paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Mad Rock

22 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Mad Rock

Mad Rock varustaa kiipeilijän

Mad Rock valmistaa moderneille kiipeilijöille suunniteltuja tuotteita muun muassa kiipeilytossuja, karabiineja ja crash padeja. Mad Rock haluaa toimia vastuullisen yhtiön tavoin ja kiinnittää erityistä huomiota tuotteidensa ekologisuuteen ja kierrätettävyyteen. Erittäin asiantunteva ja juuri kiipeilyyn keskittynyt valikoima palvelee vaativiakin kiipeilijöitä. Yritys panostaa myös tuotekehittelyyn ja on muun muassa kehittänyt innovatiivisen Science Friction 3.0 -kumimateriaalin, jota käytetään kiipeilykenkien pohjassa. Materiaali on hyvin kestävää ja mahdollistaa optimaalisen tuntuman jalan ja kiipeilypinnan välille.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Mad Rock - verkkokauppa

Addnaturelta löydät varusteet ja ulkoiluvaatteet kaikkiin mahdollisiin olosuhteisiin. Mad Rock tarjoaa laadukkaita tuotteita, jotka on hyvin suunniteltuja, toimivia ominaisuuksia, jotka helpottavat elämääsi huomattavasti. Meillä on luonnollisesti Mad Rock valikoimassamme tuotteita laidasta laitaan.
Addnaturella on Suomen suurin valikoima varusteita niin kiipeilyyn, lasketteluun, vaellukseen sekä kaikkeen mahdolliseen, mikä liittyy ulkoiluun ja vapaa-aikaan.
Mad Rock -tuotteet ovat esimerkkejä brändeistä, joiden tuotevalikoiman pyrimme pitämään aina mahdollisimman kattavana.

Tilaa luotettavasti Addnaturelta

Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman miellyttävän ostokokemuksen, minkä vuoksi tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 euron tilauksiin. Mikäli Mad Rock -tuote ei vastaa odotuksiasi tai ei ole sopiva; voit vaivattomasti palauttaa sen. Me maksamme palautuskulut. 100 päivän avoin kauppa ja useat maksuvaihtoehdot ovat esimerkkejä joustavasta ja asiakaslähtöisestä palvelustamme.
Addnature – Kaikki mitä tarvitset retkeilyyn ja ulkoiluun!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla.
Avoinna ma-pe klo 11-18
09-427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.