Pyöräkauppa netissä
Löydä lahjat täältä | Aloita etsintä

Lock Laces

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Värit

  • keltainen
  • vihreä

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Lock Laces Odor Drops, keltainen
Lock Laces Odor Drops, keltainen keltainen
Lock Laces
Odor Drops, keltainen
€ 16,95 € 9,95
- 41 %
Lock Laces Odor Drops, vihreä
Lock Laces Odor Drops, vihreä vihreä
Lock Laces
Odor Drops, vihreä
€ 16,95 € 9,95
- 41 %

Lock Laces pitää kengännauhasi ojennuksessa

Jokaiseen ongelmaan on olemassa ratkaisu. Sen totesi juoksija Eric Jackson, kun hän kyllästyi siihen, että hänen kengännauhansa avautuivat kesken juoksukisojen ja harjoitusten. Eräänä päivänä hän meni treenien jälkeen kotiinsa ja kehitti ensimmäiset Lock Laces -kengännauhat.

Lock Laces pitää kenkäsi kuosissa ja nauhat kiinni kätevien kiristimien avulla. Elastisia kuminauhoja voi kiristää omien tuntemusten mukaan ja säätää kenkää haluttuun muotoon niiden avulla ja parantaa verenkiertoa jalassa. Kaikki Lock Laces -nauhat soveltuvat vauvasta vaariin ja niin urheilijoille kuin sellaisille ihmisille, joille kengännauhojen sitominen tuottaa hankaluuksia.

Helpota arkeasi yksinkertaisella tavalla

Riippumatta siitä, oletko kilpaurheilija, vanhus, kiireinen äiti vai jotain siltä väliltä - Lock Laces voi todellakin parantaa ja helpottaa arkeasi. Ne ovat todella paljon miellyttävämmät kuin tavalliset kengännauhat ja sitä paitsi helppokäyttöisemmät.

Kaikki kiireiset äidit nyt kuulolle: lapsiperheen aamut voivat olla todella hektisiä ja jokainen sekunti voi tuntua minuutilta, jos kaikki ei mene juuri oikein. Tässä helppo ratkaisu lapsiesi kenkien sitomiseen - Lock Lacesin kiristämiseen menee vain se sekunti. Lisäksi säästyt kuraisilta ja kuluneilta kengännauhoilta!

Triathlonistit huomio: Vaihto pyöräilystä juoksuun ja erityisesti kenkien pukemiseen voi kulua arvokkaita sekunteja - Lock Lacesin avulla vedät vain juoksukengät jalkaasi ja jatkat matkaa. Niitä voi käyttää myös muutkin urheilijat, sillä ne voidaan asentaa vaikka golf-kenkiin! Maratoonarit ympäri maailmaa käyttävät Lock Laces –nauhoja, sillä niitä voi kiristää ja löysätä helposti matkan aikana.

Vanhuksille, joille pää alaspäin oleminen voi olla joskus haastavaa huimauksen takia, Lock Laces on oiva ratkaisu, sillä ne saa sidottua sekunnissa. Myös vanhukset, jotka kärsivät lonkka- tai polvivaivoista, saavat hyötyä näistä nauhoista.

Verkkokaupasta suoraan kotiovellesi

Nyt voit tilata palvelevasta verkkokaupasta helposti kiinnitettävät kengännauhat sekä perheen pienimmille että suvun vanhimmille! Meiltä tilaaminen käy yhtä nopeasti kuin niiden kiristäminen, sillä ensinnäkin toimitamme yli 99€ ostokset veloituksetta ja saat tilauksillesi 30 päivän palautusoikeuden. Tervetuloa helpoille ostoksille omalta kotisohvaltasi!