Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Lupine Piko

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Lupine Piko -lampun kanssa selviät pimeässä

Saksalaisten insinöörien käsissä syntyneet Lupine-lamput ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten suunniteltu luonnossa liikkujille. Niiden kirkkaus, valaisuaika, ergonomia, koko ja paino sekä valoteho tekevät näistä valaisimista enemmän kuin pelkkiä fikkareita - niitä voi jo verrata pieniin valonheittimiin. Koska Lupinen otsalamput, kypärävalot ja taskulamput ovat viimeistä piirtoa myöten loppuun asti optimoituja, et tule kantamaan mukanasi mitä tahansa lamppua, vaan saksalaista huipputekniikkaa. Vastikään uusittu optiikka tuo Lupine Piko -lamppuihin kompaktia valotehoa, joka ei jää huomaamatta metsässä eikä maanteillä. Nämä vedenpitävät (IP68) ja todella hyvin iskua kestävät (IK09) lamput ovat pakkohankinta kaikille eränkävijöille, mutta näitä lamppuja uskaltaa käyttää rohkeasti myös kosteissa tiloissa, kuten luolissa tai sateisella ilmalla.

Lamppua käyttävä ei tieltä eksy

Jokaiseen lajiin ja jokaiselle ihmiselle löytyy varmasti sopiva lamppu laajasta Lupinen valikoimasta - käyttötarkoituksesta riippumatta. Valikoimastamme löytyy mm. ergonomisesti käteen istuvat Lupine Piko TL MiniMax ja Lupine Piko TL Max -taskulamput, joiden valoteho on uskomattomat 1500 lumenia ja se kantaa jopa 180 metrin päähän!

Otsalamppujen osalta valikoimastamme löytyy mm. monia Lupine Piko -malleja: esimerkiksi Lupine Piko X4, jonka kantama on 240 metriä, mutta se painaa vain vaivaiset 200 grammaa! Tämä minipakkaus on kaikkien retkeilijöiden ja telttailijoiden unelma - miksipä et matkaisi sen kanssa vaikka Norjan Dovre-vuorelle tarkkailemaan myskihärkien öisiä rituaaleja.

Kypärälampuista on syytä mainita esimerkiksi Lupine Piko R7, jonka voi kätevän kiinnityssysteemin avulla kiinnittää suoraan pyöräilykypärään ja se valaisee niin ikään 1800 lumenin valovoimalla 240 metriä minne ikinä pääsi käännät. Kypärävalot ovat todella käteviä esimerkiksi luolissa seikkailtaessa tai pimeillä pyöräretkillä. Lupine Piko 4 -kypärävalon saa sitäpaitsi kätevästi kiinni ja irti tarranauhan avulla, jos jostain syystä haluat vaihtaa lampun paikkaa tai asentoa.

Tilaa lamppusi nyt palvelevasta verkkokaupastamme

Valitse tarpeitasi vastaava Lupine-valaisin kätevästi Addnaturelta. Meiltä saat myös 30 päivän palautusoikeuden ja pikaisen toimituksen. Meiltä löydät myös Lupinen lisäosia, kuten vyöklipsejä ja koteloita arvokkaiden lamppujen säilytykseen ja kantoon.