Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Kiipeilysetit

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Värit

  • harmaa
  • vihreä
  • oranssi
  • sininen
  • musta

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
  • 4
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
LACD Pro Evo Via Ferrata-sarja 2,0
LACD Pro Evo Via Ferrata-sarja 2,0
LACD
Pro Evo Via Ferrata-sarja 2,0
€ 99,95
ilmainen toimitus
Edelrid Via Ferrata Belay Kit II 15m, musta
Edelrid Via Ferrata Belay Kit II 15m, musta musta
Edelrid
Via Ferrata Belay Kit II 15m, musta
OVH € 89,95 € 71,95
- 20 %
LACD Ultimate Via Ferrata-sarja S, musta/harmaa
LACD Ultimate Via Ferrata-sarja S, musta/harmaa musta/harmaa
LACD
Ultimate Via Ferrata-sarja S, musta/harmaa
€ 119,95
ilmainen toimitus
Climbing Technology Plus G-Compact Via Ferrata Setti Naiset
Climbing Technology Plus G-Compact Via Ferrata Setti Naiset
Climbing Technology
Plus G-Compact Via Ferrata Setti Naiset
OVH € 239,95 € 219,95
ilmainen toimitus
Black Diamond Easy Rider Via Ferrata-sarja, harmaa/oranssi
Black Diamond Easy Rider Via Ferrata-sarja, harmaa/oranssi harmaa/oranssi
Black Diamond
Easy Rider Via Ferrata-sarja, harmaa/oranssi
OVH € 139,95 € 129,95
ilmainen toimitus
LACD Ultimate Via Ferrata Setti, musta
LACD Ultimate Via Ferrata Setti, musta musta
LACD
Ultimate Via Ferrata Setti, musta
€ 109,95
ilmainen toimitus
Ocun Twist Via Ferrata Setti, musta
Ocun Twist Via Ferrata Setti, musta musta
Ocun
Twist Via Ferrata Setti, musta
€ 119,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: XS-M
Ocun Twist Pail Via Ferrata Setti, musta
Ocun Twist Pail Via Ferrata Setti, musta musta
Ocun
Twist Pail Via Ferrata Setti, musta
OVH € 169,95 € 154,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: M-XL

Kiipeilysetti varustaa elämykselliseen via ferrata -kiipeilyyn

Kiipeilystä on tullut viime vuosina entistä suositumpi laji. Yhä useampi aktiivinen liikkuja valitsee harrastuksekseen sisätiloissa tapahtuvan seinäkiipeilyn, jonka harrastaminen onnistuu kätevästi erilaisissa lajin harrastamiseen suunnatuissa kiipeilykeskuksissa, joissa kiipeillään kiipeilyseinillä. Monipuolisesti haastavana lajina tunnettu kiipeily sopii lähestulkoon kaikille ikään katsomatta. Tämän suositun lajin parissa viihtyvätkin sekä lapset, nuoret, aikuiset että iäkkäämmät. Seinäkiipeily on myös turvallinen tapa tutustua kallio- tai vuorikiipeilyyn kiipeilyseinien alle sijoitettujen pehmeiden patjojen ansiosta. Nämä patjat eli pädit tuovat turvaa, mikäli ote seinään asennetuista kiipeilyotteista sattuu lipsahtamaan ja edessä on pudotus takaisin patjalle.

Kiipeily jaetaan useisiin eri alalajeihin, ja sisätiloissa harrastettavan seinäkiipeilyn lisäksi lajia voi harrastaa kallioilla joko boulderoinnin eli ilman varmistusvälineitä tapahtuvan kiipeilyn tai kallioon valmiiksi asennettuja pultteja hyödyntävän sportti- eli urheilukiipeilyn parissa. Kokeneemmat konkarit voivat myös suunnata vuorikiipeilemään tuntureille tai vuorille joko perinteisen vuorikiipeilyn, jäätyneillä vesiputouksilla suoritettavan jääkiipeilyn tai pitkillä tunturi- ja vuorireiteillä tapahtuvien bigwall- ja multi-pitch-kiipeilylajien pariin. Uusimpiin alalajeihin kuuluu kallioilla, tuntureilla ja vuorilla suoritettava elämyksellinen via ferrata -kiipeily, jossa yhdistyvät kiipeily, vaellus ja seikkailupuistomaiset osuudet. Kiipeilyn eri alalajit vaativat omanlaisensa varusteet, ja via ferrata -kiipeilyyn saatavien kiipeilysettien tarjonta palvelee tähän kiehtovaan lajiin tutustuvia kiipeilijöitä.

Via ferrata -kiipeilysettien valikoima tarjolla Addnaturella

Via ferrata -kiipeilyä harrastetaan etenkin alppimaissa eli Italiassa, Sveitsissä, Ranskassa, Saksassa ja Itävallassa, mutta reittejä löytyy nykyisin Ruotsista ja Norjastakin, ja myös Suomeen on perustettu vastaava reitti Pyhätunturille. Tässä lajissa kiipeily tapahtuu eri haastetasoja tarjoavilla rakennetuilla reiteillä, joilla edetään kiipeilijän varmistamalla itsensä kiinnittäen teräsvaijerin kallioperään. Via ferrata -kiipeilijän perusvarusteisiin kuuluvat varmistuslaite, kiipeilyvaljaat, kiipeilykengät sekä kiipeilykypärä.

Via ferrata -kiipeilyä aloittavalle kannattava hankinta on kattava kiipeilysetti, joita on saatavana erilaisilla kokoonpanoilla. Setti voi sisältää esimerkiksi kypärän, istumavaljaat ja varmistuslaitteen. Kaikki näistä voidaan toki ostaa erikseenkin, mutta kattavan setin hankkimalla voi säästää selvää rahaa. Kiipeilykengät hankitaan luonnollisesti erikseen kiipeilijöiden välillä vaihtelevan kengänkoon vuoksi.

Kun aikeissa on tutustua kiehtovan via ferrata -kiipeilyn maailmaan, Addnature toimii mielellään laadukkaiden kiipeilyvarusteidesi toimittajana. Meiltä löydät kiipeilysetit erilaisilla kokoonpanoilla, kuten myös erikseen myytävät varmistuslaitteet, ja tarjoamme näitä varusteita esimerkiksi kiipeilyn luottomerkkien Black Diamond, Climbing Technology, Edelrid, Petzl ja Skylotec valmistamina.

Kiipeilijän kaikenkattava verkkokauppa palveluksessasi

Hanki unohtumattomia elämyksiä kiipeilyn parissa Addnaturen avustuksella. Olipa kyseessä valmis via ferrata -kiipeilysetti tai varusteet kiipeilyn muihin alalajeihin, meillä pääset valitsemaan monipuolisesta, laatumerkkien täyttämästä valikoimasta. Katso samalla tarjoamamme kiipeilykengät ja kiipeilyvaatteet, jotka on suunniteltu tekemään kiipeilystä turvallista ja toimivaa. Tervetuloa ostoksille kiipeilijän kaikenkattavaan verkkokauppaan, joka on avoinna kellon ympäri. Tilauksen tehtyäsi toimitamme tuotteesi mahdollisimman ripeästi, ja pääset jo pian nauttimaan kiipeilystä!