Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

Kari Traa Rose

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Kari Traa Rose – kerrospukeutumista ja kauniita kuoseja

Ulkoilijan painajainen on se, että liikkuessa tulee kylmä tai että olo tuntuu märältä hikoilun jäljiltä. Voit välttää sen pukeutumalla kelin mukaisesti kerroksiin. Aluskerros on kaikista tärkein, sillä sen tehtävänä on pitää sinut kuivana hikoilun jäljiltä. Kari Traa Rose -sarja yhdistää toiminnallisuuden ja kauniit kuosit, joiden avulla näytät hyvältä ja ihosi pysyy kuivana.

Aluskerroksesta välikerroksen kautta pintaan

Retkeillessä on tärkeää, että hikoiltuasi kosteus poistuu iholtasi ja et tunne oloasi kylmäksi. Pukeutumalla oikein välttelet itseasiassa kosteutta alimman vaatekerroksen avulla ja uloin kerros pitää viiman ulkopuolella. Kari Traa Rose -sarjan kerrastot on valmistettu kauniita kuoseja ja toimivaa merinovillaa yhdistelemällä, lopputuloksena on upeasti toimiva ja kaunis kokonaisuus. Asu lämmittää ja soveltuu loistavasti kerrospukeutumisen alimmaksi kerrokseksi, sillä se on valmistettu 100 % merinovillasta, joka hengittää kosteuden välikerrokseen ja pitää sinut kuivana.

Liikkumisen riemua ei sovi unohtaa talvellakaan ja siihen Kari Traa Rose -sarjan kerrastot sopivat loistavasti, sillä ne toimivat kerrospukeutumisessa mahtavana pohjakerroksena. Hikoilun jälkeen merinovillaisen kerraston voi tuulettaa, eikä sitä tarvitse välttämättä pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Se on suurin ero keinokuituiseen kerrastoon, jonka synteettiset materiaalit tuoksuvat epämiellyttävästi heti pienen hikoilun jälkeen. Kari Traa Rose -sarjan kerrastot on tehty lisäksi neljään suuntaan joustavasta villasta, joten ne päällä liikunta on sujuvaa, sillä kerrasto ei rajoita liikkumistasi. Pukeudu aina sään mukaisesti, niin voit nauttia liikunnasta rajummassakin kelissä.

Addnaturen valikoimista löytyvät kerrastot joka tarpeeseen

Addnaturen kattavasta valikoimasta löydät Kari Traa -kerrastot ja paljon muuta. Tuotteiden lisäksi tarjoamme asiantuntevaa asiakaspalvelua ja siksi saatkin tilauksillesi 30 päivän avokaupan – saat siis kokonaiset kolme kuukautta palautusaikaa, jos et ole ostokseesi tyytyväinen. Sitten vain ostoksille!