Pyöräkauppa netissä
Perheretket | Kesän yhteistä laatuaikaa

Kaikkialla

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

  • S
  • L

Valmistaja

Värit

  • vihreä
  • sininen
  • turkoosi

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kaikkialla - Luonnossa läsnä
”Jokainen päivä on seikkailu ja jokainen hetki on tapahtuma.” Näin uskoo Kaikkialla, kuuden eurooppalaisen spesialistin johtama brändi, joka tietää tarkkaan mitä varusteiden optimoimiseen tarvitaan. Mm. kosteutta siirtävää merinovillaa ja lämmittäviä fleece-varusteita, jotta olet varautunut vaikeisimpiin olosuhteisiin. Varusta itsesi huolella ja aloita seikkailu.
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kaikkialla Vanna 2-kerroksinen Takki Naiset, sininen/turkoosi sininen/turkoosi
Kaikkialla
Vanna 2-kerroksinen Takki Naiset, sininen/turkoosi
€ 159,95 € 62,95
- 61 %
  • Versiot: 46
Kaikkialla Vanna 2-kerroksinen Takki Naiset, sininen/turkoosi
Kaikkialla Anselmi 3L Takki Miehet, vihreä vihreä
Kaikkialla
Anselmi 3L Takki Miehet, vihreä
€ 289,95 € 127,95
- € 162,00
ilmainen toimitus
  • Versiot: S
Kaikkialla Anselmi 3L Takki Miehet, vihreä

Kaikkialla tarjoaa taidokkuutta ja laatua ulkoiluun

Kattava valikoima Kaikkialla-vaatteita netistä Kaikkialla on brändi, joka on alunperin syntynyt kuuden eri eurooppalaisen ulkoiluväline-spesialistin toimesta. Tämä Kaikkiallan takana oleva Eurofamily-ryhmittymä koostuu kuudesta jälleenmyynnin erikoisosaajasta viidessä eri maassa: Sportler, Engelhorn Sports, Breuninger, Giga Sport, Sporthaus Förg ja Transa Backpacking. Näiden osaajien yhdistäessä voimansa alkunsa sai jotain kaunista ja luontoon johdattavaa – brändi nimeltään Kaikkialla, joka valmistaa laadussaan tinkimättömät vaatteet ja varusteet vaativaan ulkoiluun haastavissakin säissä.

Kaikkiallan nimi tulee Suomen kielestä, vaikka yrityksellä ei muuta linkkiä tai suhdetta Suomeen olekaan. Se on valittu brändin nimeksi, koska kaikkialla-adverbi kuvaa hyvin dynaamista ja räiskyvää brändiä, jonka tuotteiden valikoima kattaa laajasti erilaiset tarpeet retkeilystä ulkoiluun. Kaikkiallan tuotteet valmistetaan osittain Euroopassa. Esimerkiksi brändin kengät tehdään Italiassa, jossa italialaisten tyylikkyys ja tietous yhdistyvät kenkien valmistuksessa.

Laadun ja kestävyyden lisäksi Kaikkialla lisää ulkoilumaailmaan uuden ja jännittävän aspektin. Brändin arvoina pidettävät puhtaus, luovuus ja elämänilo näkyvät nimittäin kaikissa yrityksen valmistamissa tuotteissa. Brändin mukaan jokainen päivä onkin uusi seikkailu ja jokainen hetki tapahtuma, missä ikinä liikutkin.

Kaikkialla – luonnollinen ja kestävä linkkisi luontoon

Kaikkiallan valmistamien tuotteiden vangitsevat yksityiskohdat, laadukkaat materiaalit ja tekniset ratkaisut ovat sen tunnusmerkkejä. Brändin tuotteet tyydyttävät sekä ulkoilun harrastajat high-end segmentissä että myöskin ulkoilusta nauttivat tai amatööriurheilijat. Kaikkiallan valmistamiin tuotteisiin kuuluu takkeja, paitoja, housuja, teknisiä alusvaatteita, makuupusseja, kenkiä, telttoja sekä varusteita. Koko brändin toimintaa ja tuotantoa valvotaan eurooppalaisten tuotepäälliköiden toimesta.

Kaikkiallan innovatiivinen käsityö, asiakkaan tarpeiden huomioon ottaminen, huippulaatu sekä jatkuva tuotekehitys tekevät tästä brändistä ainutlaatuisen. Tuotteet henkivät kaipausta puhtaaseen luontoon, purojen ja polkujen varsille. Korpimaisemiin asetettu teltta ja makuupussi sekä päälle puettavat vaatteet löydät kaikki Kaikkiallan laajasta tuoterepertuaarista. Moni tuote on nimettykin suomalaisten nimien mukaan, kuten esimerkiksi Tapio- ja Tanja-paidat, Anselmi-takki sekä Tytti- ja Toni-treenivaatteet. Tutustu Kaikkiallan laatutuotteisiin Addnaturen valikoimassa ja hanki tuleville retkillesi ja ulkoiluun merkin valmistamat kestävät laatuvaatteet ja -varusteet!

Reiluin ehdoin toimiva ulkoilijan ja urheilijan luottokauppa

Erämaat Lapissa, polut Järvi-Suomessa, teltta ja nuotio pellon reunassa. Olitpa sitten salilla käyvä treenaaja tai intohimoinen retkeilijä, me Addnaturella rakennamme valikoimaamme teille samalla intensiteetillä kuin Euroopan kovin ulkoilukuusikko rakensi Kaikkialla-merkin, valiten sille vain parhaat tuotteet. Tarjoamme myös ensiluokkaista asiakaspalvelua, ja lisäksi saat meiltä tilauksillesi jopa 30 päivän avokaupan – sinulla on siis kuukausi aikaa varmistua siitä, että ostamasi varusteet vastaavat odotuksiasi. Ja jos näin ei jostain syystä ole, tarjoamme myös maksuttomat palautukset.