Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Mammut Eiger Extreme

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 1
  • Naiset 1

Värit

  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Mammut Trion Nordwand 28 Reppu, musta
Mammut Trion Nordwand 28 Reppu, musta musta
Mammut
Trion Nordwand 28 Reppu, musta
€ 149,95
ilmainen toimitus

Mammut Eiger Extreme - värikkääseen menoon värikästä päälle

Mammut on tuonut markkinoille Eiger Extreme -tuoteperheen, jonka jokainen tuote tietää paikkansa ja käyttötarkoituksensa. Nämä laadukkaat, mutta todella tekniset tuotteet ovat ensinnäkin ilo silmälle, mutta ne kestävät myös tarkempaa tarkastelua, sillä niiden leikkauksissa, malleissa ja teknisissä yksityiskohdissa huomaa, kuinka pitkä tietotaito ja asiantuntemus Mammutilla onkaan teknisesti vaativien varusteiden valmistuksessa. Täytyy myös huomauttaa siitä, että Mammut ei ole eilisen teeren poika ekologisuudessa, vaan he pyrkivät käyttämään PFC-vapaita tuotteita, joista ei ole haittaa ympäristölle.

Koko setti päiväretkelle tai vaikka pidempäänkin reissuun

Mammut tarjoaa osana Eiger Extreme -mallistoaan myös todella käytännöllisen vuoristoretkille soveltuvan repun, jotka soveltuvat eritoten haastaville päiväretkille. Tilavaan reppuun voit halutessasi pakata myös kompaktiksi paketiksi menevät Eisfeld- ja Nordwand-takit ja -housut, jos aurinkoinen keli yllättää ja housut ja takki tuntuvat tarpeettomilta. Alle voit vaikka pukea teknisen lyhythihaisen Moench-T-paidan, joka sulavasti kuljettaa hien pois iholtasi ja näin ollen hipiäsi pysyy kuivana ja viileänä, vaikka rankat kiipeilyosuudet vaatisivatkin veronsa. Kulutusta kestävät ja lujat kuorivaatteet eivät jätä pulaan rankimmissakaan sateissa, sillä Nordwand -vaatteet on muiden ominaisuuksiensa lisäksi päällystetty vedenpitävällä GoreTex-pinnoitteella. Tuulenpitävät vaatteet soveltuvat hyvin esimerkiksi keväisiin keleihin Lapin laskettelukeskuksissa tai vaelluksille erämaassa.

Kiipeä korkeammalle toimivien varusteiden avulla

Verkkokaupastamme löydät kaikki laadukkaat vedenpitävät vaatteet talveen, kevääseen, kesään ja syksyyn. Ja toki löydät meiltä myös muut retkeilytarvikkeet, kuten kengät, kiipeilyvaljaat, jääketjut, retkikeittimet ja mitä tahansa tuletkin tarvitsemaan! 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden ansiosta tuotteiden ostaminen on riskitöntä, sillä voit kokeilla kaikkea kotisi rauhassa.