paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään

Lowe Alpine

MOVE YOUR WOLRD

Lowe Alpine – Louisville, Colorado, Est. 1967

Lowe Alpine® on saanut nimensä brändin perustajien, Lowen veljesten mukaan. Greg, Mike ja Jeff Lowe ovat kiipeilyn, hiihdon, retkeilyn sekä alppihiihdon harrastajia Utahista, USA:sta. Veljekset perustivat Lowe Alpine yrityksen 1960-luvun lopulla valmistaakseen luotettavia ja kestäviä reppuja erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Korkealaatuiset reput on suunniteltu vastaamaan ulkoilmaharrastajien tarpeita; kaikki mallit on huolella valmistettuja ja niissä on runsaasti säilytysmahdollisuuksia. Kevyen painonsa ansiosta ne ovat myös helposti kannettavia. Lowe Alpine käyttää valmistuksessa vain korkealaatuisia ja lujatekoisia materiaaleja, jotka kestävät erinomaisesti ankaria sääolosuhteita.
Lowe Alpine uutuustuotteet

Uusi Lowe Alpine AirZone Trek

AirZone Trek 35:45 tarjoaa tukevaa ja samalla viileää mukavuutta, jopa hikoillessa. Patentoidun FormKnit ™ -teknologian ansiosta AirZone + on täysin säädettävissä ja ilmanvaihto toimii tehokkaasti koko päivän. Väliseinän ansiosta voit helposti pitää yöpymisvarusteet erillään päivävarusteista.
AirZone Trek 35:45 on valmistettu lujatekoisesta, kulutusta kestävästä materiaalista, jonka joustavat verkkomateriaalista valmistetut etu- ja sivutaskut tarjoavat runsaasti tilaa vesipulloille, takeille ja retkikartoille. Käytännölliset kiristyshihnat ja kiinnityslenkit ovat ihanteellisia esim. vaellussauvojen ja jäähakkujen kiinnittämiseen. Integroitu sadesuoja, juomarakkotila sekä ylimääräisen pakkaustilan mahdollistava laajennettava kansi tekevät AirZone Trek 35:45 repusta luotettavan kumppanin kaikille vaellusretkille.
Lähinnä naisille tarkoitettu AirZone ND 33:40 tarjoaa vaellusretkiin erinomaista tukea ja mukavuutta. Reppu soveltuu hyvin koko päivän vaelluksille, jopa silloin, kun omat rajasi ovat koetuksella säädettävän AirZone + tuuletetun kantojärjestelmän ja patentoidun FormKnit ™ -teknologian ansiosta.
AirZone Trek ND 33:40 on valmistettu lujatekoisesta, kulutusta kestävästä materiaalista, jonka joustavat verkkomateriaalista valmistetut etu- ja sivutaskut tarjoavat runsaasti tilaa vesipulloille, takeille ja retkikartoille. Lisäksi repussa on Integroitu sadesuoja, kiristyshihnat sen ylä- ja alaosassa sekä kiinnityslenkit esim. jäähakkuita ja vaellussauvoja varten. Väliseinä pitää varusteet helposti järjestyksessä ja laajennettava kansi lisää kantokykyä seitsemällä litralla. Näiden ominaisuuksien ansiosta monipuolinen AirZone Trek ND 33:40 on täydellinen naisten vaellusreppu ja seuralainen kaikkiin seikkailuihin.

Lowe Alpine ROGUE 48

Rogue 48 -kiipeilyreppu tarjoaa ihanteellisen tasapainon kevyen rakenteen ja raskaan kantokyvyn välille. Sisäinen alumiinirunko ja Tri-Flex ™ -kantojärjestelmä siirtävät painon lanteille ja vyötärölle tukevaa ja miellyttävää kantamista varten.
Suuaukko repun selkäosassa yhdistettynä etuosan 840D ballistiseen nailoniin tarkoittaa sitä, että voit heittää repun kallionkielekkeelle ja samalla saat nopeasti köydet ja trädiräkit esille. Kangasvahvistukset helposti kuluvilla alueilla sekä minimaaliset saumat lisäävät kestävyyttä entisestään. Repun yläosan Integroiduilla kiristysnauhoilla voidaan reppuun helposti kiinnittää 60 tai 80 m lisäköyttä. Repussa on lisäksi myös ylempi ja alempi kiristysnauha, joustavat verkkosivutaskut, sisäpuolella joustava verkkovuoritasku sekä takaosassa helposti tartuttava kantokahva.

Lue lisää Lowe Alpinesta

MANASLU - MULTI-DAY TREKKING

LOWE ALPINE - MOVE YOUR WORLD

Lowe Alpine

180 Tuotetta
Lajittele