paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Kupilka

17 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Kupilka – Suomalaista perinneosaamista nykypäivän retkeilijöille

Kupilka-nimi tulee karjalaisesta sanasta, joka tarkoittaa lempikuppia. Perheyritys Kupilka perustettiin vuonna 1996 ja yritys ottaa inspiraationsa suomen luonnosta ja perinneosaamisesta. Luonnonmukaisia arvoja korostaa myös se, että yritys on ensimmäinen suomalainen yritys, joka otti käyttöönsä vihreän sähkön tehtaassaan. Kupilka valmistaa astioita ja puukkoja, jotka sopivat erinomaisesti vaeltajille ja eränkävijöille, mutta yhtä hyvin myös kotikäyttöön.
Materiaalina tuotteissaan yritys käyttää luonnonkuitukomposiittia, joka on seos mäntysellukuitua ja kestomuovia. Tuotteet saavat käytössä kauniin patinoituneen pinnan tummumatta lainkaan ikävästi. Aterimet on valmistettu joko puuseoksesta tai alumiinista. Puukkojen terissä käytetään Laurin Metallin ruostumatonta terästä ja kaikki tuotteet pakataan pahviin. Kupilka on erinomainen osoitus suomalaisesta osaamisesta ja innovoinnista sekä samalla myös tärkeä osa omaa perinneidentiteettiämme – kumarrus vanhalle kansalle ja luonnosta elämiselle!

Kupilka – Erinomaiset eräastiat mukaan luontoon!

Kupilka astiat ovat kauniisti muotoiltuja tuotteita. Kupilkan matka nykyiseen muotoonsa alkoi teollisten muotoilijoiden Kari Kuisman ja Heikki Koivurovan suunniteltua Kupilka 21 -astian. Tämä astia on reilun kokoinen muki, joka on erinomainen kahville tai teelle. Voit myös valita Kupilka 5 -astian, joka on kooltaan pienempi tai Kupilka 55 -astian, josta nautit ravitsevat kenttälounaatkin. Addnaturella on valikoimissaan monipuolisesti Kupilkan retkiastiat ja aterimet. Olipa kyseessä sitten Kupilkan kupit, lautaset tai kulhot, ne soveltuvat aina erinomaisesti retkeilyyn, mutta mikään ei myöskään estä käyttämästä niitä kaikessa arkielämässä. Tuotteet kestävät erinomaisesti eri sää- ja lämpötiloja, sillä niitä ei haittaa reilukaan -30 asteen pakkanen ja tipahtaessaan vaikkapa nuotioon ne voidaan nopealla toiminnalla vielä hyvinkin pelastaa. Ei ole parempaa tunnetta pitkän vaelluspäivän jälkeen kuin ottaa Kupilkan eräastia esille ja nauttia iltapalaa avotulen ääressä kaikessa hiljaisuudessa.
Kupilkan tuotteet valikoimassamme:
  • Kupilka kupit lämpimille ja kylmille juomille
  • Kupilka lautaset ruoan tarjoiluun, voileiville ja kiinteille ruoille
  • Kupilka kulhot keitoille ja muille ruoille
  • Kupilkan kestävät aterimet niin puuseoksesta kuin alumiinisinakin - oman valintasi mukaan

Addnaturen verkkokaupasta löydät kaikki eränkävijän tarvikkeet

Erinomainen valikoima tarvikkeita luonnossa liikkumiseen ja retkeilyyn löytyy yhdestä ja samasta paikasta – Addnaturelta. Myös laaja valikoima suomalaisen Kupilkan tuotteita on nyt saatavilla verkkokaupastamme. Löydät Kupilka tuotteet helposti sivuiltamme ja voit hankkia laadukkaan ja kestävän setin astioita tuleville vaellusreissuillesi. Tuotteillamme on 100 päivän maksuton palautusoikeus jos koet, että tuote ei sovikaan sinulle syystä tai toisesta. Toimitamme tilauksesi myös täysin ilman tilauskuluja ostaessasi tuotteitamme yli 99€ arvosta. Turvallinen ja helppokäyttöinen nettikauppa tekee fiksusta varustautumisesta entistä helpompaa!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.