paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

killtec

47 Tuotetta
killtec

killtec - innovatiiviset ulkoiluvaatteet

Killtec on perinteinen saksalainen perheyritys, joka suunnittelee muodikkaita, toimivia vaatteita talviurheiluun, ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Tuotteissa on kiinnitetty suurta huomiota yksityiskohtiin ja niiden hinta-laatusuhde on erinomainen.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Killtec – vaatetuksen aatelia

Günther Killerin vuonna 1981 perustama Killtec keskittyi aluksi urheilujalkineisiin, mutta laajensi tarjontaansa nopeasti myös vaatetukseen, eritoten ulkoiluvaatetukseen. Killerin uskomaton tuotetietous, hyvä yhteistyö asiakkaiden kanssa ja hänen oma intohimonsa ovat ajaneet tuotemerkin siihen pisteeseen, että nykyisin yrityksellä on 3500 jälleenmyyjää ympäri maailman ja 140 omaa työntekijää. Näiden tekijöiden voimin Killtec tuottaa markkinoille vuosi toisensa jälkeen upeita mallistoja erilaisia muodikkaita ja toimivia vaatteita talvisiin urheilulajeihin, ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Tuotteiden laatu ja hinta kohtaavat ja niiden yksityiskohdat ovat vertaansa vailla. killtec Otilie Naisten Parkatakki Harmaa

Killtecin vaatteilla tuulta päin

Addnaturen mittava valikoima erilaisia ulkoiluvaatteita sisältää paljon tutustumisen arvoisia tuotteita myös Killteciltä. Suosituimpia tuotteita kategoriassaan ovat naisten Killtec parkatakit, jotka ovat nykymuodin mukaisia ja hienosti suunniteltuja. Niissä on oivia yksityiskohtia, kuten upea huppu, erinomaisesti valmistetut ja kauniit napit, sekä käytännöllinen sisävuoraus. Osassa parkatakkeja on myös PU-pinnoitettu ulkopinta, jonka vesipilari on jopa 8 000 mm. Killtec valmistaa takkeja kuitenkin myös miehille, ja niistä osa on varustettu samalla ulkopinnalla kuin naisten takit, ja ne pitävät vettä samalla tavalla. Et siis kastu ja pysyt kuivana ja lämpimänä saman takin avulla. Valikoimastamme löytyy myös erilaisia sadetakkeja ja 3-in-1-takkeja, joilla on useampi käyttötarkoitus samassa takissa. Takki sisältää usein kuorikerroksen lisäksi irrotettavan väliosan ja sen pinta pitää normaalia ulkoilutakkia paremmin vettä ja tuulta. Päällys- tai Killtec kuoritakit ja 3-in-1-takkien lisäksi Killtec valmistaa erilaisia välikerrosvaatteita, kuten Killtec fleecetakit valmistettuja takkeja, joiden avulla voit kerrospukeutua kuoritakin alle.

Kannattaakin tutustua Killtecin tuotteisiin huolella, sillä valikoimasta löytyy lähes jokaiselle jotakin. Runsas valikoima vaihtoehtoja ja eri tyylejä mahdollistaa sen itselle mieluisimman tuotteen valitsemisen. Addnaturen valikoimasta löydät runsaasti Killtecin tuotteita, joten pääset kerralla tutustumaan useampaan saman valmistajan tuotteeseen ja voit myös verrata niitä muiden valmistajien tarjoamiin vaihtoehtoihin.

Addnature on ulkoilijan verkkokauppa

Tutustumalla Addnaturen kattavaan valikoimaan huomaat, että Killtecin tuotteiden lisäksi saat meiltä kaiken muunkin tarvittavan aktiiviseen ulkoilmaelämään. Voit vaivatta tutustua erilaisiin takkeihin, housuihin, kenkiin, asusteisiin ja tarvikkeisiin, joita ulkoillessasi tarvitset. Olemmekin siis todellinen ulkoilijan verkkokauppa. Jos et löydä mieleistäsi asustetta Killtecin tuotteista, tutustu myös muiden merkkien tuotteisiin, jolloin voit samalla ostoskerralla tilata kaiken tarvitsemasi yhdessä paketissa. Pääset siis itse helpolla. Ostosten tekeminen on tehty käteväksi: etsit ja selaat vain sopivimmat tuotteet, lisäilet ne ostoskoriin, teet tilauksen ja odotat pakettiasi saapuvaksi. Saat tehtyä ostoksesi lisäksi turvallisesti, sillä tarjoamme sinulle 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, jonka turvin voit palauttaa ostoksesi, jos et ole niihin tyytyväinen. Jos valikoimasta ei löydy sitä mitä etsit tai sinulla on muuta pohdittavaa verkkokauppamme suhteen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa palvelemme sinua mielellämme. Tutustu rauhassa tuotteisiin ja tee ostoksia silloin, kun se sinulle sopii.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.