paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Covid-19: Tavarantoimitukset toimivat normaalisti! - Siirry FAQ (UKK) osioomme

Mad Rock

24 Tuotetta
Mad Rock

Mad Rock varustaa kiipeilijän

Mad Rock valmistaa moderneille kiipeilijöille suunniteltuja tuotteita muun muassa kiipeilytossuja, karabiineja ja crash padeja. Mad Rock haluaa toimia vastuullisen yhtiön tavoin ja kiinnittää erityistä huomiota tuotteidensa ekologisuuteen ja kierrätettävyyteen. Erittäin asiantunteva ja juuri kiipeilyyn keskittynyt valikoima palvelee vaativiakin kiipeilijöitä. Yritys panostaa myös tuotekehittelyyn ja on muun muassa kehittänyt innovatiivisen Science Friction 3.0 -kumimateriaalin, jota käytetään kiipeilykenkien pohjassa. Materiaali on hyvin kestävää ja mahdollistaa optimaalisen tuntuman jalan ja kiipeilypinnan välille.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Mad Rock valmistaa kiipeilyvarusteita rakkaudesta kiipeilyyn

Kattava valikoima Mad Rock -kiipeilyvarusteita netistä Kiipeilyyn erikoistunut Mad Rock veti syntyhenkäyksiään, kun kiipeilykipinän saanut etelä-korealainen Young Chu lähti tavoittelemaan korkeuksia itse tehtailemillaan kiipeilyvarusteilla, koska muutakaan ei hänen käytettävissään ollut. Pian hänen ystävänsä alkoivatkin käyttää hänen tekemiään tuotteita, ja lopulta Young päätti alkaa tehdä kiipeilyvarusteita ammatikseen. Vuonna 2002 Young perusti Mad Rockin tähtäimenään valmistaa edullisia, innovatiivisia kiipeilykenkiä kiipeilyharrastuksensa innoittamana.

Sittemmin Mad Rockin valikoima on laajentunut kengistä tarjoten myös mm. kiipeilyvaljaat, karabiinit, crash padit ja monia muita kiipeilytarvikkeita. Mad Rockin päämääränä on yhä yli miljoona paria myöhemmin tarjota tyylikkäintä muotoilua ja materiaaleja edulliseen hintaan, sekä panostaa tuotteidensa innovaatioon ja tuotekehittelyyn. Brändin valmistamat tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä ja sopivat varmasti myös vaativampaankin makuun.

Mad Rock varustaa kiipeilijän huippusuorituksiin

Oletpa sitten hurahtanut boulderointiin, jääkiipeilyyn tai puukiipeilyyn, Mad Rockilla on varmasti tarjota sinulle tarvittavat varusteet harrastukseesi. Tuotemerkin menestys alkoi alun perin kiipeilykengistä, ja meillä on tarjolla Mad Rock kiipeilykengistä useita eri vaihtoehtoja - moniin tarpeisiin ja makuihin sopien. Esimerkiksi Mad Rock Drone HV kiipeilykenkää on saatavissa leveämmässä ja kapeammassa mallissa ja kengän 3D-muotoiltu kantapää sekä terävämpi kärki tekevät kiipeilystä tarkempaa, antaen samalla myös paremman otteen pinnasta. Mad Rock Flash on yksi eniten myydyistä kiipeilykengistä, ja siinä yhdistyvätkin erinomaisesti sekä mukavuus että suorituskyky. Tietysti Mad Rock tekee kiipeilykenkiä myös lapsille, joten niiden avulla saat muksunkin mukaan seikkailuusi. Mikäpä sen hauskempaa, kuin harrastaa koko perheen kesken! Mad Rockin tuotteisiin voit luottaa ja niiden ansiosta jälkikasvusi pääsee tutustumaan huippujen tavoitteluun turvallisesti sinun opastuksellasi.

Entä kun olet saavuttanut haluamasi korkeuden ja tarvitset mukavan, mutta napakan alustan, johon huoletta pudottautua? Mad Pad Crash Pad on juuri sopiva tähän tarkoitukseen. Valmistajan Crash padeja on valittavissa useassa eri värissä ja alustan yli viisituumainen napakka paksuus tekee siitä takuuvarmasti mukavan laskeutumisalustan. Saat alustan helposti kannettua selkärepun tapaan mukanasi lantio- ja rintavöiden ansiosta. Onnistuneen suorituksen jälkeen voit levähtää alustalla ja juoda vaikkapa kupin kahvia. Mad Rockilla on valikoimassaan tarjolla myös useita eri mallisia ja kokoisia karabiineja ja jatkoja varusteisiisi, joiden kestävyyteen voit luottaa. Esimerkiksi Mad Rock Concorde Express Set jatkot ovat vain 87 gramman painoiset ja yhdet vahvimmista ja kevyimmistä jatkoista markkinoilla.

Addnaturen verkkokaupassa on kattava valikoima useaan eri harrastukseen

Addnaturen selkeät verkkosivut tarjoavat sinulle mahdollisuuden valita jopa 40 000 tuotteen ja 500 merkin joukosta juuri ne varusteet, joita tarvitset seuraavaan seikkailuusi. Oletko lähdössä melomaan Mustijoelle? Suppailemaan Oulun jokisuistoon? Vai joogaamaan ja patikoimaan Santorinille? Voit selata tuotteitamme kategorioittain tai valmistajan mukaan, luoda ostoslistan suosikeistasi ja tilata haluamasi tuotteet näppärästi kotiisi nopealla toimituksella. Voit valita eri maksuvaihtoehdoista ja sinulla on 100 päivää aikaa palauttaa tuotteet. Astu siis vain reippaasti peremmälle!


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.