Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Kenkien pesu

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • sininen
  • hopea

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Lundhags Nahkavaha 70g
Lundhags Nahkavaha 70g
Lundhags
Nahkavaha 70g
OVH € 15,95 € 13,95
  • Versiot: 70g
- 12 %

Kenkien peseminen on sijoitus kenkien hyvinvointiin

Tiedäthän tunteen, kun upeat valkoiset tennarisi ovat edellisen ulkoilun jäljiltä hieman muuttaneet väriään ja se mansikan putoaminen kengän kärjelle ei varsinaisesti helpottanut asiaa? Tai kun hieman kostealla säällä juostu lenkki saikin kengät enemmän kuin kuraisiksi? Hyvät kengät ovat jalkojesi paras ystävä, joten kenkiä kannattaa kohdella niiden arvon mukaisesti. Kenkien pesu on huoltotoimenpide, jolla pidennät kenkiesi käyttöikää ja säilytät paremmin niiden ominaisuudet. Kenkien pesu tulisi tehdä kenkätyypin mukaisesti ja meiltä Addnaturelta löydätkin kattavasti erilaisia tuotteita ja tarvikkeita kenkiesi hyvinvoinnin säilyttämiseen.

Pestäkö käsin vai koneessa

Helppo tapa pestä kengät on laittaa ne pesukoneeseen, mutta se ei ole ainoa oikea tapa. Useimmat kangaskengät on mahdollista laittaa peseytymään pesukoneessa, mutta kaikille kengille se ei sovellu. Lisäksi kenkien valmistajat eivät suosittele minkään kengän pesemistä pesukoneessa, sillä niiden yksityiskohdat saattavat kärsiä ja liimaukset ja saumaukset pettää.

Me Addnaturella uskomme kenkien pesemiseen ja huoltamiseen käsin ja olemmekin koonneet Kenkien pesu -kategorian alle erilaisia tuotteita, joiden avulla kenkien huoltaminen onnistuu vaivattomasti. Kenkien pesu tulisi aina aloittaa kunnon harjaamisella, jolloin saat harjattua kengistä kaiken ylimääräisen lian ja hiekat pois. Katso valikoimastamme löytyvät harjat ja valitse itsellesi sopivin. Voit pestä kengät erilaisilla valikoimastamme löytyvillä suihkutettavilla pesuaineilla tai upottaa kengät ämpäriin, jolloin saat pestyä ja huuhdottua ne samalla kertaa. Lowa Shoes Clean Shoe Care Spray Erilaisten pesuaineiden käyttö on suositeltavaa, sillä ne liottavat pois likaa ja sisältävät usein myös kenkiä suojaavia ja materiaaleja elvyttäviä ainesosia. Voit hieroa kenkiäsi myös sienellä, jolloin saat pesuaineen tunkeutumaan syvemmälle kenkään ja liottamaan likaa paremmin pois. Älä käytä pesuun liikaa aikaa, sillä vaikutus on muuten sama kuin pesukoneessakin – liimaus ja saumaukset eivät pidä liiasta pesemisestä. Jos kenkien valkoiset kumiosat ovat pinttyneessä liasta, voit käyttää pesuaineitamme niiden puhdistamiseen, kun annat aineen vaikuttaa hetken ja harjaat sen sitten kevyesti pois.

Kun olet saanut kenkäsi pestyä, ne tulee kuivata erittäin huolellisesti. Älä kuivata kenkiä lämpöpattereiden päällä, uunissa tai saunassa, sillä keinotekoinen lämpö saattaa vahingoittaa kenkien materiaaleja tai kutistaa kenkiä, kun kengät kuivuvat liian nopeasti. Helpoimmin kuivaat kenkäsi pesun jälkeen laittamalla kenkiin jotain kosteutta imevää materiaalia, kuten pyyhkeen, liinan tai esimerkiksi talouspaperia. Varmista, että saat kengät kuivumaan riittävän ilmavasti, sillä ilma on paras kuivattaja. Anna kenkien kuivua rauhassa, sillä liian kosteana jalkaan vedetty kenkä saattaa muovautua pysyvästi ulos mallistaan. Kuivumisen jälkeen kenkiä on hyvä hoitaa kuten hiuksiakin, hoitoaineilla. Valitse sopiva tuote kengillesi kenkätyypin ja pintamateriaalin mukaisesti.

Pesemistä kevyempi toimenpide on raikastaa kenkiä oikeanlaisilla tuotteilla, joita meiltä Addnaturelta löytyy Kenkien pesu -kategoriasta. Valikoimamme sisältää erilaisia raikastusaineita ja raikastustyynyjä, joiden avulla saat kengistä poistettua pahimmat hajut ja vähennettyä kenkiä kuluttavan pesun tarvetta, jos kengät eivät ole muuten kovin likaiset.

Oikeaoppiset puhdistusaineet Addnaturelta

Kenkien huolto ja pesu on sijoitus kenkien hyvinvointiin, sillä oikeaoppisella huollolla saat pidennettyä kenkiesi käyttöikää. Addnaturelta löydät kenkien pesuun ja hoitoon liittyvät tuotteet ja tarvikkeet kätevästi yhden katon alta. Valikoimastamme löydät myös uudet jalkineet, jos edellisiä eivät enää pesu tai hoitaminen pelasta. Ostosten tekeminen Addnaturella on helppoa ja vaivatonta, sillä voit lisätä tuotteet ostoskoriin ja tehdä tilauksen. Tarjoamme ostoksillesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden sekä yli 99 euron pienempikokoiset toimitukset toimitamme sinulle veloituksetta. Jos et löydä etsimääsi tai sinulla on kysyttävää tuotteistamme, voit olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jossa autamme sinua mielellämme.