Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta

Kokovaljaat

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Koko

 • XXS
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL

Paino in g

g
g

Käyttötarkoitus

 • kiipeilykallio 4
 • kiipeilyyn 8
 • urheilullinen kiipeily 5
 • vuoristo-olosuhteisiin 3

Värit

 • harmaa
 • vihreä
 • sininen
 • musta
 • turkoosi

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Petzl 8003 Kokovartalovaljaat, musta/harmaa
Petzl 8003 Kokovartalovaljaat, musta/harmaa musta/harmaa
Petzl
8003 Kokovartalovaljaat, musta/harmaa
OVH € 109,95 € 98,95
 • Versiot: Size 2 | M/L
- 10 %
Edelrid Solid Valjaat, musta/harmaa
Edelrid Solid Valjaat, musta/harmaa musta/harmaa
Edelrid
Solid Valjaat, musta/harmaa
OVH € 89,95 € 72,95
- 18 %
Petzl Ouistiti Kiipeilyvaljaat Lapset, sininen
Petzl Ouistiti Kiipeilyvaljaat Lapset, sininen sininen
Petzl
Ouistiti Kiipeilyvaljaat Lapset, sininen
€ 59,95
 • Versiot: 2XS-S
SALEWA Rookie FB Täydet valjaat Lapset, sininen/musta
SALEWA Rookie FB Täydet valjaat Lapset, sininen/musta sininen/musta
SALEWA
Rookie FB Täydet valjaat Lapset, sininen/musta
OVH € 69,95 € 62,95
 • Versiot: One Size
- 10 %
Edelrid Fraggle III Valjaat Lapset, turkoosi
Edelrid Fraggle III Valjaat Lapset, turkoosi turkoosi
Edelrid
Fraggle III Valjaat Lapset, turkoosi
OVH € 64,95 € 56,95
 • Versiot: XXSXS
- 12 %
Ocun Bodyguard Kokovartalovaljaat
Ocun Bodyguard Kokovartalovaljaat
Ocun
Bodyguard Kokovartalovaljaat
OVH € 79,95 € 66,95
 • Versiot: One Size
- 16 %
Climbing Technology Flik Valjaat 95-135cm Lapset, sininen/vihreä
Climbing Technology Flik Valjaat 95-135cm Lapset, sininen/vihreä sininen/vihreä
Climbing Technology
Flik Valjaat 95-135cm Lapset, sininen/vihreä
OVH € 71,95 € 62,95
 • Versiot: One Size
- 12 %
Edelrid Solid Valjaat, musta/harmaa
Edelrid Solid Valjaat, musta/harmaa musta/harmaa
Edelrid
Solid Valjaat, musta/harmaa
OVH € 89,95 € 71,95
- 20 %

Kokovaljaat mukavampaan ja vakaampaan kiipeilyyn

Kiipeily on mielenkiintoinen ja monipuolinen laji, joka voi tarjota eritasoista haastetta kiipeily-ympäristöstä ja kiipeilyotteiden sijainneista riippuen. Kiipeily kehittää tehokkaasti voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä ja kehonhallintaa. Yleisimmät Suomessa harrastettavat kiipeilyn alalajit ovat sisätiloissa kiipeilyseinillä tapahtuva seinäkiipeily sekä ilman varmistuslaitteita tapahtuva boulderointi, jota voi harrastaa joko sisätiloissa tai ulkona kallioilla, yleensä maksimissaan viiden metrin korkeudessa. Helpoin ja turvallisin tapa aloittaa kiipeily on tehdä se kiipeilyhallien tarjoamilla kiipeilyseinillä, joita ympäröivät lattiat on varustettu pehmeillä patjoilla turvallista alastuloa varten. Monet jatkavatkin seinäkiipeilyn parissa, kun taas toiset siirtyvät kiipeilemään kallioille lajin alkeet opittuaan. Perinteinen seinä- ja kalliokiipeily tapahtuu enintään kymmenen metrin korkeudessa ja niissä käytetään valjaita, minkä lisäksi kiipeily varmistetaan köydellä.

Kiipeilyvaljaat ovat kiipeilyssä tärkeä turvavaruste, jonka tehtävänä on jakaa painoa tasaisesti siten, että köyden varassa kiikkuminen on sekä vakaampaa että mukavampaa. Kiipeilyvaljaita valmistetaan eri malleissa. Kokovaljaat ovat koko ylävartalon hartioilta haarukseen kattavat valjaat. Kokovaljaat ovat etenkin lapsille suosittuja hankintoja, sillä ne tukevat tehokkaasti ylävartalon aluetta tuoden miellyttävää varmuutta kiipeilyyn. Valjaita valmistetaan myös naisten ja miesten malleissa, ja lasten lisäksi myös monet aikuiset suosivat niitä vyötärömallisten istumavaljaiden sijaan.

Optimaalisen käyttömukavuuden tarjoavat kokovaljaat

Kokovaljaita suosivat käyttävät niitä sekä sisäkiipeilyssä, kalliokiipeilyssä, kallioon valmiiksi asennettuja pultteja hyödyntävässä sportti- eli urheilukiipeilyssä sekä vaativammassa, pitkiä reittejä sisältävässä multi-pitch-kiipeilyssä. Kokovaljaat valmistetaan joustavasta materiaalista, joka varmistaa miellyttävän käytön. Kokovaljaiden säädettävät olkaimet ja jalkalenkit mahdollistavat yksilöllisen ja tarkan säädön kiipeilijän vartalon mittasuhteiden mukaan. Säätövaraa on useimmissa malleissa huomattavan runsaasti, minkä ansiosta yhden koon kokovaljaat sopivat useimmille käyttäjille.

Kokovaljaiden olkainten väliin kiinnitetty selkähihna varmistaa olkainten erillään pysymisen, mikä parantaa käyttömukavuutta. Myös leveiksi muotoiltujen jalkalenkkien tarkoituksena on tehdä valjaiden käytön mukavuudesta optimaalisempaa. Useat kokovaljaat on varustettu silmukalla, johon voi kätevästi kiinnittää joko köysipussin tai magnesiumkarbonaattia sisältävän mankkapussin.

Addnaturelta voit ostosreissusi ajankohdasta riippuen löytää kokovaljaita esimerkiksi tuotemerkkien Petzl, Ocun ja Climbing Technology valmistamina. Tarjoamme kokovaljaita sekä lasten, naisten että miesten malleissa, eri värityksillä ja erilaisilla ominaisuuksilla. Sivustollamme voit tutustua kunkin valjasmallin tarkempaan tuotekuvaukseen ja teknisiin tietoihin kutakin tuotekuvaa napauttamalla. Samalla saat esille myös tiedon siitä, mihin kiipeilyn alalajeihin mikin valjasmalli soveltuu. Itsellesi sopivimpien kokovaljaiden löydyttyä klikkaa ne ostoskoriisi, ja toimitamme uudet valjaasi sinulle mahdollisimman ripeästi.

Kiipeilyn kaikki alalajit varustava verkkokauppa

Addnature varustaa sinut kiipeilyyn monipuolisesti. Erilaisten valjaiden lisäksi löydät valikoimastamme muun muassa kiipeilykengät ja kiipeilyvaatteet sekä erilaiset varmistus-, lasku- ja nousulaitteet, kuten myös muut tarvitsemasi varusteet kiipeilyyn. Tutustu nyt tarkemmin tarjoamiimme kiipeilyvarusteisiin, jotka tulevat kiipeilymaailman kirkkaimmilta tähtivalmistajilta. Tervetuloa ostoksille Addnatureen – kiipeilijän kattavaan verkkokauppaan, joka varustaa kattavasti kaikki kiipeilyn alalajit.