Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Ledlenser

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • punainen
  • musta

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Ledlenser Remote Switch Kaukosäädin Tyyppi E, musta
Ledlenser Remote Switch Kaukosäädin Tyyppi E, musta musta
Ledlenser
Remote Switch Kaukosäädin Tyyppi E, musta
OVH € 23,95 € 22,95
Ledlenser Pouch Type B, musta
Ledlenser Pouch Type B, musta musta
Ledlenser
Pouch Type B, musta
OVH € 9,95 € 8,95
- 10 %
Ledlenser Kypäräkiinnike Euroslot Tyyppi A
Ledlenser Kypäräkiinnike Euroslot Tyyppi A
Ledlenser
Kypäräkiinnike Euroslot Tyyppi A
€ 6,95
Ledlenser Intelligent Clip PowerBox, musta
Ledlenser Intelligent Clip PowerBox, musta musta
Ledlenser
Intelligent Clip PowerBox, musta
OVH € 9,95 € 6,95
- 30 %
Ledlenser Color Filter 85,5mm, musta/punainen
Ledlenser Color Filter 85,5mm, musta/punainen musta/punainen
Ledlenser
Color Filter 85,5mm, musta/punainen
€ 15,95
Ledlenser Remote Switch Kaukosäädin Tyyppi D, musta
Ledlenser Remote Switch Kaukosäädin Tyyppi D, musta musta
Ledlenser
Remote Switch Kaukosäädin Tyyppi D, musta
€ 15,95
Ledlenser Tripod Adaptor Type A, musta
Ledlenser Tripod Adaptor Type A, musta musta
Ledlenser
Tripod Adaptor Type A, musta
OVH € 7,95 € 5,95
- 25 %
Ledlenser Kiinnike Monikäyttöinen Tyyppi A, musta
Ledlenser Kiinnike Monikäyttöinen Tyyppi A, musta musta
Ledlenser
Kiinnike Monikäyttöinen Tyyppi A, musta
OVH € 13,95 € 11,95
- 14 %

Led Lenser tuo LED-valaisimillaan valon pimeyteen

Led Lenser -valaisimet netistä Led Lenser sai alkunsa klassiseen tapaan autotallista kahden saksalaisen veljeksen toimesta 1990-luvulla. Toiminta käynnistyi ainoastaan 300 Saksan markan pääomalla ja Atari-tietokoneella, kun pankki kieltäytyi antamasta kaksikolle lainaa. Veljekset uskoivat onneksi unelmaansa ja olivat sinnikkäitä. Tämä totisesti kannatti, sillä nyt Led Lenser on yksi maailman johtavia LED-taskulamppuja ja -otsalamppuja valmistava yritys, joka on voittanut monia erilaisia design- ja muotoilupalkintoja. Led Lenser on esimerkiksi saanut Chicago Design Award -palkinnon ja yksi brändin valmistamista valaisintuotteista on jopa hyväksytty Frankfurtin ja Lontoon modernin taiteen museoiden kokoelmiin, mikä on erittäin harvinaista.

Led Lenserilla on tällä hetkellä yli 200 valaisimiin liittyvää patenttia ja yhtiölle on tärkeää jatkaa tuotteidensa kehittelyä tehdäkseen niistä vielä entistäkin parempia. Valaisintuotteiden ilmiömäinen optiikka on tehnyt niistä suosittuja vaativampienkin kuluttajien keskuudessa. Brändin tuotteet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi vuoristoon, telttailuun tai pyöräilyyn, tai vaikkapa juoksulenkille talvi-illan hämärtyessä. Led Lenserin tehokkaiden valaisintuotteiden ansiosta kenenkään ei tarvitse pelätä pimeää. Led Lenserin taskulamput ovat kätevän kokoisia ja näppäriä toiminnoiltaan, ja taskulamppu on aina hyvä pitää lähellä esimerkiksi auton hansikaslokerossa etenkin meillä pohjoisissa olosuhteissa, joissa hämärä voi harrastusten tiimellyksessä yhtäkkiä yllättää.

Led Lenseriltä saat laadukkaat LED-taskulamput ja -otsalamput

Led Lenserin valaisintuotteet sopivat niin arkeen kuin harrastuksiin. Led Lenser taskulamppu voi nimittäin olla paikallaan myös tilanteessa, kun olet matkalla mökillä rantasaunaan, tai kun tulee sähkökatkos ja sinun täytyy löytää piilo, mihin olet laittanut kynttilät ja tulitikut. Taskulamppujen monet erilaiset toiminnot tekevät niistä käytännölliset moneen eri käyttötarkoitukseen. Led Lenser MT10 taskulampussa valon kantama on 180 metriä ja taskulampussa on neljä eri valoasetusta. Vieläkin tehokkaammassa Led Lenser MT14 taskulampussa puolestaan valonkantama on jopa 320 metriä ja siinä on lisäksi liikelukko. Focus Lock -asetus lukitsee valoasetuksen, minkä lisäksi taskulamppu kestää myös pölyä ja roiskeita. Akkuindikaattori kertoo akun kulloisenkin varaustason. Pakkaukseen sisältyy myös uudelleenladattava paristopakkaus, vyötasku sekä USB-kaapeli.

Led Lenser MH6 otsalamppu valaisee matkaasi vuoristossa, telttaillessa tai pyöräillessäsi, tai missä ikinä sitten valoa tarvitsetkin. Led Lenser otsalamppu päässäsi voit nauttia vaikkapa koiralenkistä talvi-illan hämärässä hieman syrjemmissäkin maastoissa, missä katulamppuja ei välttämättä ole. Samalla kätesi vapautuvat muuhun toimintaan, kun sinun ei tarvitse pidellä lamppua kädessäsi. Led Lenser otsalampuissa on monia erilaisia, käytännöllisiä toimintoja. Ensiksikin otsalamppu varoittaa, kun paristo on lopussa ja Transportation Lock -liikelukko estää lampun tahatonta aktivoimista. Lisäksi lampun Charge Indikator -indikaattori näyttää myös sen, kuinka paljon paristossa on tehoa jäljellä.

Led Lenserin valaisintuotteet eivät tingi valaisun laadusta tai tehosta. Älä siis anna hämärän estää liikkumistasi, vaan anna Led Lenserin valaista polkusi vankalla ammattitaidolla!

Addnature valaisee lenkkipolkusi pimeinä syysiltoina

Me Addnaturella haluamme varustaa sinut harrastuksiisi, olitpa sitten innokas iltalenkkeilijä, telttailija tai Swimrun-harrastaja. Tutustu verkkosivujemme monipuoliseen tarjontaan, tee tilaus ja toimitamme sen sinulle nopeasti. Yli 99 euron tilauksen saat jopa ilman toimituskuluja. Jos jokin mietityttää, ethän epäröi ottaa yhteyttä mukavaan ja avuliaaseen asiakaspalveluumme. Sinulla on peräti kuukausi aikaa palauttaa tuotteet, koska haluamme sinun olevan varma ostoksestasi. Astu ihmeessä peremmälle!