paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Kaikkialla

2 Tuotetta
Kategoriat
Hinta
Kaikkialla

Kaikkialla - Luonnossa läsnä

”Jokainen päivä on seikkailu ja jokainen hetki on tapahtuma.” Näin uskoo Kaikkialla, kuuden eurooppalaisen spesialistin johtama brändi, joka tietää tarkkaan mitä varusteiden optimoimiseen tarvitaan. Mm. kosteutta siirtävää merinovillaa ja lämmittäviä fleece-varusteita, jotta olet varautunut vaikeisimpiin olosuhteisiin. Varusta itsesi huolella ja aloita seikkailu.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Kaikkialla tarjoaa taidokkuutta ja laatua ulkoiluun

Kattava valikoima Kaikkialla-vaatteita netistä Kaikkialla on brändi, joka on alunperin syntynyt kuuden eri eurooppalaisen ulkoiluväline-spesialistin toimesta. Tämä Kaikkiallan takana oleva Eurofamily-ryhmittymä koostuu kuudesta jälleenmyynnin erikoisosaajasta viidessä eri maassa: Sportler, Engelhorn Sports, Breuninger, Giga Sport, Sporthaus Förg ja Transa Backpacking. Näiden osaajien yhdistäessä voimansa alkunsa sai jotain kaunista ja luontoon johdattavaa – brändi nimeltään Kaikkialla, joka valmistaa laadussaan tinkimättömät vaatteet ja varusteet vaativaan ulkoiluun haastavissakin säissä.

Kaikkiallan nimi tulee Suomen kielestä, vaikka yrityksellä ei muuta linkkiä tai suhdetta Suomeen olekaan. Se on valittu brändin nimeksi, koska kaikkialla-adverbi kuvaa hyvin dynaamista ja räiskyvää brändiä, jonka tuotteiden valikoima kattaa laajasti erilaiset tarpeet retkeilystä ulkoiluun. Kaikkiallan tuotteet valmistetaan osittain Euroopassa. Esimerkiksi brändin kengät tehdään Italiassa, jossa italialaisten tyylikkyys ja tietous yhdistyvät kenkien valmistuksessa.

Laadun ja kestävyyden lisäksi Kaikkialla lisää ulkoilumaailmaan uuden ja jännittävän aspektin. Brändin arvoina pidettävät puhtaus, luovuus ja elämänilo näkyvät nimittäin kaikissa yrityksen valmistamissa tuotteissa. Brändin mukaan jokainen päivä onkin uusi seikkailu ja jokainen hetki tapahtuma, missä ikinä liikutkin.

Kaikkialla – luonnollinen ja kestävä linkkisi luontoon

Kaikkiallan valmistamien tuotteiden vangitsevat yksityiskohdat, laadukkaat materiaalit ja tekniset ratkaisut ovat sen tunnusmerkkejä. Brändin tuotteet tyydyttävät sekä ulkoilun harrastajat high-end segmentissä että myöskin ulkoilusta nauttivat tai amatööriurheilijat. Kaikkiallan valmistamiin tuotteisiin kuuluu takkeja, paitoja, housuja, teknisiä alusvaatteita, makuupusseja, kenkiä, telttoja sekä varusteita. Koko brändin toimintaa ja tuotantoa valvotaan eurooppalaisten tuotepäälliköiden toimesta.

Kaikkiallan innovatiivinen käsityö, asiakkaan tarpeiden huomioon ottaminen, huippulaatu sekä jatkuva tuotekehitys tekevät tästä brändistä ainutlaatuisen. Tuotteet henkivät kaipausta puhtaaseen luontoon, purojen ja polkujen varsille. Korpimaisemiin asetettu teltta ja makuupussi sekä päälle puettavat vaatteet löydät kaikki Kaikkiallan laajasta tuoterepertuaarista. Moni tuote on nimettykin suomalaisten nimien mukaan, kuten esimerkiksi Tapio- ja Tanja-paidat, Anselmi-takki sekä Tytti- ja Toni-treenivaatteet. Tutustu Kaikkiallan laatutuotteisiin Addnaturen valikoimassa ja hanki tuleville retkillesi ja ulkoiluun merkin valmistamat kestävät laatuvaatteet ja -varusteet!

Reiluin ehdoin toimiva ulkoilijan ja urheilijan luottokauppa

Erämaat Lapissa, polut Järvi-Suomessa, teltta ja nuotio pellon reunassa. Olitpa sitten salilla käyvä treenaaja tai intohimoinen retkeilijä, me Addnaturella rakennamme valikoimaamme teille samalla intensiteetillä kuin Euroopan kovin ulkoilukuusikko rakensi Kaikkialla-merkin, valiten sille vain parhaat tuotteet. Tarjoamme myös ensiluokkaista asiakaspalvelua, ja lisäksi saat meiltä tilauksillesi jopa 100 päivän avokaupan – sinulla on siis yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että ostamasi varusteet vastaavat odotuksiasi. Ja jos näin ei jostain syystä ole, tarjoamme myös maksuttomat palautukset.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.