paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Talviurheilutarjouksia - Toiminnantäyteiseen talveen

La Siesta

1 Tuote
Hinta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Riippumatoista tunnettu La Siesta tekee siestasta nautinnollisemman

La Siesta on vuonna 1991 perustettu tuotemerkki, jonka missio selviää jo sen nimestä. Kun tarpeessa on rentouttava siesta, La Siesta ryntää apuun tarjoten tuotannossaan upeat, nerokkaasti kehitellyt riippumatot. Saksalaiset Dorothee ja Alexander Grisar perustivat aikanaan yrityksen, jossa on sittemmin tapahtunut sukupolven vaihdos. Tätä nykyä perheyrityksen toimintaa pyörittävät Leonid ja Cornelius Grisar. Yrityksen tavoitteena on kehittää, markkinoida ja myydä eteläamerikkais-tyylisiä riippumattoja, joissa jokainen ansaittu siesta tuntuu miellyttävältä ja rentouttavalta. La Siesta valmistaa standardimallisten riippumattojensa lisäksi riippumatot myös pienille lapsille ja vaativille reissaajille.
Kestävyyteen panostava La Siesta ottaa tuotannossaan myös ympäristön huomioon. Yritys painottaa arvoissaan vahvasti ihmisten vastuuta luonnosta, ja hoitaa itse tunnollisesti ympäristövastuun oman toimintansa osalta. Brändi pitää myös tärkeänä säilyttää riippumattojensa laadun korkealla, jotta kestävästä riippumatosta olisi iloa mahdollisimman pitkään. Riippumattojen ohella La Siesta valmistaa myöskin erilaisia riippumattojen ripustustarvikkeita ja telineitä.

La Siesta riippumatto – kestävä ja silmiä hivelevä lepopaikka

Kunnollinen, laadukkaasti ja kestävällä tavalla valmistettu riippumatto on järkihankinta, joka kestää kesästä toiseen pihalla tai puutarhassa, retkillä luonnon helmassa, mukavana lukupesänä makuuhuoneen nurkassa tai vaikkapa ympäri vuoden lasitetulla parvekkeella – minne sen ikinä haluat laittaakin. Kun valintasi on La Siesta riippumatto, voit luottaa siihen, että saat takuulla käyttöösi parasta laatua, mitä tulee tämän päivän riippumattoihin. Samalla voit varmistua siitä, että mukavuus on kohdillaan laadukkaassa riippumatossasi. Puhumattakaan näiden riippumattojen upeista ilmeistä, jotka tarjoavat käyttöösi toinen toistaan houkuttelevampia vaihtoehtoja. Olipa valintasi sitten camo-kuvioitu, raidallinen, kukallinen tai yksivärinen La Siesta riippumatto, sen ihastuttava olemus tulee hyväilemään silmiäsi päivästä toiseen!

Addnature on lisännyt valikoimaansa upeat La Siesta riippumatot, jotta sinäkin pääsisit viettämään rennot kesälomahetket ja muut lepohetkesi miellyttävästi ja mukavasti. Ultrakevyestä kankaasta valmistettu La Siesta Colibri on upean camo-kuvioinnin pintaansa saanut riippumatto, joka on helppo ripustaa paikalleen sekä pakata kokoon riippumaton kyljessä roikkuvaan pienen pussiin. Tämä riippumatto kantaa painoa jopa 180 kg verran, joten siitä voi tehdä vaikka pariskunnan oman suloisen pikku pesän kruunaamaan lepohetket kesämökillä, tai lasten oman majan, jonne on mukava sujahtaa lukemaan kirjoja vieretysten. La Siesta Aventura kantaa sekin kaksi aikuista henkilöä 160 kg kantavuudellaan. Tämä kangaspäällysteinen riippumatto on materiaaliltaan perinteisempi vaihtoehto. Tule kurkistamaan valikoimaamme ja tee tulevista kesäpäivistäsi täydelliset hankkimalla riippumatto, josta on iloa vielä pitkään!

Nettikauppa, joka tekee lomistasi lokoisampia

Tilaa Addnaturen nettikaupasta oma kestävä ja ympäristön huomioon ottava La Siesta riippumatto. Yli 99€ ostoksissa säästät meillä kokonaan toimituskulut. Annamme myös tuotteillemme 100 päivän maksuttoman palautusoikeuden siltä varalta, ettei tuote olekaan sinulle sopiva. Helppokäyttöisillä verkkosivuillamme autamme sinua löytämään itsellesi juuri oikeat tuotteet. Tilaaminen onnistuu helposti vain parilla klikkauksella. Tee lomapäivistäsi lokoisampia ja tilaa meiltä riippumatto, josta kiittävät sekä koko perhe että luonto!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.