paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Päivävaellukselle pakkassäähän - Kaikki tarvittava talven retkiin

KEEN

KEEN on yksi arvostetuimmista ulkoilu- ja vaelluskenkien valmistajista. Modernit, innovatiiviset kenkämallit tunnetaan maailmalla niiden mukavuudesta ja kestävyydestä. EVA-pehmuste takaa jaloillesi luonnollista mukavuutta koko päiväksi. Sisäänrakennettu Microban-tekniikka estää bakteerien ja epämiellyttävien hajujen muodostumista. Vähentääkseen jalkavammojen riskiä KEENin kengissä on myös patentoitu varvassuojain. KEENin monipuolisesta valikoimasta löytyy ulkoilukengät jokaiseen makuun.

KEEN Top-kategoriat

Tutustu KEENin uutuustuotteisiin

Lisätietoja Keen istä

Vastuullisuus ja innovaatio luontoa kunnioittaen

Intohimo ulkoilma-aktiviteetteihin on motivoinut KEEN panostamaan vastuulliseen ja arvopohjaiseen tuotantoon. Yritys kehittää monipuolisia ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka ovat hyvin tehtyjä, kestäviä ja innovatiivisia. KEEN-tuotteiden avulla jokaisella on mahdollisuus toteuttaa seikkailunsa luonnossa.

Tuotemerkki työskentelee tietoisesti uusilla alueilla vähentääkseen ekologista jalanjälkeään. Tämä toteutuu mm. valitsemalla ympäristöystävällisiä valmistusmenetelmiä ja tukemalla voittoa tavoittelemattomia organisaatioita ja hankkeita, jotka suojelevat tuotantoon osallistuvia työntekijöitä sekä paikkoja, joissa tuotanto tapahtuu. Tavoitteena on innostaa ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan ja rohkaista heitä tutustumaan ympäröivään maailmaan.

Keen

415 Tuotetta
Lajittele