Pyöräkauppa netissä
Perheretket | Kesän yhteistä laatuaikaa

Ladattava lyhty

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • oranssi
  • valkoinen
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Black Diamond Moji Latausasema, musta/valkoinen musta/valkoinen
Black Diamond
Moji Latausasema, musta/valkoinen
€ 79,95
Black Diamond Moji Latausasema, musta/valkoinen
Robens Dunkery Beacon Ladattava, valkoinen/musta valkoinen/musta
Robens
Dunkery Beacon Ladattava, valkoinen/musta
€ 28,95 € 23,95
- 17 %
Robens Dunkery Beacon Ladattava, valkoinen/musta
UCO Sitka Plus LED-lyhty
UCO
Sitka Plus LED-lyhty
€ 109,95 € 73,95
- 33 %
UCO Sitka Plus LED-lyhty
Black Diamond Moji Latausasema, oranssi/valkoinen oranssi/valkoinen
Black Diamond
Moji Latausasema, oranssi/valkoinen
€ 79,95
Black Diamond Moji Latausasema, oranssi/valkoinen

Ladattava lyhty on nykyaikaa

Kun olet lähdössä patikkaretkelle tai vaeltamaan, tarvitset seuraksesi useampia erilaisia tarvikkeita. Varustautuminen kannattaa luonnollisesti aloittaa vaatetuksesta ja jalkineista sekä makuupussista ja teltasta. Näin pysyt lämpimänä ja pystyt lepäämään rankan vaelluspäivän jäljiltä. Tarvitset vaelluksellasi lisäksi runsaasti muita tarvikkeita, kuten telttatarvikkeita. Jos leiripaikkaan päästyäsi alkaa olla hämärää tai pimeää, olisi hyvä olla valaistustarvikkeita mukana. Normaalien otsalamppujen ja myrskylyhtyjen rinnalle on tullut runsaasti muitakin hyvä vaihtoehtoja, kuten ladattavia lyhtyjä. Ne ovat usein kevyitä, eivät tarvitse polttoaineita ja tarvittaessa ne lataavat itsensä jopa auringosta lisälaitteiden avulla tai ilman. Addnaturelta löydät näitä ladattavia lyhtyjä kattavasti ja pääset itse vertailemaan niiden ominaisuuksia, kuten painoa, kokoa ja tehoa. Ladattavat lyhdyt ovat nykyaikaisia ja niiden avulla saat pimeämmistäkin vuodenajoista eri tavalla irti, kun näet teltassa ja sen ympäristössä ympärillesi. Pimeän tai hämärän laskeuduttua voit jatkaa iltaa ladattavan lyhdyn valossa.

Robens Dunkery Beacon ladattava retkilyhty

Valoa pimeyteen – ladattava lyhty

Addnaturella on runsaasti erilaisia retkeilyssä ja vaelluksessa tarvittavia tuotteita, kuten valaisimia. Asusteiden, kenkien, teltan, makuupussin ja ruuanlaittovälineiden lisäksi tarvitset valaistusta, sillä se lisää omaa turvallisuuttasi ja näet riittävän paljon ympärillesi, pysyitpä sitten teltassa tai teltan ympäristössä. Tekniikka on kehittynyt viime vuosina niin paljon, että aiempien myrskylyhtyjen ja paristokäyttöisten valaisimien rinnalle on kehitetty erilaisia vaihtoehtoisilla energiamuodoilla, kuten aurinkoenergialla, toimivia valaisimia, jotka pystyvät lataamaan itsensä päivänvalon aikana ja pystyt nauttimaan illalla päivällä kerätystä energiasta ladattavan lyhdyn muodossa. Nykyisen LED-tekniikan ansiosta virrankulutus on niin pieni, että pienempi määrä energiaa riittää varsin hyvin valaisemaan telttaa sisältäpäin tai toimimaan pienenä lisävalona teltan ulkopuolella. Ladattavan lyhdyn voi myös mahdollisesti ladata ennen reissuun lähtöä ja sen virta riittää lataamatta koko reissusi ajan. Tai jos ei riitä, kannattaa tutustua aurinkokennolla toimivien latureidemme valikoimaan, josta löydät sellaisia tuotteita, joilla voit ladata myös ilman aurinkokennoa olevia ladattavia lyhtyjä. Addnaturen ladattava lyhty -kategoria kasvaa jatkuvasti ja pääset tutustumaan siellä tuotteisiin, kuten Robens Dunkery Beacon. Tämä kevyt ja tehokas valaisin tuottaa jopa 1000 lumenia valotehoa, sisältää 4000 mAh:n tehoisen akun ja painaa alle puoli kiloa. Valaisimen yksi hieno ominaisuus on se, että voit se toimii valaisimen lisäksi eräänlaisena varavirtalähteenä, sillä voit ladata sen avulla myös puhelimesi USB-ulostulon ansiosta. Seuraa kasvavaa valikoimaamme suoraan Addnaturen verkkokaupassa.

Addnaturella on kattavasti lyhtyjä ja muita retkeilytarvikkeita

Addnaturen verkkokauppa toimii retkeilijän, vaeltajan ja ulkoilijan hovitoimittajana. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi aktiiviseen ulkoilmaelämään, sillä pääset yhdessä verkkokaupassa tutustumaan ladattavien lyhtyjen lisäksi muihin tarvikkeisiin, kuten telttoihin, makuupusseihin, makuualustoihin ja ruuanlaittovälineisiin. Meiltä saat myös vaatteet, asusteet ja jalkineet kätevästi samalla kertaa. Nyt kannattaakin päivittää koko varustepaketti kerralla, sillä saat meiltä yli 99 euron tilauksille ilmaisen toimituksen. Meillä teet ostoksia myös turvallisesti, sillä tarjoamme kaikkiin ostoksiin 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden.