paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

0 Tuotetta
Hakemasi tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.
Myyntisuosikit

Lähestymiskengät ovat monipuolinen vaihtoehto

Vuoristossa tai haastavilla retkitaipaleilla lähestymiskengät toimivat mainiosti. Lähestymiskengissä yhdistyvät vaelluskengän ja kiipeilykengän edut.
Tilaa nyt upeat ja laadukkaat lähestymiskengät verkkokaupasta Addnature!

Mukavat jalassa ja kestävät käyttöä

Lähestymiskengät toimivat monipuolisissa olosuhteissa. Niillä voi kävellä pitkiäkin matkoja mukavasti, vaikka ne eivät täysin korvaakaan vaelluskenkiä. Esimerkiksi vuoristoisella alueella liikuttaessa lähestymiskengät ovat oiva valinta, kun eteen tulee paljon jyrkkiä laskeutumisia, epätasaista alustaa tai liikkuvia kiviä. Lähestymiskenkiä voi hyödyntää myös kiipeilyssä. Lähestymiskengät sopivat myös vaikkapa pyöräilyyn.

Lähestymiskengät ovat mukavat jalassa ja siksi sopivat kävelyyn ja yleiskengiksi. Tukeva pohja ja kärki mahdollistavat muun muassa kiipeilyn. Lähestymiskengissä on hyvä jättää hieman tilaa kärkeen varpaille, jotta alamäkeen kävellessä varpaat eivät jää liian ahtaalle.

Kengät joka olosuhteisiin

Voit valita lähestymiskengät, jotka on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön, tai sitten erityisesti vaikka talvikeliin suunnitellut kengät. Valittavanasi on eri materiaaleista kuten mokkanahasta tai eri kankaista valmistettuja kenkiä eri pituisilla varsilla ja ulkomuodoilla. Tarjoamme tunnettujen valmistajien kuten adidaksen, Milletin ja Mammutin laatukenkiä.

TARVITSETKO APUA?
Puhelinlinjamme ovat lomasesongista johtuen tilapäisesti suljettuina. Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä. Voitte kuitenkin ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: service(at)addnature.fi.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.