paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Lupine

54 Tuotetta
LUPINE LIGHTING
Lupine

Lupine Lighting Systems – We are the light

Lupine Lighting Systems on maastopyöräilyyn ja ulkoiluun suunnattujen valojen markkinajohtaja. Oli kyse sitten kypärä-, otsa- tai taskulampusta, Lupinen tuotteet valaisevat polut pimeällä. Lupine on vuosien ajan luottanut innovatiivisiin LED-tekniikoihin. He ovat kehittäneet jatkuvasti uusia tehokkaita valoja, joissa on jopa 5000 lumenia. He olivat myös ensimmäisiä, jotka liittivät lamppuihinsa Bluetoothin. Tämän tunnistaa nimen R-kirjaimesta.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Lupine - valoa pimeään!

Lupine-valot Keväällä ja kesällä säiden lämmetessä on mukavaa ulkoilla, kun linnut laulavat ja auringonsäteet hellivät. Urheilua ja omasta kunnosta huolehtimista ei kuitenkaan kannata unohtaa iltojen pidentyessä ja pimentyessä. Pimeälläkin on nimittäin mukava liikkua ja harrastaa, mutta turvallisuus kannattaa ehdottomasti muistaa. Tehokas lamppu on ehdoton vakiovaruste syksyllä ja talvella: lamppu auttaa sinua näkemään mutta sen ansiosta myös sinut nähdään ja sinua osataan väistää.
Lupinella on runsas valikoima erilaisia valoja ja otsalamppuja, joiden avulla näyt ja näet vaikka aurinko on laskenut. Saksalainen yritys keskittyy erittäin tehokkaiden lamppujen valmistukseen. Valikoimassamme on muun muassa Lupine-otsalamppuja, Lupine-kypärälamppuja sekä muita pyörälamppuja. Viime vuosien aikana lampuista on tullut elintärkeä varuste niin monelle harrastelijalle kuin ammattilaisurheilijallekin.

Lamppuja jokaiselle liikkujalle

Omaan turvallisuuteen kannattaa aina panostaa. Kunnollinen lamppu on pimeässä kulkiessa ensiluokkaisen tärkeä varuste. Lupinen valmistamia lamppuja yhdistää sekä tehokkuus että laadukkuus: yrityksen ideologian mukaan kummastakaan ei tingitä. Pyöräilijän kannattaa katsastaa Lupinen valikoiman tehokkaat LED-pyörävalot, joita löytyy eri maastoihin. Häikäisemättömät, 900 lumenin katupyöräilyyn suunnitellut valot ovat fiksu valinta kaupungissa polkeville. Lupine otsalamppu sen sijaan sopii esimerkiksi retkeilijöille, kiipeilijöille tai yöllä työskenteleville. Lupine valmistaa myös tehokkaita taskulamppuja, jotka sopivat sekä arkikäyttöön että ammatissaan tehokasta taskulamppua tarvitseville. Esimerkiksi vedenkestävä Piko TL -malli on älypuhelinta pienempi taskulamppu, joka valaisee 1500 lumenin teholla. Ja mikä parasta, sen voi ladata helposti ja nopeasti USB-portin kautta.
Lupinen lamppuvalikoimassa on runsaasti valotehokkuusvaihtoehtoja: 900 lumenin peruskäyttöön tarkoitetusta Neo-pyörämallista aina maailman tehokkaimpaan Betty R -pyörämalliin, jonka valotehokkuus on huikeat 5000 lumenia. Lampuissa on malleista riippuen erilaisia näppäriä ominaisuuksia, kuten kauko-ohjain, punainen ja vihreä valo sekä lukuvalo-ominaisuus. Klikkaa itsesi Lupinen valikoimaan, jonka avainsanoja ovat:
  • korkea valotehokkuus
  • monipuoliset mallit
  • näppärät lisäominaisuudet
  • laadukkaat lamput

Tehokkaat lamput osoitteesta addnature.fi

Jos olet vailla uutta lamppua, suosittelemme lämpimästi tutustumaan Lupinen valikoimaan. Voit tilata tuotteen kotiisi helposti ja me lähetämme sen sinulle seuraavana päivänä, jos teet tilauksen ennen klo 16. Meillä on jopa 100 päivän avokauppa, eli voit halutessasi palauttaa tuotteen ilmaiseksi.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.