Nordic Outdoor Blogger Award 2017

Nordic Outdoor Blogger Award 2017

Addnature ylpeänä esittää: Nordic Outdoor Blogger Award 2017

Yhteistyössä Haglöfsin kanssa

Mikä blogi innostaa sinut kirmaamaan ulkoilmaan välittömästi, kun luet viimeisintä julkaisua? Kenen kuvat saavat sinut haaveilemaan loputtomista ulkoilmaseikkailuista luonnossa? Etsimme nyt Pohjoismaiden parasta ulkoilublogia!


Voittajat ovat nyt selvillä!

Suomen Top 3 ulkoilubloggaajat 2017 >>

Pohjoismaiden paras ulkoilubloggaaja 2017 >>


1.

Äänestä suosikkiasi suomalaisten ulkoilubloggaajien joukossa. TOP 3 bloggaajaa palkitaan.


2.

Eniten ääniä saaneet bloggaajat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa etenevät finaalikierrokselle.


3.

Finaalissa Haglöfs valitsee voittajan, joka kruunataan Nordic Outdoor Blogger 2017 -tittelillä.


Tietoa Nordic Outdoor Blogger Award 2017 -tittelistä

"Pohjoismaiden paras ulkoilubloggaaja 2017 on ulkoilmaihminen, joka säännöllisesti innostaa lukijoitaan tutkimaan kaunista luontoa ympärillämme. Bloggaaja inspiroi sekä antaa tietoa ja vinkkejä tavalla, joka sitouttaa lukijaa sekä motivoi tätä elämään aktiivisempaa elämää."

show_quote_icon="yes" line_height="35"
[vc_single_image image="512" img_size="" alignment="center" qode_css_animation=""]

Nordic Outdoor Blogger Award on jaettu kahteen osaan:

1. Suomen paras ulkoilubloggaaja 2017 - Lukijaäänestys

Ensimmäinen kierros tapahtuu maittain. Kunkin Pohjoismaan – Suomi, Ruotsi, Tanska ja Norja – lukijat voivat äänestää omaa suosikkiulkoilublogiaan oman maansa ehdokkaiden listalta. Maiden voittajat etenevät finaalikierrokselle.

 • Ajanjaksolla 13.11-19.11 voit ehdottaa blogia mukaan kilpailuun
 • Ajanjaksolla 20.11-03.12 voit äänestää suosikkiblogiasi ehdokkaiden joukossa
 • Maiden voittajat ilmoitetaan: 5.12.2017
 • Kunkin maan TOP 3 bloggaajaa palkitaan
Katso voittajat >>

2. Pohjoismaiden paras ulkoilubloggaaja 2017 - Finaalikierros

Eniten ääniä saaneet bloggaajat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa muodostavat TOP 4:n ja kilpailevat finaalikierroksella. Voittajan valitsevat Haglöfsin ulkoiluasiantuntijoiden tiimi ja hänet kruunataan "Nordic Outdoor Blogger Award 2017” -voittajaksi.

 • Voittaja julistetaan viikolla 50.
Katso voittaja >>


Suomen parhaat ulkoilubloggaajat 2017

1.sija

[vc_single_image image="576" img_size="255x255" alignment="center" onclick="custom_link" img_link_target="_blank" qode_css_animation="" link="http://luontoloinen.blogspot.de/"]

Sini-Marja Sangi | Luontoloinen

17% äänistä

2.sija

[vc_single_image image="589" img_size="255x255" alignment="center" onclick="custom_link" img_link_target="_blank" qode_css_animation="" link="http://jalkaisin.blogspot.de/"]

Upe Nykänen | Jalkaisin

14% äänistä

3.sija

[vc_single_image image="625" img_size="255x255" alignment="center" onclick="custom_link" img_link_target="_blank" qode_css_animation="" link="https://keanretki.com/"]

Kea Creutz |  Kean Retki

13% äänistä


Ehdolla:

Aki Ihanajärvi - Akpojan  retkiblogi | Anne-Marie Holm - Adventureland Lapland | Anni Penttilä - Vuorenvarma | Caj Koskinen - Everything else is Humbug | Eija Vartiainen - Muurahaisten poluilla | Hanna Neuvonen - Lifedream | Laura Musta - Kaiken maailman matkoja | Liisa Peltonen - Revontulia | Milja Fromholtz - Pipo Silmillä | Terhi Jaakkola - Endorfiininmetsästäjä


Pohjoismaiden paras ulkoilubloggaaja & Nordic Outdoor Blogger Award 2017 -finaalin voittaja

Voittaja

[vc_single_image image="682" img_size="255x255" alignment="center" onclick="custom_link" qode_css_animation="" link="https://isakfriluft.com/"]

Isak Knudsen - Isaks Friluftsblogg (Norja)

"Due to his young age Isak is a true inspiration for the young ones growing up in a modern world. Our life has become more digital then ever and it's important that we are true to our self and that all of us inspire people to get out there. This is exactly what Isak is doing with his blog and work. We at Haglöfs hope that more young people in the big city’s starts to appreciate the nature around us and are willing to experience what the nature has to offer."

show_quote_icon="yes"

Daniel Cohn - Haglöfs


Finalistit:

Sini-Marja Sangi - Luontoloinen | Suomi

Annelie Pompe - Annelie Adventures | Ruotsi

Isak Knudsen - Isaks Friluftsblogg | Norja

Maria Rømer - Curly Camper | Tanska


Lisätietoa

Tärkeitä päivämääriä

 • Viikolla 46. voit ehdottaa suosikkiblogiasi mukaan kilpailuun
 • 1. kierroksen äänestysaika: 20.11-3.12
 • Kansallisesti kolme parasta ilmoitetaan: 5.12
 • Pohjoismaiden voittaja kerrotaan: viikolla 50
Käyttöehdot Internetstores GmbH (jäljempänä “Internetstores”) järjestää kilpailun “Nordic Outdoor Blogger Award 2017” verkkosivustojen addnature.com, campz.dk  & addnature.no kautta (jäljempänä “Verkkosivusto”). Sekä osallistumiseen että kilpailuun sovelletaan seuraavia säännöksiä. Osallistumalla kilpailuun kaikki osallistujat sitoutuvat noudattamaan seuraavia käyttöehtoja: § 1 Rekisteröinti Kilpailuun rekisteröitymisen yhteydessä osallistujan on syötettävä bloginsa URL-osoite kilpailusivuilla kohdassa §2 kuvattujen ehtojen mukaisesti. Jotta osallistujaan voidaan ottaa yhteyttä, Internetstores tarvitsee osallistujan sähköpostiosoitteen. Osallistuja on itse vastuussa oikeiden tietojen syöttämisestä kilpailusivustolle. Kilpailuun rekisteröitymisen yhteydessä osallistuja hyväksyy, että mahdollisesti voittaessaan osallistujan postaama kilpailuun liittyvä sisältö sekä osallistujan nimi ja kuva voidaan julkaista Addnature-blogissa, missä tahansa muissa Internetstores-domaineissa, Facebookissa tai Instagramissa.  § 2 Kilpailu
 1. Kilpailu alkaa 13.11 ja päättyy viikolla 50.
 2. Osallistuminen on maksutonta, eikä osallistujien tarvitse tehdä ostoa osallistuakseen.
 3. Ilmoittamalla blogisi kilpailuun hyväksyt käyttöehdot.
 4. Voittaakseen palkinnon lukijakilpailussa, osallistujan on täytettävä äänestyssivulla kaikki vaaditut kentät, hyväksyttävä käyttöehdot ja klikattava “Äänestä”.
 5. Parhaan suomalaisen ulkoilubloggaajan titteli menee bloggaajalle, joka äänestyksessä kerää eniten ääniä. Kukin äänestäjä saa äänestää ainoastaan kerran. Finaalikierroksella Haglöfsin raati valitsee bloggaajan, joka voittaa Nordic Outdoor Blogger 2017 -tittelin.
  § 3 Osallistujat ja kilpailun ulkopuolelle jättäminen
 1. Automaattiset äänestämiset äänestysrobotteja tai kilpailuklubeja hyödyntämällä eivät ole sallittuja. Sama koskee kaikkia tahallisesti väärin perustein toteutettuja äänestystapoja.
 
 1. Internetstores pidättää itsellään oikeuden hylätä osallistujan näiden ehtojen rikkomisen johdosta. Tässä tapauksessa kyseessä oleva osallistuja ei voi voittaa.
 
 1. Internetstores pidättää oikeuden jättää kilpailun ulkopuolelle lukijoiden ehdottamia blogeja, jotka eivät täytä Internetstoresin asettamia kriteerejä blogeille. Kilpailuun ei myöskään sisällytetä osallistujia, jotka käyttävät luvattomia tai harhaanjohtavia keinoja järjestelmän manipulointiin, saadakseen kilpailuedun itselleen. Tässä tapauksessa voittajalta evätään palkinto, joka tarpeen vaatiessa peritään takaisin.
§ 4 Palkinnot ja voittajat
 1. Henkilöt, joiden verkkosivustot ovat ehdolla, voivat voittaa seuraavia palkintoja:
 • 1. sija: Haglöfsin takki (arvo 269€)
 • 2. sija: 150 € lahjakortti Addnature.fi-verkkokauppaan
 • 3. sija: 100 € lahjakortti Addnature.fi-verkkokauppaan
Äänestyskilpailun voittajille ilmoitetaan: 5.12.2017  
 1. Parhaan Pohjoismaisen ulkoilublogin voittajan valitsee Haglöfsin asiantuntijaraati. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse kahden päivän kuluessa valinnasta.
 
 1. Osallistujan oikeus palkintoon ei enää päde, mikäli palkinnon jakaminen voittajalle on mahdotonta. Näin toimitaan siinä tapauksessa, että voittajalle ilmoittaminen tai palkinnon luovuttaminen voittajalle epäonnistuu, eikä sitä voida toistaa uudelleen seitsemän päivän kuluessa voittajan valinnasta. Jos voittajaa pyydetään vastaamaan, eikä hän sitä tee seitsemän päivän kuluessa saatuaan tiedon palkinnosta, oikeus palkintoon ei enää päde ja uusi voittaja valitaan. Osallistujat ovat velvollisia toimittamaan oikeat yhteystiedot.
 
 1. Vain voittaja voi lunastaa palkinnot, eikä niitä voi siirtää toiselle henkilölle. Palkinnon arvoa ei voi lunastaa rahana. Lahjakortteja ei voi yhdistää muihin lahjakortteihin tai alennuksiin ja ne voi lunastaa vain kerran. Palkinnon tai käyttöehtojen hylkääminen johtavat siihen, että palkinto tullaan pidättämään.
  § 5 Kilpailun ennenaikainen lopettaminen Internetstores pidättää itsellään oikeuden peruuttaa tai lopettaa kilpailu milloin tahansa, ilman ennakkoilmoitusta. Internetstores voi peruuttaa kilpailun erityisesti, mikäli teknisiä ongelmia esiintyy (esim. tietokonevirukset, manipulointi tai laite-/ohjelmistovirheet) tai jos kilpailua ei voida suorittaa asianmukaisesti oikeudellisista syistä. Jos osallistuja on syynä kilpailun peruuttamiseen tai lopettamiseen, Internetstores voi vaatia vahingonkorvausta.  § 6 Tietosuoja
 1. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat suostuvat siihen, että heidän antamansa henkilökohtaiset tiedot tallennetaan Internetstores-rekistereihin ja käytetään tämän kilpailun suorittamiseen. Osallistujat suostuvat toimittamaan Internetstoresille kaikki kilpailun järjestämiseen tarvittavat tiedot.
 2. Osallistujien henkilötietoja käytetään vain kilpailuun osallistumiseen, näiden ehtojen 1 §:n sekä kilpailuun sovellettavien lakien mukaisesti. Internetstoresilla on oikeus luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille, jotta palkinto voidaan toimittaa. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille, jotka eivät ole mukana joko kilpailun suorittamisessa tai hallinnossa. Poikkeuksena tähän sääntöön on, että tiedot voidaan tarvittaessa luovuttaa toimivaltaisille viranomaisille lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti.
 3. Internetstores ilmoittaa pyydettäessä osallistujille Internetstoresiin kilpailun aikana tallennetut henkilötiedot sekä parantaa, täydentää tai poistaa tiedot niin pyydettäessä. Tässä tapauksessa kirjallinen ilmoitus on riittävä. Lähetä pyynnöt postitse osoitteeseen:
Internetstores GmbH Oranienburger Strasse 66 D-10117 Berlin § 7 Muuta
 1. Internetstores toimii asiaa koskevien lain vaatimien kilpailusääntöjen mukaisesti.
 2. Palkintojen lunastukseen liittyvät mahdolliset korvausvaatimukset eivät ole mahdollisia.
 3. Osallistujat, jotka haluavat tehdä valituksen kilpailusta, toimittavat valituksen postitse osoitteeseen:
Internetstores GmbH Oranienburger Strasse 66 D-10117 Berlin  

Tietoa Addnaturesta

Addnature.fi on ulkoilu- ja retkeilyvarusteisiin erikoistunut verkkokauppa. Addnature on osa Internetstores-nimistä verkkokauppayhtiötä, joka muodostaa laajasti koko Keski-Euroopan ja Pohjoismaiden kattavan ulkoilutarvikkeisiin keskittyvän verkkokaupparyhmän. Tarjoamme laajan valikoiman kaikkea, mitä tarvitset retkeilyyn ja vaellukseen, kiipeilyyn, talviurheiluunpyöräilyyn ja juoksuun. Mistä ikinä oletkin kiinnostunut, varmistamme että löydät kaupastamme täsmälleen sen, mitä olet etsimässä!


Onnea kaikille voittajille

&

Kiitos kaikille osallistuneille ja äänestäneille!

Lahjakortin voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

Löydät Meidät Myös

Copyright © Addnature – All rights reserved