Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin
Kiipeilytarvikkeet - Kaikki irti kiipeilystä
Perusvarusteiden lisäksi löytyy joukko lisätarvikkeita, jotka eivät aina ole välttämättömiä, mutta tekevät kiipeilystä huomattavasti hauskempaa ja helpompaa. Tällaisia ovat esimerkiksi otteiden puhdistusharjat, suojalasit tai clipstick-sauva, jolla voit näppärästi kiinnittää ensimmäisen jatkon valmiiksi.

Kiipeilytarvikkeet

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Tyyppi

  • Kiipeilyapuvälineet 1
  • Prismalasit 3

Valmistaja

Värit

  • harmaa
  • sininen
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
LACD VC Varmistuslasit, sininen
LACD VC Varmistuslasit, sininen sininen
LACD
VC Varmistuslasit, sininen
€ 59,95
LACD Belay Glasses VC, musta
LACD Belay Glasses VC, musta musta
LACD
Belay Glasses VC, musta
€ 59,95
YY VERTICAL Prism Up Varmistuslasit
YY VERTICAL Prism Up Varmistuslasit
YY VERTICAL
Prism Up Varmistuslasit
€ 74,95
LACD Clipstick Plus
LACD Clipstick Plus
LACD
Clipstick Plus
€ 69,95

Kiipeilytarvikkeet varmistavat kiipeilyn teknisen toimivuuden

Kiipeily on tänä päivänä suosittu harrastus, jonka suosio jatkaa tasaisesti voittokulkuaan. Yhä useampi viihtyy kiipeilyn parissa, sillä kyseessä on laji, joka tarjoaa harrastajilleen monipuolisesti haastavuutta. Kiipeily sopii lähestulkoon kaikille iästä riippumatta, mistä johtuen lajin harrastajien ikäjakauma on huomattavan laaja. Etenkin sisätiloissa harrastettava seinäkiipeily on todella suosittu laji, ja sitä pääseekin nykyisin harrastamaan yhä useammassa kiipeilyhallissa. Seinäkiipeily on aina varmin ja turvallisin tapa tutustua kiipeilyn saloihin ennen kallioille tai tuntureille suuntaamista etenkin siitä syystä, että kiipeilyhallien lattioille sijoitetut pehmeät patjat varmistavat turvallisen laskeutumisen mahdollisten putoamisten yhteydessä.

Erilaiset kiipeilytarvikkeet ovat keskeisessä roolissa kiipeilyn onnistumisen ja teknisen toimivuuden suhteen. Kun käytössä ovat optimaalisesti toimivat, varmat ja laadukkaat kiipeilytarvikkeet, lajista pääsee nauttimaan huomattavasti monipuolisemmin, ja lopputuloksena ovat paremmat suoritukset. Kiipeilytarvikkeiden kategoria on varsin laaja – seuraavaksi kerromme muutamista kiipeilyssä tärkeistä tarvikkeista.

Erilaiset kiipeilytarvikkeet eri käyttötarkoituksiin

Koska kiipeily on haastava laji, jonka tarkoituksena on kehittää harraastajansa voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa, ennen lajin harrastamisen pariin suuntaamista on syytä hankkia muutamia tärkeitä tarvikkeita. Yksi tärkeimpiin kiipeilytarvikkeisiin lukeutuva varuste on varmistuslasit, eli niin kutsutut prismalasit. Kun varmistuslasit ovat päässä, varmistuslaitteiden kiinnitys ja niiden kontrollointi sujuu muitta mutkitta. Lisäksi varmistuslasit auttavat myös välttymään niskakivuilta, sillä ne tarjoavat optimaalisen näkyvyyden ylös varmistuslaitteeseen niskan aluetta rasittamatta. Näissä muotoilultaan kestävissä laseissa on myös tuplanäkymä, minkä ansiosta niiden alaosan kautta saa normaalin näkymän kiipeilyseinämälle. Varmistuslasit ovat käytössä kevyet ja mukavat, ja useita lasimalleja voidaan lisäksi käyttää kätevästi myös silmälasien päällä.

Muita kiipeilytarvikkeita ovat muun muassa alumiinista valmistetut, teleskooppiset ja kokoontaitettavat, vaivattomasti mukana kuljetettavat clipstick-sauvat, jotka on kehitetty ensimmäisen jatkon kiinnittämiseen kiipeilyseinämälle. Jatkot toimivat välikappaleina varmistuslaitteen ja köyden välissä, ja ne turvaavat varmistuslaitteen käytön tehokkaalla tavalla, joten sekä jatkoilla että clipstick-sauvalla on omat tärkeät tehtävänsä. Clipstick-sauvoja käytetään etenkin kalliokiipeilyssä.

Addnaturelta löydät kätevästi varmistuslasit ja clipstick-sauvat, ja ajankohdasta riippuen voit löytää ne meiltä esimerkiksi merkeiltä YV VERTICAL ja LACD. Meiltä hankit samalla ostoskerralla näppärästi myös muut lajin parissa tarvitsemasi kiipeilytarvikkeet, kuten oteharjat, mankan ja pädit sekä useat erilaiset sulkurenkaat ja varmistuslaitteet. Valikoimamme kiipeilytarvikkeet tulevat kiipeilyalan laadukkaimmilta ja luotettavimmilta valmistajilta. Tutustu kunkin tarvikkeen tarkempiin tuotetietoihin ostopäätöstäsi helpottaaksesi. Löydettyäsi omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat tuotteet, lupaamme toimittaa ne niin pian kuin mahdollista.

Kiipeilijän luottomyymälä palveluksessasi

Addnature varustaa monipuolisesti kiipeilyyn tarjoamalla upeassa valikoimassa kiipeilytarvikkeiden lisäksi myös jokaiselle kiipeilijälle ehdottoman tärkeät kiipeilykengät. Meiltä löydät kattavassa tarjonnassa myös kiipeilyvaatteet, jotka varmistavat sujuvan liikkuvuuden riippumatta siitä, harrastatko kiipeilyä sisä- tai ulkotiloissa. Valikoimamme kiipeilyhanskat puolestaan antavat tehokkaan otteen erilaisista pinnoista. Tervetuloa ostoksille Addnatureen – jokaisen kiipeilijän luottomyymälään!