paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Discovery Weekend -kampanjan esilämmittelyä | Kaksi uutta huipputarjousta joka päivä

Klymit

40 Tuotetta
Klymit

Klymit - Makuualustoja ekstraominaisuuksilla

Ei väliä, millaista aktiviteettiä puuhaat, Klymit pyrkii tekemään ulkona nukkumisesta yksinkertaista, kaikessa säässä. Halusit sitten pakata mahdollisimman vähän mukaan tai tuoda mukanasi olohuoneesi mukavuuden, tältä merkiltä löydät tarvittavan. Uusimpien tekniikoiden avulla nämä Klymitin tuotteet tekevät ulkona nukkumisesta helpompaa ja mukavampaa.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Klymit tekee ulkona nukkumisesta astetta mukavampaa

Amerikkalainen Klymit tulee muuttamaan ulkona viettämäsi yöt. Klymitin tiimiin kuuluu niin insinöörejä, taiteilijoita, urheilijoita, seikkailijoita kuin käsityöläisiäkin – kaikki mukana luomassa markkinoiden parhaita varusteita ulkona nukkumiseen! Hyvien yöunien tulisi olla kaikenlaisten reissujen prioriteetti, sillä hyvien yöunien aikana sekä keho että mieli palautuvat päivän rasituksista. Kun nukut yösi hyvin, heräät aamulla valmiina kohtaamaan uusia haasteita, olipa kyseessä pitkä vaellus tai vaativa nousu! Vaikka luonnonhelmassa usein nukkuu muutenkin paremmin, ei pienestä lisäavusta ole haittaa, ja juuri tässä Klymit astuu kuvaan valmistamalla mukavia, kevyitä ja kestäviä makuualustoja, jotka on helppo napata mukaan reissuun kuin reissuun.

Klymitin innovaatiot takaavat palauttavat yöunet myös haastavissa olosuhteissa

Klymitin ensiluokkaisten tuotteiden joukosta löydät oikeat telttailuvarusteet niin lämpimälle kuin kylmällekin säälle – varusteet jokaiseen vuodenaikaan. Erityisesti Klymit tunnetaan makuualustoistaan ja erilaisista retkipatjoistaan. Juuri makuupatjoista löytyy Klymitin innovaatiota. Air Frame Technology™ -teknologian ansiosta patjat ovat uskomattoman kevyitä, mutta silti todella kestäviä, ja antavat juuri oikean verran pehmeyttä ja tukea hyviä yöunia varten monenlaisessa maastossa. Tämä sama teknologia mahdollistaa myös vapaan liikkumisen patjan päällä, minkä ansiosta voit rauhassa vaihtaa kylkeä nukkuessasi ilman, että mukavuus kärsii.

Tutustuessasi Klymitin tuotteisiin, saatat huomata, että niissä toistuu uniikki v-muoto. Tämä ainutlaatuinen muotoilu tekee patjoista entistä mukavampia ja tukevat nukkujaa oikealla tavalla riippumatta siitä, ovatko he mahallaan, selällään tai kyljellään. V-muodon ansiosta tuki jakautuu tasaisesti koko patjan alueelle ja patja tukee erinomaisesti sekä päätä, olkapäitä että lantiota. Hyvät yöunet ovat taattu, ja heräät aamulla virkeänä kohtaamaan päivän uudet haasteet!

Meiltä tilaat näppärästi uudet ulkoiluvarusteet vaikka koko perheelle

Addnaturen laajasta valikoimasta löydät runsaasti Klymitin kaltaisia huippumerkkejä sekä heidän suosituimpia tuotteitaan. Makuualustojen lisäksi tilaat meiltä helposti kaikki muutkin retkeilyyn ja ulkoliikuntaan tarvittavat varusteet, aina teltoista ja makuupusseista erilaisiin vaatteisiin ja jalkineisiin. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja ihastu! Ensiluokkaisten tuotteiden lisäksi haluamme tarjota myös ensiluokkaista asiakaspalvelua, minkä vuoksi tarjoamme kaikille tilauksille 100 päivän avokaupan ja aina ilmaiset palautukset.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.