Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Jopa 70% alennus1

Salomon Vaelluskengät &-saappaat

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Salomon vaelluskengät seikkailussa mukana

Salomon on erilaisia urheiluvarusteita ja -vaatteita valmistava yritys, joka on saanut alkunsa jo vuonna 1947. Ranskan Alpeilla perustetun yrityksen kunnianhimoisena tavoitteena oli luoda täysin uudet standardit vuoristossa tapahtuvaan ulkoiluun, kuten vuorikiipeilyyn ja vaellukseen. Yrityksellä on pitkä historia erilaisista innovaatioista ja sen tekeminen onkin aina perustunut teknologisiin oivalluksiin ja tuotekehitykseen. Salomon-vaelluskengät on tuoteryhmänä osa tätä kehitystä, mutta yritys valmistaa myös erilaisia vaatteita ja varusteita ulkoiluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Salomon on keskittynyt tuottamaan ja valmistamaan erilaisia varusteita, joiden avulla käyttäjät voivat nauttia ulkoilusta, kohdata haasteita sekä selvitä niistä. Yritys onkin nykyisin yksi maailman suurimmista teknisiä ja toiminnallisia ulkoiluvaatteiden ja -varusteiden valmistajista. Addnaturella on valikoimassaan runsaasti erilaisia Salomonin tuotteita, joissa visio ja upea design kohtaavat materiaalivalinnat, joiden avulla on saatu tehtyä kestäviä ja laadukkaita vaatteita ja varusteita. Salomon-vaelluskengät ovat esimerkiksi kattavasti edustettuna verkkokaupassamme ja pääsetkin tutustumaan niiden ominaisuuksiin ja vaihtoehtoihin parhaiten suoraan verkkosivuillamme.

Salomon Quest Naisten Ruskea Vaelluskenkä

Valitse oikeanlaiset Salomon-vaelluskengät

Ulkona luonnossa tai maastossa liikkuessa on tärkeä aina varustautua oikein. Reunaehdot aktiviteeteille muodostavat sää, vuodenaika, maasto ja sijainti, joiden puitteissa sinun tulisi valita itsellesi tarvittavat varusteet, kuten vaelluskengät. Ihan kaikkeen et toki voi varautua, mutta suurimman osan haasteista voit selättää oikeaoppisilla varusteilla. Muista aina pukeutua kerroksittain ja varata mukaan riittävästi vaihtovaatetta. Kengät ovat kuitenkin yksi merkittävin osa ulkoilua, sillä olet lähtökohtaisesti koko ajan jalkojesi päällä, jolloin kenkien ominaisuudet nousevat arvoon arvaamattomaan. Kenkien tulee lisäksi sopia olosuhteisiin, jalkoihisi ja tukea ominaisuuksiensa avulla tekemistäsi. Oikeanlaisia Salomon-vaelluskenkävaihtoehtoja etsiessä ja tutkiessa on hyvä aloittaa aina käyttötarkoituksesta. Salomonilta löytyy monenlaisia kenkiä vaellukseen, retkeilyyn ja patikointiin, sekä luonnollisesti kevyempiä kenkiä myös erilaisia lenkkeilyyn. Valitse vaelluskenkäsi huolella, sillä erityyppisissä maastoissa vaeltaessa jalat joutuvat kovalle rasitukselle, minkä vuoksi onkin hyvä panostaa laadukkaisiin ja teknisesti erinomaisiin Salomon-vaelluskenkiin. Kun valitset itsellesi sopivaa vaelluskenkää, kiinnitä huomiota kengän muotoiluun, niiden tukiominaisuuksiin sekä pohjaan ja sen jäykkyyteen. Valintaan vaikuttaa myös se, kuinka pitkään aiot vaeltaa ja kuinka paljon sinulla on kantamusta mukanasi. Yksi päätöstä helpottava mittari on kengän jäykkyys kiertäessä, sillä pehmeämmät kengät soveltuvat paremmin päiväretkille ja helppoon maastoon, kun taas tukevat ja jäykemmät kengät soveltuvat paremmin vaikeampaan maastoon ja raskaille kantamuksille. Lisäksi tulee tietenkin miettiä omaa kengän kokoa, ja vaelluskenkää valitessa kannattaa unohtaa oma normaali koko ja ottaa suoraan noin kokoa isommat kengät. Kun kengissä on tilaa, ne eivät paina varpaita eivätkä jalkaa, jolloin vältät hiertymät ja rakkojen syntymisen.

Vaeltajan verkkokauppa

Addnature on vaeltajan verkkokauppa, sillä saat meiltä kaiken tarvitsemasi vaellukseen, retkeilyyn ja patikointiin. Salomon vaelluskenkävalikoimamme lisäksi saat meiltä paljon erilaisia Salomonin muita tuotteita, kuten erilaisia reppuja ja rinkkoja ja erilaisia vaatteita. Saat siis yhdellä ostosreissulla kaiken jalkineisiin ja vaatetukseen liittyvän. Muista myös tutustua teltta- ja makuupussivalikoimaamme, josta löydät runsaasti eri vaihtoehtoja retkeilyyn, sekä ruoanlaittovälineisiin ja ruokiin, joiden avulla et jää nälkäiseksi pidemmälläkään reissulla. Meillä teet ostoksesi vaivattomasti ja ostosten keskittäminen kannattaa, sillä saat aina yli 99 euron ostoksillesi ilmaiset toimituskulut pienpakettitoimituksena. Voit tehdä ostoksesi myös rauhallisin mielin, sillä tarjoamme kaikille tilauksille 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden. Tervetuloa verkkokauppaamme, josta saat kaiken tarvitsemasi elämäsi seikkailuja varten.