paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Indiana SUP

15 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

Indiana SUP – kaduilta aalloille

Ensimmäiset Indiana SUP -suppailulaudat myytiin vuonna 2010, mutta itse yrityksen tarinassa joudutaan palaamaan aina vuoteen 1989, jolloin Christof Peller rakensi ensimmäiset omat skeittilautansa kotinsa pyykkituvassa, Herrlibergissä, Sveitsissä. Skeittilaudoista syntyi Indiana Skateboards, jonka laudoilla voitettiin jopa slalom-skeittauksen maailmanmestaruus Maurus Strobelin toimesta vuosina 2004 ja 2005. Rakkaus erilaisiin lautoihin sai Christofin ja Mauruksen kehittämään oman SUP-lautansa vuonna 2010 ja ensimmäisen ilmatäytteisen SUP-lautansa vuonna 2014, kun ihmiset kaipasivat jotain helpommin mukana kannettavaa ratkaisua. Siitä lähtien aina tähän päivään asti Indiana SUP on kasvattanut markkinaosuuttaan, ollen nykyisin yksi maailman suosituimmista tuotemerkeistä. Addnaturella on ilo ja kunnia edustaa tätä upeaa SUP-lautamerkkiä ja valikoimassamme onkin useita erilaisia Indiana SUPin tuotteita. Tutustu rohkeasti verkkokauppaamme, etsi itsellesi parhaiten sopiva ratkaisu ja saat ajantasaisimman saatavuustiedon välittömästi. Indiana SUP 7’4 Stubby Wave Hiilikuitu SUP-lauta

Indiana SUP tarjoaa iloa suppailun merkeissä

Suppailu on alun perin lähtöisin Havaijin lämpöisiltä vesiltä ja se on levinnyt sieltä aina vain pohjoisemmaksi, päätyen myös yhdeksi suomalaisten kesän suosikkilajeista. Laji on varsin tehokas kuntoilumuoto ja pääset samalla nauttimaan vedestä ja luonnosta. Indiana Sup SUP-laudat on olemassa sekä kiinteitä surffilaudan oloisia että ilmatäytteisiä, jotka kulkevat mukanasi melko vaivattomasti. Suppailulaudan lisäksi tarvitset Indiana Sup SUP-melat, mahdollisen uima- tai märkäpuvun sekä Pelastusliivit sup-lautailuun. Kaiken edellä mainitun saat kätevästi suoraan Addnaturen verkkokaupasta, sillä otamme suppailun tosissamme. Kattavasta valikoimastamme löydät Indiana SUP -tuotemerkin tuotteita, kuten kiinteitä SUP-lautoja sekä ilmatäytteisiä SUP-lautoja. Kannattaa tutustua esimerkiksi yhteen kaikkien aikojen suosituimmista laudoista, 10’6 family packiin, joka on ilmatäytteinen, kolmiosaisella kuitua ja komposiittia yhdistävällä melalla varustettu paketti, jolla pääset todella kätevästi alkuun SUP-lautailussa. Tarvikkeista kannattaa huomioida ainakin pumppu sekä reppu, johon saat pakattua SUP-laudan kätevästi ja se kulkeekin mukanasi, missä ikinä haluatkin suppailla. Tutustu myös uima- ja märkäpukuvalikoimaamme. Kesällä saatat nimittäin pärjätä shortseilla tai bikineillä, mutta jos keli on viileämpi tai vesi kylmää, kannattaa varustautua suppaamaan kunnon märkäpuvulla, joita löydät myös kattavasti Addnaturen valikoimasta. Indiana SUP -suppailulautojen lisäksi saat meiltä erinäisiä muita tarvikkeita, kuten vedenkestäviä tablettikoteloita reissuillesi sekä varaosia ja erilaisia meloja, joilla saat tuotua lisää syvyyttä suppailuusi.

Addnature on aktiivisen liikkujan verkkokauppa

Addnaturella on todella kattavasti erilaisia vesiurheiluun tarvittavia tuotteita, kuten Indiana SUP -tuotemerkin SUP-lautoja ja tarvikkeita. Kannattaa tutustua myös muiden tuotemerkkien tuotteisiin, sillä jos et löydä yhdeltä merkiltä haluamiasi tuotteita, voit löytää ne joltain muulta merkiltä. SUP-lautojen lisäksi Addnaturella on runsaasti erilaisia märkäpukuja, uima-asuja, bikineitä, shortseja, paitoja – unohtamatta pelastusliivejä, sillä vaikka osaisitkin uida, voi kylmä vesi tai arvaamattomat virtaukset olla vaarallisia kokeneemmallekin vedessä liikkujalle. Saat siis yhdestä verkkokaupasta kaiken tarvittavan kotiisi samalla kertaa. Muistathan myös, että tarjoamme 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, joten voit huoletta tehdä ostoksia Addnaturella.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.