paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kamik

207 Tuotetta
Kamik valmistaa mukavat ja käytännölliset jalkineet
Kamik

Mukavat ja käytännölliset jalkineet

Kanadalainen perheyritys Kamik, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1898 lähtien, on valmistanut ulkoilujalkineita haastaviin olosuhteisiin jo yli sadan vuoden ajan. Tuotemerkin kengät on suunniteltu haastaviin olosuhteisiin pitäen jalat kuivina, suojassa ja mukavina. Tänään Kamik valmistaa korkealaatuisia kenkiä ja päällysvaatteita koko perheelle.

Lajittele
 
Sivu 1 /
4

Kamik-kengät takaavat mukavan ulkoilukokemuksen

Tilaa Kamik -jalkineet netistä alennettuun hintaan! Kanadalainen Kamik on perheomistuksessa oleva yritys, jonka on toiminut jo yli 100 vuotta. Yritys luo kenkiä ja saappaita koko perheelle. Vaate, joka antaa sinun nauttia luonnosta joka säällä.

Kamik valmistaa laatukenkiä, jotka kestävät äärimmäistä kylmyyttä


Kamik on kanadalainen perheyritys, joka on toiminut jo yli 100 vuotta ja valmistaa korkealaatuisia kenkiä kaikenikäisille. Mukavien ja lämmittävien kenkien pitäminen lähentelee korvaamattomuutta kun vietetään pitkiä aikoja ulkona talviaikaan – äärimmäisissä tapauksissa voi olla tarpeen suojautua paleltumavammoilta, ja tästä syystä on aina ehdottoman tärkeää pitää itsensä miellyttävän lämpimänä.

Valinta, joka jatkuvasti muistuttaa itsestään


Oikeiden kenkien valitseminen on tietysti erityisen tärkeää sinulle, jos teet erilaisia retkiä talviaikaan. Kengät ovat toisin sanoen jotain, joka on tärkeä investointi, johon kannattaa sijoittaa hieman enemmän, sillä joka sekunti kun käytät niitä, huomaat minkä valinnan laadussa olet tehnyt. Voit myös edullisesti ostaa useita erilaisia kenkiä, jotta sinulla on kengät eri sääolosuhteisiin ulkoillessasi.

Meidän Kamik-valikoimassa löydät useita erilaisia kenkiä, joita on suunniteltu erityisesti niin miehille kuin naisille.

Tässä on valikoituja tuotteita meidän Kamik-kokoelmasta:

Miehet
  • M's Alborg. Tukevat kengät miehille - pitävät jalat lämpiminä jopa 50 asteen pakkasille saakka! Päällinen koostuu vesitiiviistä nupukista ja pohja lujasta kumista. Sopii esimerkiksi moottorikelkkailuun tai pitkille kävelyretkille talvisaikaan. Sisempi kerros antibakteerinen.
  • M's Centigrade. Erittäin lämmin jalkine miehille - kulutusta kestävä nylonia oleva päällinen ja vesitiivis kumipohja pitävällä rakenteella. Neljä kerrosta kengän sisällä, mikä eristää, suojaa bakteereilta ja siirtää pois kosteutta.
  • M's Frontrange. Todellinen klassinen miesten kenkä perinteistä kanadalaista designia. Vedenpitävät ja teipatut saumat, mikä auttaa pitämään lämpöä. Sopii moottorikelkkailuun, pitkille kävelyretkille ja muihin aktiviteetteihin kylmässä. Kolme kerrosta, jotka eristävät, siirtävät kosteutta ja ehkäisevät bakteerien muodostumista. Yläosa vedenpitävää nahkaa ja pohja vedenpitävää pehmeää kumia.
  • M's Oslo WP. Lämpimät kengät miehille, jotka sopivat erinomaisesti pilkkimiseen, moottorikelkkailuun ja vastaavaan. Kulutusta kestävä nylonia oleva päällinen, mahtuu paksut housunlahkeet (esimerkiksi haalarit) ja paksu sisäkenkä ylimääräisellä sisäpohjallisella, joka kestää jopa 60 asteen pakkasta. Kolme kerrosta joka suojaa ja lämmittää.
Naiset
  • W's Greenbay 4. Erittäin edulliset saappaat naisille. Pohja kumia ja päällinen nylonia, joka on vettähylkivää. Selviää jopa 40 asteen pakkasesta. Saappaissa on neljä kerrosta, jotka toimivat yhdessä lämmittäen, siirtäen pois kosteutta ja ehkäisten rakkojen muodostumista.
  • W's Snowfling. Kätevät ja lämpimät saappaat naisille. Tikattua nylonia ja mokkaa, ja siten sormenpään herkkä tasapaino lämmöneristyskyvyllä ja tyylipuhtaalla muotoilulla. Kaulus keinoturkista yläreunaan asti - suojaa kätevästi lumentunkeutumiselta. Kestää hyvin voimakkaita pakkasia. Vettähylkivät.
  • W's Snowvixen. Naistenkenkä klassista muotoilua hyvällä, lämmittävällä vaikutuksella. Vedenkestävää nahkaa vakaalla kumipohjalla. Irrotettava kenkä, joka on suunniteltu eristevaikutuksella: lämpö säilytetään ja kylmä suljetaan ulos! Lampaankarvakaulus, joka estää lumen joutumista jalkoihin, voidaan sitoa kunnolla istumaan tiiviisti.
Lapset
  • Kids? Husky WP. Laatusaapas lapsille. Sisäkenkä, joka siirtää pois kosteutta ja lämmin eristys, joka kestää jopa 40 asteen pakkasta. Yläosa kestävää nylonia, joka suojaa vedeltä. Voidaan kiristää yläosasta suojaamaan lumelta, joka tunkeutuu saappaan sisään. Irrotettava sisäkenkä Zylexiä, joka siirtää pois kosteutta ja lämmittää tehokkaasti.

Tutustu myös ulkoiluvaatteisiin:  Haalarit |  Kuorihousut |  Kuoritakit | TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.