paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

KiWAMi

30 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Kiwami – triathloniin vaatteita suunnitteleva laatubrändi

Kattava valikoima KiWAMi-varusteita netistä Kiwami on tunnetun brändin nimi, joka muodostuu kahdesta sanasta: kiwi ja ami. Kiwi on lentokyvytön lintu, jota tavataan vain Uudessa Seelanissa. Se onkin Uuden Seelannin kansallissymboli sekä hyvin usein myös lempinimi kaikille uusiseelantilaisille ympäri maailman. Ami puolestaan on Ranskaa ja tarkoittaa ystävää. Kiwami on nimitys, jonka yritys on antanut logolleen. Kiwami perustettiin vuonna 2003 kahden triathlonistin, Craig ja Hélene Watsonin, toimesta. 10 vuoden kansainvälisen kilpailu-uran jälkeen pariskunta halusi tarjota tulevaisuuden triathlonisteille jotain, jota ei ollut saatavilla silloin, kun he itse kilpailivat. Nimittäin laadukkaita varusteita ja asusteita, jotka on suunniteltu tiettyä tarkoitusta varten eritoten triathloniin.

Kaikki Kiwamin tuotteet on valmistettu Euroopassa ja niiden suunnittelussa on käytetty kokeneita muotisuunnittelijoita. Tuotannossa käytetään vain parhaita laatuja kankaista, jotka on suunniteltu eritoten triathloniin - tukevia, hyvin leikattuja ja vesiurheiluun sopivia kankaita, jotka ovat myöskin nopeasti kuivuvia, ihonmyötäisiä sekä tarpeeksi istuvia pyöräilyyn. Lisäksi kankaat ovat kevyitä, hengittäviä ja joustavia, jotta ne toimisivat parhain päin myöskin juoksuosuuksilla. Kiwami etsii ja testaa jatkuvasti uusia ja parempia materiaaleja, jotka auttavat triathlonisteja keskittymään suorituksiinsa sekä parantamaan tuloksiaan mukavammin, tehokkaammin ja nopeammin.

Kiwami vaatteet on tehty vaativaan triathloniin

Kiwamin perustajat jakavat kokeneina triathlonisteina viisauttaan ja osaamistaan Kiwamin tuotekehityksessä. Brändin valmistamat tuotteet on suunniteltu niin, että ne toimisivat mahdollisimman hyvin tässä monipuolisessa ja hyvin vaativassa lajissa. Merkin vaatteita hankkiessasi voit olla varma siitä, että ne sopivat loistavasti sekä pyöräilyyn että juoksuun, minkä lisäksi ne selviävät leikiten myöskin vedestä. Me Addnaturella olemme vakuuttuneita siitä, että Kiwamin valmistamat vaatteet ovat alansa ehdotonta kärkeä, mistä syystä olemmekin lisänneet valikoimaamme tuotemerkin valmistamia housuja ja paitoja monessa eri pituudessa. Kiwami vaatteiden raikkaat ja leikkisät kuosit kruunaavat kokonaisuuden tehden vaatevalikoimasta kertakaikkisen upean. Kurkkaa valikoimaamme ja valitse itsellesi mieluisat Kiwami-vaatteet onnistuneeseen triathloniin!

Addnaturelta löydät sopivat tuotteet pyöräilyyn, uintiin ja juoksemiseen

Meillä Addnaturella valikoimasta löytyy kaikki tarpeellinen, olitpa sitten triathlonisti tai harrastit pyöräilyä, uintia tai juoksemista. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi uskomme asiakaspalvelun voimaan ja siksi saatkin meiltä 100 päivän avokaupan – sinulla on siis yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että ostamasi varusteet vastaavat odotuksiasi. Ja jos näin ei jostain syystä ole, tarjoamme toki meiltä tilaamillesi tuotteille myös maksuttoman palautuksen.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.