paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Polar Sykemittarit

1 Tuote
Värit
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Hinta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Polar sykemittari – harrasta innovatiivisesti

Liikkuminen ja urheileminen yleensä ovat tämän hetken kuumimpia trendejä, jotka ovat saaneet mukaansa lukuisia uusia kuntoilijoita, sekä antanut uutta kipinää rutinoituneille liikkujille. Uudet trendit ovat tuoneet tullessaan useita koukuttavia lisävarusteita kuntoilijoiden iloksi, jotka auttavat omalta osaltaan pitämään yllä terveitä elämäntapoja, sekä tarjoavat uusia haasteita liikkumiseen. Näistä suosituimpia ovat erilaiset sykemittarit, jotka kertovat tärkeitä ja mielenkiintoisia asioita käyttäjän aktiivisuudesta ja kunnosta.
Sykemittari on erinomainen kumppani mukaan lenkkipolulle, pyöräilylenkille tai vaikkapa kuntosalille, sillä sykemittarin avulla voidaan kätevästi seurata omia urheilusuorituksia ja kuntoharjoittelun edistymistä. Se soveltuu käytettäväksi useissa eri lajeissa, sekä seuraamaan erilaisia tavoitteita esimerkiksi kunnon kohotuksessa tai painon pudotuksessa. Sykemittareita löytyy useita erilaisia, josta voidaan valita omiin tarpeisiin sopiva malli. Monipuolisen valikoiman sykemittareita tarjoaa tunnettu Polar, jonka korkealaatuisia tuotteita löydät meiltä Addnaturelta.

Monipuoliset Polar- sykemittarit tarjoaa Addnature

Polar on vuonna 1977 perustettu suomalainen tuotemerkki, joka suunnittelee ja valmistaa laajan valikoiman erilaisia liikuntaan ja kuntoiluun liittyviä ohjelmistoja ja teknisiä laitteita. Lisäksi yritys on vahvasti mukana erilaisten teknologioiden kehittelyssä, joka näkyy muun muassa tuotemerkin suunnittelemissa langattomissa sykemittareissa, joita käyttävät kuntoilijat ympäri maailman. Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus tutustua Polarin korkealaatuisiin sykemittareihin, sillä Addnaturella on mittava valikoima eri malleja, joista löytyy jokaiselle sopiva versio.

Meiltä löydät laadukkaat Polar-merkkiset sykemittarit, joiden avulla saat uutta puhtia liikuntaan. Valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva malli ja kuntoilustasi tulee entistä hauskempaa ja antoisampaa. Saat reaaliaikaista tietoa aktiivisuudestasi ja edistymisestäsi, mikä antaa uutta kipinää jatkaa terveellistä liikuntaharrastustasi. Valikoimamme sykemittareista löytyy lukuisia herkullisia ominaisuuksia, jotka pitävät sinut ajan tasalla aina ja kaikkialla.
Tilaa oma Polar sykemittari kivoin hinnoin Addnaturelta

Polar sykemittarin monet ominaisuudet

Tee liikuntaharrastuksestasi tiedettä hankkimalla meiltä monipuolinen Polar-merkkinen sykemittari, joka kertoo lähes kaiken aktiivisuudestasi. Mitä monipuolisemman mittarin valitset, sitä enemmän saat tietoa liikkumisestasi, sillä meiltä löytyvät tuotemerkin monimuotoiset ja erittäin tyylikkäät mittarit. Miksi et tekisi liikkumisesta jännittävää ja vivahteikkaampaa ja hankkisi ranteeseesi uutta upeaa sykemittaria, joka tekee harrastuksestasi entistä haastavampaa useine teknologioineen. Valikoimamme sykemittarit sisältävät ominaisuuksia, kuten esimerkiksi:
 • Syke
 • Askeleet ja kalorien kulutus
 • Hälytys-toiminnot
 • Päivämäärä/viikonpäivä
 • Lajiprofiilit

Polar sykemittari maksimoi urheilusuorituksesi

Sykemittarin avulla voit pitää kirjaa liikkumisestasi innovatiivisella tavalla. Sykkeen mittauksen lisäksi mittari kertoo sinulle lukuisia tärkeitä ja erittäin hyödyllisiä asioita kunnostasi ja edistymisestäsi. Riippuen valitsemasi mittarin toiminnoista voit tarkkailla kalorien kulutusta, jonka laitteesi laskee sinun henkilökohtaisten tietojen perusteella, jolloin saat tarkan arvion kuluttamiesi kalorien määrästä. Liikkuessasi saat myös ilmoituksen, kun sinulle soitetaan tai kun saat viestin, joten voit päättää itse haluatko vastata tai hylätä puhelun. Sykemittarista löytyy myös päivämäärä-toiminnot, sekä kellonaika, jotta olet aina tietoinen näistä arkisista asioista. Polarin laitteista löytyy myös muita perusasioita, kuten esimerkiksi mallista riippuen vesitiiviys, selkeä näyttö, ladattavissa oleva akku, usb-johto, näppäinlukko ja taustavalo, jotta näet näytön myös hämärässä.

Tietyistä Polar sykemittareista löytyy myös laaja valikoima lajiprofiileja, joista voit valita sopivan urheilulajin, joka vastaa sinun harrastamaasi lajia. Lajiprofiiliasetusten avulla voit määrittää sykemittarin tiedot vastaamaan juuri sinun lajiasi, sillä mittari tarjoaa useita käytännöllisiä tietoja koskien sinun lajiasi. Päiväkirja on hauska innovaatio, joka löytyy Polar Flow-verkkopalvelusta. Päiväkirjan avulla seuraat kätevästi aktiivisuuttasi ja edistymistäsi, sillä päiväkirjaan kirjautuu erilaisia tietoja liikkumisestasi, jolloin pysyt aina ajan tasalla. Muita älykkäitä toimintoja ovat muun muassa integroitu gps, nopeussensori, juoksusensori, sekä tiedonsiirto. Tiedonsiirto ja liitettävyys ovat sykemittarin tärkeitä ominaisuuksia, jos haluat siirtää mittarissa olevia tietoja esimerkiksi tietokoneeseesi. Polar sykemittareista löytyy malleja, joissa on USB-liitäntä, mikä mahdollistaa tietojen kätevän siirron tietokoneeseen. Tässä käytetään apuna Polarin FlowSync-ohjelmaa.

Mikä sykemittari sopii sinulle?

Valitse Addnaturen laajasta tuotevalikoimasta sinulle sopivin Polar-merkkinen sykemittari, sillä valikoima sisältää useita erilaisia malleja varustettuina erilaisin innovaatioin. Valikoima sisältää kellonmuotoisia mittareita, sekä kapeita rannekkeen paksuisia versioita. Lisäksi sykemittareita löytyy useissa eri väreissä, kuten esimerkiksi tyylikkään mustina, sinisinä ja valkoisina. Jos pidät kirkkaista väreistä, voit aina valita hillityn värin sijaan raikkaan oranssin tai punaisen mittarin. Valikoimasta löytyy myös pirteitä pinkkejä ja violetteja malleja, kun haluat olla trendikkään erottuva. Tee kuntoilustasi jännittävämpää hankkimalla meiltäuusi tyylikäs Polar-merkkinen sykemittari ja urheiluharrastuksestasi tulee huomattavasti hauskempaa. Mittari tulee antamaan sinulle uutta puhtia kuntoiluun ja voit haastaa itsesi paljon hauskemmalla tavalla. Addnaturelta löydät myös paljon muita Polar laitteita treenaamiseen ja navigointiin, tutustu tästä muun muassa Polar GPS-laitteisiin, Polar aktiivisuusrannekkeisiin tai Polar urheilukelloihin.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla.
Avoinna ma-pe klo 11-18
09-427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.