-aikaan ja vesiurheiluun suunniteltuina. Icebug on tänään nastakenkien johtava valmistaja, jonka jalkineiden tyytyväisten käyttäjien lukumäärä kasvaa kasvamistaan. Turvallisuus ja liikkumisen vapaus ovat yrityksen toiminnan avainsanat ja Icebugin valitessasi voitkin luottaa näihin molempiin täysillä - varauksetta!

Nyt nastakenkien vannoutunutta ystävää todella hemmotellaan meillä Addnaturella monessakin suhteessa. Olemme nimittäin lisänneet valikoimaamme moneen eri käyttötarkoitukseen soveltuvia Icebug-kenkiä, jotka loistavilla ominaisuuksillaan tarjoavat pettämättömän käyttömukavuuden useisiin erilaisiin ulkoiluaktiviteetteihin. Varmista tulevien ulkoilujesi turvallisuus valiten tästedes käyttöösi nämä käyttäjälleen hämmästyttävän pidon tarjoavat nastakengät, jotka eivät petä sinua eivätkä jalkojasi, vaan antavat ihanan ulkoilun jatkua kerta toisensa jälkeen ilman ikäviä hidasteita. Addnaturen Icebug-kenkävalikoimasta löydät sekä naisille että miehille sopivat laadukkaat Icebug-kengät useisiin eri käyttötarkoituksiin:
  • Icebug vaelluskengät valitessasi tulevat vaellukset ja retket eivät tule jäämään ainakaan kengistä kiinni! Lukuisat älykkäät ratkaisut varmistavat väsymättömän askelluksen ja jalkojen optimaalisen mukavuuden pitkilläkin vaelluksilla.
  • Icebug juoksukenkien valikoimasta löytyy monta huolellisesti kehiteltyä mallivaihtoehtoa, jotka sopivat juoksupoluille ympärivuotiseen käyttöön. Nastallisten juoksukenkien avulla lenkkeilet turvallisesti myös liukkaalla.
  • Kun haluat jokaiseen päivääsi maksimaalista mukavuutta ja turvallisen huoletonta askellusta, valitse arkesi lyömättömäksi mukavuudentuojaksi Icebugin vapaa-ajan kengät.
  • Mikäli ajatuksissasi on tehdä tulevista talvistasi mukavampia kuin koskaan, Icebug talvikengät &-saappaat rientävät hätiin tarjoten kaikki Icebug-kenkien fiksut ominaisuudet sekä lisäksi lämmittävät varret, jotka ihanteellisesti täydentävät nämä kylmään vuodenaikaan suunnitellut kengät.
  • Halajaako mielesi turvallisesti ulkoilmaan?

    Haluatko sinäkin varmistaa, että tulevat ulkoilusi ovat tästä edespäin mukavuudeltaan ja turvallisuudeltaan huippuunsa hiottuja? Tee kuten moni muukin ja hanki itsellesi pettämättömän pitävät ja samalla jaloille mukavat Icebug-kengät, joiden nastateknologia on aivan omaa luokkaansa! Monipuolisen Icebug-kenkävalikoiman lisäksi tarjoamme myös meiltä tilattuihin tuotteisiin jopa 100 päivän pituisen avokaupan sekä maksuttoman toimituksen, mikäli et jostain syystä haluakaan pitää tuotetta. Tutustu nastakenkien edelläkävijänä tunnetun Icebugin laadukkaiden ja harkitulla ammattitaidolla kehiteltyjen kenkien valikoimaan ja hanki itsellesi ulkoiluun kestävät ja pitävät kengät, joista tulee jalkojesi turvallinen luottosuosikki aina, kun mielesi halajaa ulkoilmaan!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.