paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Lifeventure

13 Tuotetta
Lifeventure

Mukana suurissa ja pienissä seikkailuissa

Lifeventure valmistaa luotettavia tuotteita arkisten esineiden säilytykseen ja kuljetukseen. Sen valikoimasta löytyvät muun muassa laukut, rahakukkarot, reput, lukot ja monet muut arjen turvallisuutta ja mukavuutta parantavaa tuotetta. Tuotteet ovat mahtava lisä arkeen ja sen toimivuuteen, mutta erityisen käytännöllisiä ne ovat matkustaessa. Useissa Lifeventure-tuotteissa on myös RFiD-signaaleja pysäyttävä ominaisuus. Useissa henkilökorteissa ja luottokorteissa on RFiD-siru, jonka salaa lukemalla niiden tietoja voi käyttää rikolliseen toimintaan ja korttien luvattomaan käyttöön.

Lajittele
Sivu 1 /
1

Lifeventuren tuotteilla matkasi sujuu kätevämmin

Lifeventuren perustaja, kokenut matkailija Mark Cobham, matkusti nuoresta iästä asti paljon. Jokaisen reissunsa aikana hän huomasi miettivänsä, että jotain puuttuu. Liikaa tavaraa ja silti jotain puuttuu. Hän suunnitteli ensimmäisenä tuotteenaan lompakon, johon mahtui liput, passi ja muut tarvittavat dokumentit rahan ja korttien lisäksi, sillä tottuneena matkailijana niiden kanssa oli tottunut pelaamaan. Tästä nykyhetkeen Lifeventure tuottaa ja valmistaa edelleen käyttökelpoisia reissaamiseen ja retkeilyyn sopivia tuotteita yli 50 asiantuntijan ja tuotekehittäjän voimin ja heidän tuotteitaan myydään yli 40 maahan. Addnaturen verkkokaupasta löydät Lifeventuren käteviä ja todella laadukkaita tuotteita runsain mitoin, joten pääsetkin vaivattomasti tutustumaan niihin suoraan verkkokaupassamme. Lifeventure RFID Tri-Fold Lompakko

Passit ja muut arvotavarat kulkevat mukanasi vaivatta

Lifeventure valmistaa tuotteita matkailuun ja vapaa-aikaan, kuten erilaisia laukkuja, Lifeventure lompakot, Lifeventure sateenvarjot, retkisuihkuja ja termoksia lämpimille nesteille, kuten keitoille ja kuumille juomille. Addnaturen kattavasta valikoimasta löytyy Lifeventuren tuotteita, kuten vaatteiden alle sujautettavia Lifeventure vyölaukut rahojen ja passien turvaamiseen. Laukut on varustettu RFID-suojauksella, joten kukaan ei voi etälukea korttejasi tai passisi sirua. Lisäksi valikoimassa on matkustusasiakirjoille tarkoitettu vyölaukku, joka on myös RFID-suojattu. Ulkomailla matkatessa on tärkeää pitää passista hyvää huolta, sillä sen hukkaaminen saattaa aiheuttaa kovin ikäviä tilanteita. Lisäksi jos joudut kohdemaassa pelaamaan käteisen kanssa, sitä ei ole hyvä säilyttää takataskussa tai lompakossa, sillä useissa maissa on runsaasti taskuvarkaita, eritoten turistien suosimilla alueilla. Addnaturelta löytyy Lifeventuren tuotteita myös retkeilyyn ja vapaa-aikaan, sillä esimerkiksi puhtaudestasi voit huolehtia retkisuihkun avulla. Suihku on kätevä, pieni ja kevyt kuljettaa mukana, joten se liikkuu sinne mihin sinäkin menet ja voit pestä päivän hiet pois vaikka joen rannassa. Jos nautit kuumista juomista kuumina, kannattaa tutustua Lifeventuren lämpömukeihin, joihin saat ladattua aamukahvisi tai teesi vaivattomasti ja muki pitää sisältönsä kuumana useita tunteja. Vapaa-aikaan Lifeventure tarjoaa myös erilaisia sateenvarjoja, jotka kulkevat mukanasi kätevästi ja saat niistä tilapäistä sateensuojaa, jos sade pääsee yllättämään. Tutustu ajantasaiseen valikoimaan suoraan verkkokaupassamme.

Addnaturelta saat kaiken tarvittavan matkailuun

Piditpä sitten retkeilystä kotimaassa tai matkailusta muilla mailla, Addnaturelta saat kaiken tarvittavan matkoillesi. Rahat ja asiakirjat säilyvät hienosti vaatteiden alla ja suihkunkin saat otettua melkein missä vain. Muistathan myös tutustua samalla verkkokauppamme muihin tuotteisiin, kuten vaatteisiin, jalkineisiin, tarvikkeisiin ja asusteisiin. Saat samalla kertaa ostettua itsellesi kaiken tarvittavan tulevia reissuja varten eikä sinun tarvitse lähteä kiertämään kauppakeskuksia. Nauti ostosten tekemisestä suoraan kotonasi, sillä toimitamme tilauksesi suoraan valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Ostosten tekeminen Addnaturella on vaivatonta ja turvallista, sillä saat ostoksillesi 30 päivän avokaupan. Voit siis palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tuotteiden saapumisesta, jos et ole jostain syystä tilaukseesi tyytyväinen. Huomioithan myös, että jos et löydä verkkokaupastamme etsimääsi tuotetta, kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua tällaisissa tilanteissa. Aloita matkantekosi Addnaturesta.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.