paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

TALVI-ALE - Tuhansia tuotteita huippu halvoilla hinnoilla

Mammut Eiger Extreme

31 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Mammut Eiger Extreme - värikkääseen menoon värikästä päälle

Mammut on tuonut markkinoille Eiger Extreme -tuoteperheen, jonka jokainen tuote tietää paikkansa ja käyttötarkoituksensa. Nämä laadukkaat, mutta todella tekniset tuotteet ovat ensinnäkin ilo silmälle, mutta ne kestävät myös tarkempaa tarkastelua, sillä niiden leikkauksissa, malleissa ja teknisissä yksityiskohdissa huomaa, kuinka pitkä tietotaito ja asiantuntemus Mammutilla onkaan teknisesti vaativien varusteiden valmistuksessa. Täytyy myös huomauttaa siitä, että Mammut ei ole eilisen teeren poika ekologisuudessa, vaan he pyrkivät käyttämään PFC-vapaita tuotteita, joista ei ole haittaa ympäristölle.

Koko setti päiväretkelle tai vaikka pidempäänkin reissuun

Mammut tarjoaa osana Eiger Extreme -mallistoaan myös todella käytännöllisen vuoristoretkille soveltuvan repun, jotka soveltuvat eritoten haastaville päiväretkille. Tilavaan reppuun voit halutessasi pakata myös kompaktiksi paketiksi menevät Eisfeld- ja Nordwand-takit ja -housut, jos aurinkoinen keli yllättää ja housut ja takki tuntuvat tarpeettomilta. Alle voit vaikka pukea teknisen lyhythihaisen Moench-T-paidan, joka sulavasti kuljettaa hien pois iholtasi ja näin ollen hipiäsi pysyy kuivana ja viileänä, vaikka rankat kiipeilyosuudet vaatisivatkin veronsa. Kulutusta kestävät ja lujat kuorivaatteet eivät jätä pulaan rankimmissakaan sateissa, sillä Nordwand -vaatteet on muiden ominaisuuksiensa lisäksi päällystetty vedenpitävällä GoreTex-pinnoitteella. Tuulenpitävät vaatteet soveltuvat hyvin esimerkiksi keväisiin keleihin Lapin laskettelukeskuksissa tai vaelluksille erämaassa.

Kiipeä korkeammalle toimivien varusteiden avulla

Verkkokaupastamme löydät kaikki laadukkaat vedenpitävät vaatteet talveen, kevääseen, kesään ja syksyyn. Ja toki löydät meiltä myös muut retkeilytarvikkeet, kuten kengät, kiipeilyvaljaat, jääketjut, retkikeittimet ja mitä tahansa tuletkin tarvitsemaan! 100 päivän vaihto- ja palautusoikeuden ansiosta tuotteiden ostaminen on riskitöntä, sillä voit kokeilla kaikkea kotisi rauhassa.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.