Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Injinji

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Injinji haluaa pitää varpaasi kuivina ja jalkasi onnellisina

Kattava valikoima Injinji-sukkia netistä
Injinji on amerikkalainen yritys, joka on omistautunut panostamaan jalkojen terveyteen ja suorituskyvyn parantamiseen. Injinji sai alkunsa vuonna 1999 Kaliforniassa, kun sen perustajat halusivat luoda anatomisen, kuivana pysyvän urheilullisen varvassukan, joka toimisi kuin toinen iho. He unelmoivat saumattomista ja hankaamista estävistä sukista, joiden ansiosta jalat voisivat paremmin. Vuosien edetessä he kehittelivät varvassukista eri versioita, kuten malli nimeltä Run juoksijoille ja Trail maastourheilijoille. Varpaat kuivina pitävä ja varpaiden hyvinvointiin panostava CoolMax Xtralife -kuituteknologia on vienyt Injinjin menestyksen 2010-luvulla kokonaan uudelle tasolle.

Injinji varvassukat antavat varpaidesi hengittää

Injinji varvassukat erottelevat varpaasi ja tukevat siten jalkaa saaden painon jakautumaan tasaisemmin. Varvassukat estävät siten rakkojen syntymistä, kun varpaat eivät pääse hankaamaan toisiaan. Ne estävät myös hikoilua, kun varpailla on enemmän tilaa hengittää. Nämä sukat soveltuvat siten erinomaisesti niin salitreeniin, juoksuradoille, joogaan kuin myös kotisohvalle tai konttoritöihin toimistoonkin. Jos et ole vielä kokeillut näitä erinomaisen mukavia sukkia, nyt on sen aika!

Mikäli olet paljasjalkakenkien käyttäjä, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua Injinjin valikoimaamme. Paljasjalkakengät eli barefoot-kengät on alun perin kehitetty paljasjalkajuoksuun, mutta mikäpä estäisi käyttämästä näitä mukavia kenkiä muulloinkin kuin juostessa. Paljasjalkakengät ovat kevyitä ja vaimentamattomia ja antavat juoksijalle paremman kosketuksen maanpintaan. Ne korjaavat asentovirheitä ja aktivoivat enemmän lihaksia. Osassa näitä kenkiä on myös erotellut varpaat, joten mitkäpä sukat olisivatkaan paremmat näihin kenkiin, kuin juuri Injinjit, jotka pitävät jalkasi kuivina ja kestävät mukana rankemmassakin maastossa.

Valikoimassamme on useita erilaisia Injinji varvassukkia. Esimerkiksi Injinji Trail varvassukat ovat erityisen kestäviä ja luotettavia, ja soveltuvat siten erinomaisesti maastoon. Näissä sukissa on paksu, pehmustettu pohjallinen, joka on suunniteltu erityisesti epätasaista maastoa varten. Injinji Run on puolestaan suunniteltu juoksijoille. Näissä juoksuvarvassukissa Injinji käyttää joko Injinji Coolmax- tai Injinji NuWool -kuituja. Näistä kahdesta Coolmax-teknologia hyödyntää COOLMAX®-kuituja, jotka pitävät varpaasi kuivina pitämällä kosteuden poissa jaloista. NuWool puolestaan auttaa säätelemään jalan lämpötilaa .

Addnaturelta luotettavat tarvikkeet niin juoksulenkille kuin vuorenhuipullekin

Etsitpä sitten uimaräpylöitä, varvassukkia tai kiipeilyvarusteita, löydät kaiken tarvitsemasi Addnaturesta. Selaile kattavia ja helppokäyttöisiä verkkosivujamme mukavasti omalta sohvaltasi samalla, kun suunnittelet seuraavaa reissuasi Nepaliin tai vaikkapa iltalenkkiä lähimmälle lenkkipolulle. Sinulla on 30 päivää aikaa pohtia rauhassa, haluatko pitää tuotteesi tai vaihtaa ne mahdollisesti johonkin toiseen. Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua mahdollisissa kysymyksissä!