Addnature testaa Reima Katmaita

Addnature testaa Reima Katmaita

Reima Katmai on kestävä lasten talvitakki ylemmässä keskihintaluokassa. Takki on osoittanut toimivuuttaan intensiivisissä ulkoleikeissä niin esikoulussa kuin täydessä vauhdissa hiihtomäessä. Kollegamme Niklas on Retail Manager meillä Addnaturellä, mutta hän on ennen kaikkea isä viisi ja puolivuotiselle Walterille, joka on testannut takin perusteellisesti. Jatka lukemista siitä, miksi Reima Katmai voi olla oikea talvitakki lapsellesi.

Tuotteesta

Reima Katmai on veden- ja tuulenpitävä hiihtotakki, joka soveltuu hiihdon ja lumilautailun lisäksi erinomaisesti mäen laskuun pulkalla sekä lasten leikkisään lumisotaan. Niklas ja Walter kuvaavat materiaalia pehmeäksi mukautuvaksi sen kestävästä laadusta huolimatta. Vetoketju on helppo sulkea ja hupun tarranauhakiinnitys istuu paikallaan tarttumatta muihin vaatteisiin tai ärsyttämättä ihoa leuassa. Arvokkaita ominaisuuksia lastentakille, kun yksinkertaiset rutiinit auttavat kirjaimellisesti lapsen pääsemään kynnyksen yli aamuisin, kun on aika lähteä esikouluun.

Leveän lumilukon ansiosta takki istuu tukevasti paikoillaan ja kirkkaat värit tekevät lapsesta helposti tunnistettavan kaukana rinteessä. Takissa on hiihtopassitasku korkealla oikeassa käsivarressa, missä siihen on helppo päästä käsiksi ja korkea kaulus suojaa kylmältä viimalta hiertämättä leukaa vasten. Kaikki tärkein vaikuttaa siis olevan kohdillaan. Ainoa, mitä Walter jäi kaipaamaan, oli peukaloreikää hihoihin. Testivaatteen koko oli oikeastaan aavistuksen liian iso, mutta kyllä se siitä huolimatta sopi Walterille ihan hyvin. Suurempi koko tarkoittaa, että nyt hänellä on toiminnallinen takki, johon kasvaa, mikä kannattaa taloudellisesti tietoisten vanhempien ottaa huomioon. Takki on kokoa 128 ja Walterilla on pituutta 117 senttiä.

Takki, joka kestää leikit

Katmai on saanut olla monessa mukana. Walter on laskenut mäkeä suksilla lähirinteillä ja on pitänyt sitä päivittäin esikoulussa. Yhtenä lumisena paivana se sai perusteellisimman testauksen, kun Walter laski mäkeä vatsallaan jäällä - koettelemus, josta takki selvisi ehjin nahoin. Vaatteet, joiden mukana tulevat käytösohjeet ovat tylsiä. Tässä on kestävä takki, joka tarjoaa lapselle vapauden temmeltää ja pitää hauskaa, juuri niin kuin pitääkin.

Kaiken kaikkiaan Walter on tyytyväinen takkiin, joka on pitänyt hänet kuivana ja lämpimänä, niin syöksyen alas rinteitä kuin välitunneilla esikoulussa. Miinusta oli se, että takin kirkas väri tarkoittaa sitä, että se tulee helposti likaisen näköiseksi. Se tosin osoittautui pieneksi seikaksi, sillä takki kestää pesun menettämättä vettähylkiviä tai muita toiminnallisia ominaisuuksiaan. Vinkkinä, kannattaa ostaa vedeneristyssuihketta parantaakseen eristystä, jos takkia tarvitsee pestä vähän väliä. Reima Katmai on selvinnyt hyvin, rännästä ja talvituulista huolimatta. Takki on sen verran korkeaa laatua, että sen voi periä muut sisaret ja serkut. Se on yksi monista hyödyistä, joka tekee Katmaista hintansa arvoisen.

Lue lisää

Reima-tuotteet Opas: Vaeltaminen lasten kanssa Opas: Kerrospukeutuminen talven vaihteleviin säihin

Löydät Meidät Myös

Copyright © Addnature – All rights reserved