paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Covid-19: Tavarantoimitukset toimivat normaalisti! - Siirry FAQ (UKK) osioomme

Light My Fire

3 Tuotetta
Light My Fire

Laadukkaat Light my Fire -astiat retkeilyyn

Light my Fire on ruotsalainen tuotemerkki, joka suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia retkeilyastioita ja ruokailuvälineitä. Eritoten ruokailuvälineissä näkyy selkeästi kansainvälisestirn tunnettu ruotsalainen muotoilu, jossa yhdistyvät laatu ja toiminnallisuus. Light my Fire tarjoaa laajan valikoiman retkeilyyn suunniteltuja ruokailuvälineitä ja -rasioita tuotemerkille tunnusomaisinrn iloisin värivaihtoehdoin.

Lajittele
Sivu 1 /
1

Light my fire - kaikki alkoi tulitikusta

Osta nyt Light My Fire tuotteet Addnaturesta! Ruotsalainen Light my fire yhdistää ihastuttavan omaperäisellä tavalla retkeilytarvikkeissaan äärimmäisen funktionaalisuuden ja käytännöllisyyden ja toisaalta värien, mallien ja yksityiskohtien leikillisyyden ja tyylin. Vuodesta 1995 ja Maya sticks -sytytystikkujen ideasta alkunsa saanut yritys valmistaa tänään monenlaisia pieniä välineitä retkeilyn, tulenteon ja leiriruokailun helpottamiseksi.

Muista tarpeelliset mutta niin helposti unohtuvat retkeiluvälineet

Mikään ei harmita niin paljon, kuin huomata jonkin pienen mutta tärkeän varusteen puuttuminen leiriytymisen jälkeen. Ilman veistä ruoanvalmistus ei onnistu, eikä tulen tekeminen kiehisten avulla sateessa viehätä. Light my fire tarjoaa vastauksia tähän pulmaan tuomalla markkinoille hauskannäköisiä ja toiminnallisia ja käytännöllisiä pientarvikkeita retkeilijälle. Löydät Addnature.fi -verkkokaupasta monenlaisia Light my fire -tuotteita, muun muassa:
  • sytyttimet ja tuluspuikot
  • Polttoainetikut
  • Veitset ja ruokailuvälineet
  • Retkiastiat ja –pullot
  • Sisäkkäin menevät tuotesetit

Laadukkailla välineillä ulkoruokailu sujuu huolettomammin

Light my fire -tuoteperheitä on sekä tulentekoon FireLighting Kit että ruokailuun ja ruokatarvikkeiden kuljetukseen Pack'n'Eat. Perinteisistä eteläamerikkalaisista Maya sticks- tulitikuista inspiraationsa saaneet TinderStick -tulentekotikut on valmistettu männyn tervaskannoista, jotka ovat luontaisesti pihkapitoisia, syttyvät helposti ja palavat kauan. Ruokailuvälinesetit ovat sisäkkäin pinottavia ja helppohoitoisia. Pyöreät muodot helpottavat puhdistamista, astioiden kansia voi käyttää lautasina. Retken jälkeen astiat voi pestä koneessa, ne ovat myös mikrouunin kestäviä ja kelluvat veteen pudotessaan. FireKnife yhdistää hyvin terävänä pysyvän Mora-puukon ja tuppeen istutetun tuluspuikon. Ruostumaton teräsmateriaali, pitävä kahva, vyökiinnikkeellä varustettu muovituppi sekä värikkäät vaihtoehdot tekevät FireKnifesta eri-ikäisten retkeliijöiden suosikin.
Yksi tunnetuimmista Light my fire -tuotteista on kätevä ruokailuvälineyhdistelmä Spork. Tuote on brändin vision ilmentymä: se on pieni, kätevä, monikäyttöinen ja toiminnallinen mutta samalla värikäs ja tyylikkäästi designattu. Spork on perinteisen luhan eli lusikkahaarukan jalostettu versio, jossa yhdistyvät lusikka, haarukka ja pieni veitsiosa. Sporkeja valmistetaan lukemattomissa väreissä, niin neutraaleissa luonnonsävyissä kuin kirkkaissa väreissäkin. Light my fire haluaa tuoda markkinoille iloisia ja värikkäitä tuotteita vastapainoksi retkeilytarvikkeiden perinteiselle tummalle hieman yksitoikkoiselle väritykselle. Kirkkaat värit ovat piristysruiske luonnon keskellä, värikkäät välineet on myös helpompi bongata sammalikosta tai nurmikolta niiden pudotessa. Tuotteita voi hyvin käyttää myös sisätiloissa ja kaupunkioloissa, astiat sopivat esimerkiksi lapsille tai piknikille. Spork kulkee käsilaukussa tai repussa mukana, jotta olet aina varautunut vaikkapa jäätelön syömiseen. Leikkisästä suunnitelustaan huolimatta Light my fire -tuotteiden toiminnallisuudesta ei kuitenkaan tingitä, niin kiinteät Tinderstick -polttoainetikut kuin astiatkin ovat loppuun saakka suunniteltuja ja käytettävyydeltään erinomaisia. Yritys tekee yhteistyötä huippusuunnittelijoiden kanssa kehittääkseen entistäkin paremmin suunniteltuja välineitä retkeilijöiden ja vaeltajien käyttöön. Ruokailuvälineet, astiat ja muut Light my fire -tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan loppuun saakka Ruotsissa.


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.