paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

TALVIALE! - Jopa 70% alennus

LEKI

46 Tuotetta
LEKI - innovatiiviset kävelysauvat ja käsineet!
LEKI

LEKI - innovatiiviset kävelysauvat ja käsineet!

Karl Lenhartin vuonna 1948 perustama yritys on alansa kokenut konkari. Hyvä puualan, alumiinin ja komposiittimateriaalien tuntemus ovat olleet avaintekijät aivan uudenlaisessa sauvojen tuotannossa. Tutkimus- ja yhteistyö käytännöntarpeet tuntevien urheilijoiden kanssa on tuonut tuotteisiin pikakiinnitykset, kestävät materiaalit ja toimivan muotoilun. Ulkoilijat luottavat LEKIn tuotteiden laatuun ja pitkäikäisyyteen. Myös yrityksen käsineet lämmittävät sauvakävelijöitä ja muita ulkoilijoita tehokkaasti.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

LEKI tekee laatusauvat sauvakävelyyn ja talviurheiluun!

Addnaturesta LEKI -tuotteet huippuhintaan! Vuonna 1948 perustettu LEKI valmistaa kävelysauvoja, käsineitä ja suksensauvoja maasto- ja alppihiintoon sekä lasketteluun. Karl Lenhartin perustama LEKI sijaitsee Saksan Swabian Kirchheim/Teckissa. Yrittäjällä oli rohkeutta tehdä epäsovinnaisia ja kauaskantoisia suunnitelmia. Hän alkoi valmistaa hiihtosauvojen osia todelliseen tarpeeseen. Hän harrasti hiihtoa, eikä ollut kovin innoissaan sen aikaisten sauvojen laadusta ja toimivuudesta. Puunkäsittelyteollisuuden tuntemuksensa pohjalta hän alkoi valmistaa suksen sauvojen sompia ja kahvoja, jotka täyttäisivät hänen haluamansa laatuvaatimukset. Massatuotantoon nämä tuotteet pääsivät 60-luvulla. Monitaitoisella Lenhartilla oli kokemusta myös lentokoneiden valmistuksesta. Hän saattoi hyödyntää alumiinin ja komposiittimateriaalien tuntemustaan aivan uudenlaisten sauvojen tuotannossa. Innovatiivinen LEKI käytti ensimmäisenä maailmassa sauvoissaan kevyttä lasikuitua. Yritys teki markkinoille ensimmäiset säädettävät teleskooppisauvat kiipeilyyn. Sauvoihin on sen jälkeen ilmaantunut mm. antishock-joustoa käyttömukavuutta lisäämään. LEKI tekee tutkimustyötä, jonka tarkoitus on tehdä urheiluvälineistä ja käsineistä mahdollisimman käyttäjäystävällisiä. Mukana kehitystyössä on alan urheilijoita ja lajiliittoja. LEKI huomioi tarkasti myös harrastajilta saadun palautteen. Tutkimustyöllään yritys haluaa pitää huolen siitä, että sen valmistamien tuotteiden käyttöikä on mahdollisimman pitkä. LEKI tekee luonnossa liikkujille ns. alppi- eli vaellussauvoja, joita vaeltajan käytössä on vain yksi kappale kerrallaan. Nämä ovat hyödyllisiä apuvälineitä vaikeakulkuisissa maastoissa.

Vaellussauvojen käyttö

Vaellussauvoja voi käyttää metsässä tai luontopolulla, jossa tarvitaan tukea tasapainon ylläpitämiseen. Niistä on painavan rinkan kanssa kulkevalle vaeltajalle hyötyä erityisesti maanpinnan jyrkissä nousuissa ja laskuissa. Meillä vaellussauvoja yleisempiä ovat suomalaisten suosimat kävelysauvat, joita LEKI myös valmistaa. Sauvakävely on yleistynyt kaiken ikäisten lempilajiksi, koska sen aloittaminen on niin helppoa. Sillä on hyviä vaikutuksia terveyden lisäksi painon hallintaan. Sauvojen kanssa käveleminen ei rasita niveliä yhtä paljon kuin juoksu, joten se sopii mainiosti monille nivelvaivaisillekin.

Oikeanlaisten vaellussauvojen valinta

LEKIn kävelysauvat tarjoavat maksimaalista tehokkuutta kävelemiseen. Aloittaessasi sauvakävelyn saat lyhyessä ajassa lisää kestävyyttä ylävartalon lihaksille. Voit siis näiden välineiden avulla saada kävelylenkistäsi irti paljon enemmän. LEKI valmistaa käyttöösi kävelysauvoja, joilla tehostat lihastesi toimintaa entistä monipuolisemmaksi. Saat sauvoistasi aina kunnollisen otteen, koska niiden hihnoissa on hyvät säätömahdollisuudet . Ne tuntuvat hyvältä käsissä ja pysyvät napakasti mukana vauhdissasi. Hiilikuituinen varsi on jäykkä, mutta samalla erittäin kevyt. Sille on kehitetty optimaalinen vääntövastus, jonka vuoksi se kestää monossasi liikoja taipumatta. Saat sauvoilla luotettavaa tukea reipastahtisessa suorituksessasi. LEKIn sauvat pitävät metsäpoluilla, pururadalla ja asfaltilla. Sauvojen tassut on tehty asfalttipinnoille. Ne on valmistettu vulkanoidusta materiaalista, joka kestää kovaa käyttöä. Kävelet tassuilla varustettuja sauvojasi käyttäen pyörätiellä tai maanteitä pitkin. Meillä asfalttia peittää tietenkin liukas jääkerros aika suuren osan vuodesta. Älä anna sen estää sinua lähtemästä säännölliselle kuntolenkillesi. Liukkaita kelejä varten voit vaihtaa kävelysauvoihisi kovasta metallista valmistetut terät. Ne pureutuvat tiukasti jäähän ja helpottavat kaikkea päivittäistä liikkumista ulkona. LEKI tekee sauvoihisi helposti vaihdettavia varaosia, jotka lisäävät niiden pitkäikäisyyttä. LEKI on suunnitellut erilaisten sauvojen kanssa yhteensopivia käsineitä, jotka käyvät loistavasti yhteen urheiluvälineiden kanssa. Kävellen voit nauttia raikkaasta ilmasta ja antaa ajatusten lentää. Tavoitteesi voivat olla yleinen kunnon ylläpito, helposti toteutettava painonhallinta tai muuten vaan mielen virkistäminen liikkumalla.

Liiku itsesi kuntoon hyvien välineiden avulla!

Kun taivallat ulkoilmassa, LEKI on kannattaa pitää matkassa mukana. Sen ulkoiluvälineet antavat sinulle turvallisen käyttökokemuksen. Kävelysauvoja etsivälle sillä on tarjota mm. optimaalisilla ominaisuuksilla varustettu LEKI Response. Näissä kävelysauvoissa on alumiiniset rungot, joiden kestävyys on testattua laatua. Trigger 1-hihnat irrotat ja kiinnität halutessasi erittäin näppärästi, koska niissä on toimiva pikakiinnitysmekanismi. Niiden ainutlaatuinen muotoilu sopii jokaisen käteen. LEKI Supreme on hyvä vaihtoehto sauvakävelyä aloitteleville harrastajille. Niiden Super Lock-säätöjärjestelmällä säädät sauvat juuri sopivan pituisiksi yksilölliseen käyttöösi.

Muut LEKI -mallit

Turvallinen malli, joka kestää enimmillään jopa 140 kiloa. Klassinen Trigger 1 V2-hihna on helppokäyttöinen. Hyvänä esimerkkinä huippuominaisuuksista esiintyy LEKI Corklite Antishock. Tämän sauvamallin kanssa kelpaa näyttäytyä kaduilla ja poluilla. Aergon Cortec-kahvat tuntuvat ylelliseltä käsissä. Hihnassa on miellyttävä fleece-vuori. Hybridi-systeemi takaa huolettoman pituuden säädön. Antishock-vaimennus on ominaisuus, josta pidät varmasti. Se auttaa sinua liikkumaan vakaasti ja turvallisesti varsinkin alamäessä. Tyylikäs ja sporttisen näköinen LEKI Wanderfreund on tehty vaeltajien reittiä helpottamaan, mutta sen ominaisuuksia voivat hyödyntää kaikki urheilullista kävelykeppiä kaipaavat kävelijät. Sen ulkoasu on näyttävä, mutta hillitty. Siinä on takuuvarmennettu maksimaalinen pito, joka kestää 140:n kilon painon. Tämä monikäyttöinen vaellussauva/kävelykeppi on superluokkaa vakaudessa, kestävyydessä ja vahvuudessa. Säädettävyys on 58-120 cm, joten malli sopii hyvin eripituisten ihmisten käyttöön. Ergonominen muoto tarjoaa turvallisen kävelyretken kaiken ikäisille. Aergon Lite 2-sauvoilla saat tukevan otteen lumisessa maastossa. Sompa toimii apunasi hyvin ja antaa pitoa vaikka pöllyävässä puuterilumessa. Pystyt säätämään niiden pituutta hanskat kädessä. Näitä tuotteita käytät monipuolisesti ulkoillessasi maalla ja kaupungissa.

Käsineiden ominaisuudet

LEKIn käsineet on tehty tukemaan urheilijan toimintoja viileissä olosuhteissa. Ne sopivat hyvin monenlaisten sauvojen pariksi, mutta niistä on hyötyä kaikessa ulkoilussa. Joskus on lenkilläkin pakko vastata puhelimeen tai soittaa jonnekin. LEKIn käsineiden arvostettuihin ominaisuuksiin kuuluu kosketusnäytöllisten puhelinten käyttömahdollisuus. Sinun ei tarvitse turhaan riisua käsineitä pois kylmällä säällä. Ihastut näiden lämmittävien käsineiden istuvuuteen ja käytännöllisyyteen. Valmistusmateriaalit ovat kevyitä ja joustavia. Käsien ja sormien liikuttaminen sujuu luontevasti, eivätkä kädet tunnu kankeilta. Eniten kuluviin kohtiin on lisätty vahvikkeet. Niiden fleece-vuori on pehmeän tuntuinen ja mukavan lämmin. Käytät näitä käsineitä myös pyöräillessäsi viileässä säässä.

Verkkokaupassa laaja valinnanvara tuotteita merkiltä LEKI

Tilaa meiltä LEKIn tekemiä huipputuotteita, joista on sinulle iloa kauan:

Löydät tasokkaita välineitä sauvakävelyyn Addnaturesta!

LEKI tekee liikunnasta mukavampaa monikäyttöisillä urheiluvälineillään. Valitse omat suosikkisauvasi meidän verkkokaupastamme. Sinun ei tarvitse kiertää kaupasta toiseen parhaita tuotemerkkejä etsien, sillä ne kuuluvat meidän sivustomme tuotevalikoimaan. Tilaat meiltä LEKIn urheiluvälineet ja käsineet turvallisesti ja luotettavasti kotiin. Toimitamme tilauksesi perille turhia aikailematta. Netistä tilaaminen on vaivatonta ja tuotteiden vertaileminen sivustollamme helppoa. Sinulla on mahdollisuus palauttaa tilaamiasi tuotteita, jos ne eivät olekaan sopivia.

Tilaa myös nämä tärkeät vaellusvarusteet:  Askelmittarit |  Kartat |  Retkireput |  Outdoor-rannekellot | TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.