paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Juoksupäähineet (105 Tuotetta)

Sukupuoli

Valittu:

Valmistaja

Valittu:

Värit

Valittu:

Hinta (€)

  • -
    Valitse

Asiakaspalaute

Valittu:
Lajittele
Sivu 1 /
2
 
Lajittele
Sivu 1 /
2

Hengittävä juoksupipo

Tilaa juoksupipo huippuedullisesti Addnaturen kaupasta! Juoksemista voi harrastaa vuodenajasta huolimatta, jopa talvella kovallakin pakkasella. Itse asiassa, pakkasella on miellyttäväkin juosta, sillä hengittäminen on usein helpompaa kuin kesähelteellä. Järki tässäkin, sillä jos pakkasta on liikaa, niin hengityskin vaikeutuu. Pään suojaaminen talvipakkasilla on todella tärkeää, sillä ihminen hikoilee pään kautta. Kun lippalakit, pannat, sekä muut päähineet eivät enää riitä, on järkevää hankkia juoksuun suunniteltu pipo. Juoksupipo eroaa tavallisesta piposta siinä, että se on valmistettu hengittävästä, sekä lämpöä siirtävästä materiaalista. Juoksupäähine siirtää päästä muodostuvan kosteuden suoraan ulkoilmaan. Myös kovalla tuulella on hyvä pitää päähinettä, sillä viima aiheuttaa helposti erilaisia pään alueen vaivoja ja sairauksia.

Juoksupäähine joka näkyy

Monia ihmisiä ahdistaa pelkkä ajatuskin siitä, että päähän pitäisi vetää joku päähine, saati pipo. Onneksi nykyään on saatavilla todella laaja valikoima erilaisia päähineitä, myös pipoissa löytyy jos jonkin mallista myssyä. Urheiluun suunniteltuja pipoja on myös alettu ”tuunata” menevämmän näköisiksi. Enää ei välttämättä olekaan niin iso kynnys laittaa myssyä päähän, kun lähtee esimerkiksi juoksulenkille.

Juoksupipo edesauttaa turvallisuutta

Pipoja on erivärisiä, muotoisia ja kokoisia, jopa pimeässä hohtavia. Syksyn tullessa, onkin syytä panostaa näkyvyyteen ulkona. Autoilija ei voi millään nähdä täysin heijasteetonta lenkkeilijää, joka juoksee vastaan ajotiellä. Juoksija huomataan usein vasta kohdalla, ja silloin saattaa olla jo liian myöhäistä väistää. Heijastin on todella halpa henkivakuutus, ja tämän vuoksi onkin hienoa, että myös juoksupipoja löytyy pimeässä hohtavana kuten Addnaturen valikoimissa. Pipo näkyy takuuvarmasti vastaantulevan ajovaloissa, toisin kuin ehkä pieni heijastin, joka saattaa olla juuri väärässä paikassa juoksun aikana. Urheiluun suunnitellut pipot ovat malliltaan yleensä kapeita ja menevän näköisiä, niin sanotusti aerodynaamisia. Niissä ei ole mitään isoja tupsuja heilumassa tuulen mukana, vaan ne myötäilevät mahdollisimman hyvin pään muotoja.

Hanki tyylikäs juoksupipo Addnaturelta

Addnaturen valikoimista löytyy pipoja ja päähineitä monenlaiseen urheiluun. Päähine ei katso erityisemmin lajia, eikä laji päähinettä, vaan pipo, joka tuntuu käyttäjästä hyvältä, ja soveltuu ominaisuuksiltaan kyseiseen lajiin, on oikea valinta. Addnature tarjoaa erityisesti urheiluun sopivat päähineet, sillä ne ovat mahdollisimman kevyitä ja huomaamattomia käyttäjälleen. Materiaali on hengittävää, ja visuaalisesti pipot ovat sen verran näyttäviä, että ne päässä kehtaa mennä vaikka ruokaostoksille lenkin päätteeksi.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla.
Avoinna ma-pe klo 11-18
09-427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.