paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Ruotsin ulkoilumerkkien maakunta | Valittuja suosikkeja

Keen Uneek

22 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Nyöreistään tunnetut Keen Uneek -kengät Addnaturelta

Ulkomuodoltaan uniikin näköiset Keen Uneek -kengät jättävät innovatiivisuudessa monet muut kenkähitit kauaksi taakseen. 8 mm nyörit nimittäin mukautuvat jalkasi muotoihin ja kengät tuntuvat näin ollen aina miellyttäviltä jaloissa. Kaksi nyöritettyä nauhaa sulkevat jalkasi pehmeään pumpulimaiseen nautintoon astellessasi teitä tietämättömiä. Lisäksi nyörityksen ansiosta kengät hengittävät todella mainiosti. Niiden innovatiiviset Metomical-pohjalliset ovat pitkän insinöörityön tulosta ja ne tukevatkin jalkaasi ja muotoutuvat jalkaholvisi kaareen pitäen koko jalkapohjasi luonnollisesti kiinni kengässä ja näin ollen suoden paremman otteen myös maahan.

Heitä vanhat puukengät nurkkaan ja pukeudu nyt todella mukaviin jalkineisiin

Anatomisesti muotoiltu EVA-pohjallinen tarjoaa rullaavuutta ja käyttömukavuutta. Käyttäjäkokemuksen optimoimiseksi myös nopeasti kiinnitettävät Quicklace-kengännauhat saa viikattua huolella sivuille, eivätkä ne ole tiellä, kun vaeltelet teitä tietämättömiä. Vaeltelun jälkeen voit olla huoletta, sillä Cleansport NXT -järjestelmä torjuu kaikki mahdolliset kenkiin kertyneet hajut ja voit huoletta astella huoneeseen avojaloin. Sillä välin, kun nautit kupposen kahvia terassilla, ovat kengät jo kuivuneet, sillä innovatiivisten materiaalien ansiosta nämä kengät eivät pysy kauan kosteina.

PFC-vapaat Keen Uneek -kengät ovat laskeutuneet Addnaturen varastoon ja mallistostamme löydät villin väriset ja näköiset kengät niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Jopa 33 liitoksesta, 107 jänteestä, 19 lihaksesta ja 26 luusta koostuvaan jalkaan on oltava jotain, joka mukautuu tähän kompleksiin ruumiinosaan. Siksi Keen Uneek -kengät ovatkin niin miellyttävät jalassa, sillä ne mukautuvat kunkin jalkoihin jokaista pientä luuta, jännettä, lihasta ja liitoskohtaa myöten.

Verkkokauppamme palvelee sinua ympäri vuorokauden

Todella hyvin istuvien kenkien löytäminen voi olla vaikeaa, mutta meiltä Addnaturesta voit tehdä valinnan ja jos se ei sinua jostain syystä miellytäkään, saat palauttaa sen 100 päivän sisään ilman lisäkuluja. Muistathan, että jos täytät ostoskoriisi tuotteita yli 99 euron arvosta, me tarjoamme ilmaisen toimituksen. Rentoa shoppailua toivottaa Addnature!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.