paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

LACD

66 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

LACD – kiipeilijöiltä kiipeilijöille

Vielä viimeinen puristus, karvan verran ylöspäin ja huippu häämöttää. Muutamia metrejä jäljellä, jännitys tiivistyy. Ensin pistelee, sitten voit huokaista helpotuksesta. Selvisit sittenkin. Jokainen kiipeily on omanlaisensa seikkailu, kiipeilit sitten seinällä, kalliolla tai vuoristossa. Jokaiselle alustalle on olemassa omat tarkoitukseen sopivat tuotteensa, joita LACD kehittää ja valmistaa vuosien kokemuksella. Kiipeilijöiltä kiipeilijöille.

Luontoa rakastaville

Rakastatko kallioita, vuoria, luontoa ja pystysuoria seinämiä? Sitten jaat LACD:n intohimon ja innostuksen kiipeilyyn ja vuorikiipeilyyn. LACD:n tiimi haluaa tarjota sinulle nautinnollisia hetkiä pystysuorissa seikkailuissasi ja samalla turvaa selustasi. Voit siis keskittyä kiipeilyyn, sillä LACD on kehittänyt tuotteita, jotka auttavat sinut kohti huippua. Kallio tai vuori ei ole pelkästään koulutuskeskus, sillä pystysuorasta seikkailusta tulee pystyä myös nauttimaan. Seikkailun tulisi tarjota nautintoa, rauhaa ja läheistä yhteyttä luontoon. Siksi LACD kehittää ja valmistaa tuotteensa kestävän kehityksen mukaisesti, luontoa kunnioittaen.

LACD:n tiimi on harjaantunut, pitkäaikaisten kiipeilijöiden ja vuorikiipeilijöiden muodostama joukkue, joka on ollut läheisessä yhteydessä jo vuosia. Tuotteet päätyvät suoraan tiimin omaan käyttöön ennen kuin niitä markkinoidaan muille. Ainoastaan tuotteita testaamalla niistä saadaan esiin hyvät ja huonot puolet, joka onkin LACD:n vahvuus kiipeilyvarusteissa, ne on aidosti tehty tarkoitustaan vastaavaksi. Tuotekehittäjien pitkä kokemus ja oma intohimo kiipeilyä kohtaan yhdistettynä laadukkaaseen tuotekehitykseen ja niiden valmistukseen edesauttavat turvallisten ja käytännöllisten tuotteiden esiintuontia. LACD tekee kaikkensa, jotta kiipeily olisi nautinnollista ja mahdollisimman vaivatonta kaikille harrastajille, joita yhdistää halu kiipeillä.

Addnaturen kattava valikoima sisältää paljon erilaisia LACD-tuotteita, kuten taljoja, valjaita ja hakoja, joiden avulla voit kiipeillä turvallisesti. Kiipeilyvarusteiden lisäksi valikoimastamme löytyy myös saman valmistajan muita tuotteita, kuten makuupusseja, telttoja ja retkikeittimiä – kaikkea mitä voit tarvita seikkaillessasi kiipeilyn parissa. Tutustu myös varusteisiin, kuten kypäriin ja hanskoihin, joiden avulla saat seikkailuistasi enemmän irti, sillä sinun tehtäväsi on nauttia kiipeilystä ja luonnosta. Me hoidamme loput.

Addnaturen valikoimasta löydät kiipeilytarvikkeet ja välineet turvalliseen kiipeilyyn sekä LACD:n että muiden valmistajien valikoimista. Olemme valinneet kattavasti erilaisia varusteita, joiden uskomme olevan sinulle tärkeitä, kiipeilit sitten sisätiloissa tai ulkona vuoristossa. Eli ei siis muuta kuin ostoksille!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.