Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Talvijuoksukengät

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Pintamateriaalin tyyppi

  • synteettinen 1
  • verkko 1

Värit

  • harmaa
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Dynafit Feline SL GTX Kengät Naiset, harmaa/musta
Dynafit Feline SL GTX Kengät Naiset, harmaa/musta harmaa/musta
Dynafit
Feline SL GTX Kengät Naiset, harmaa/musta
OVH € 169,95 € 143,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: UK 5 | EU 38
- 15 %

Talvella juokseminen onnistuu parhaiten talvijuoksukengät jalassa

Auringonpaiste, lämmin keli ja juoksutossut jalassa, voiko parempaa ollakaan? Kesällä juokseminen on luonnollisesti helpompaa, kun pukeutumiseen ei tarvitse kiinnittää niin paljon huomiota kuin talvella. Oikeanlaisilla välineillä voit kuitenkin nauttia talvella juoksemisesta samalla tavalla kuin kesälläkin. Olosuhteet luonnollisesti ovat erilaiset ja lämpötilaeroa saattaa tulla kymmeniä asteita. Talvella vain riittävän kova pakkanen saattaa estää lenkkeilyn tai ainakin siitä tulee vähemmän mielekästä. Kesällä varusteiksi riittää usein kevyet vaatteet, jotka eivät purista. Ja luonnollisesti kengät, sopivat juoksukengät. Talvijuoksua harrastaessa joudut kiinnittämään huomiota keliin ja pukeutumiseen hieman eri tavalla ja kerrostaa pukeutumista. Aluskerros, välikerros ja kuorikerros. Pää ja kädet on myös hyvä suojata, sillä ne paleltuvat herkästi. Kasvotkin kannattaa suojata pakkasvoiteella tai vaikka kasvomaskilla. Oleellisin osa talvijuoksuharrastustasi on kuitenkin kunnon talvijuoksukengät. Addnaturella on mittava valikoima naisten talvijuoksukenkä- ja miesten talvijuoksukenkävaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan itsellesi sopivimmat.

Icebug Newrun Rb9 GTX talvijuoksukengät

Talvijuoksukenkien valikoima ja valinta

Kun vaatetus on kunnossa, voit valita itsellesi talvijuoksukengät. Kengiksi voit valita esimerkiksi nastalliset kengät, joilla voit juosta kaupungissa tai maastossa. Addnaturelta löytyy myös irtonastoja, jotka voit liittää normaalisti käyttämiisi juoksukenkiin, jos ne ovat sinulle muuten sopivat. Jos juokset enemmän maastossa, esimerkiksi poluilla, irtonastat eivät ole optimaalisin vaihtoehto, sillä kun poluille kertyy lunta ja se tamppautuu, siitä tulee jäinen ja irtonastoille liukas. Lisäksi nastat keräävät mukaansa kaikenlaista ylimääräistä, kuten maata ja lunta.

Talvijuoksukengät toimivat luonnollisesti myös keväisin tai syksyisin, sillä kevääntulo voi viivästyä tai syksy voi taittua talveksi varsin aikaisin, joten kengät valitaankin kelin mukaan, kuten vaatteetkin. Addnaturen valikoimassa pääset kerralla tutustumaan erilaisiin talvijuoksukenkävaihtoehtoihin ja suosittelemmekin tutustumaan esimerkiksi Saucony talvijuoksukengät-, Icebug talvijuoksukengät- ja Asics talvijuoksukengät -mallistoihin. Voit samalla vertailla kenkiä kätevästi keskenään. Valikoimassamme voit tehdä hakuja ja suodattaa valikoimaa omien mieltymyksiesi ja tarpeidesi mukaisesti. Ensin kannattaa tutustua kenkien materiaaleja ja niiden vedenpitävyyksiä, sillä kun kengät pitävät vettä, jalkasi eivät pääse kastumaan, eivätkä varpaasi palele. Addnaturen talvijuoksukenkävalikoimasta löytyy sekä kalvollisia että kalvottomia talvijuoksukenkiä. Kalvo on siis vedenpitävä suojakalvo, esimerkiksi Gore-Tex, joka suojaa jalkojasi kosteudelta. Toisaalta kalvottomissa kengissä on parempi hengittävyys ja jalkasi pääsevät kuivumaan paremmin kuin kalvollisissa kengissä. Oikeanlaisella sukkavalinnalla pärjäät kummallakin vaihtoehdolla.

Teknisemmistä ominaisuuksista kannattaa kiinnittää huomiota kenkien droppiin eli kantapään ja päkiän väliseen korkeuseroon, joihin löytyy vaihtoehtoja tasaisesta nollasta yli 9 mm korkeaan droppiin. Lisäksi kannattaa tarkistaa, tarvitsetko pronaatiota talvijuoksukenkiisi, toisin sanoen onko juoksuaskeleesi neutraali tai yli- tai alipronatoiva, jota täytyy sitten korjata kengällä. Meiltä löydät kattavasti erilaisia oppaita ja ohjeita kenkien valintaan, joten löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivan kenkämallin. Meillä pääset samalla kertaa tutustumaan ueiden tunnettujen valmistajien, kuten Adidas Terrex, Dynafit, Hoka One One, La Sportiva, Salomon, Saucony, Icebug ja Asics, talvijuoksukenkävalikoimiin. Oleellista on löytää oma suosikkisi ja omalle juoksutyylillesi parhaiten sopiva malli, sillä eri tuotemerkeillä on erilaisia ominaisuuksia, joten valinnanvaraa on todella runsaasti.

Verkkokaupastamme saat juoksukengät talveksi ja paljon muuta

Addnaturen verkkokaupassa on laaja valikoima parhaita talvijuoksukenkiä ja kenkien lisäksi paljon muuta talvijuoksuharrastuksessa tarvittavaa, kuten vaatteita ja asusteita, jotta voit nauttia juoksuharrastuksestasi myös talvella. Eikä kesällä juoksemistakaan olla unohdettu, sillä saat meiltä juoksukengät ja juoksuvaatteet myös kesäisemmille keleille. Juoksun lisäksi saat meiltä todella kattavasti erilaisia vaatteita, tuotteita ja varusteita ulkoiluun, vaellukseen ja retkeilyyn. Saat siis yhdellä ostoskerralla täytettyä treenivaatekaappisi kätevästi. Tilausten keskittäminen myös kannattaa, sillä saat kaikki yli 99 euron tilaukset ilmaisilla toimituskuluilla. Addnaturella saat tehtyä verkkokauppaostoksesi turvallisesti, sillä tarjoamme ostoksillesi myös 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden. Saat siis palauttaa vääränkokoiset tai muuten soveltumattomat tuotteesi 30 päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta. Ostoksilla navigoit kätevästi eri tuoteryhmien välillä tai voit myös käyttää hakutoimintoamme, jonka avulla voit etsiä tuotteita asiasanoilla, valmistajan, käyttötarkoituksen tai vaikka värin mukaan. Kun löydät mieleisesi tuotteet, lisäilet ne vain sujuvasti ostoskoriin, täytät tilaus- ja toimitustiedot ja teet tilauksen. Jos sinulla tulee kysyttävää tilausprosessista tai ostoksista ylipäänsä, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jossa asiantuntevat asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään.