paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Marmot

Vuodesta 1974 lähtien Marmot on luonut korkealaatuisia ja käytännöllisiä vaatteita ja laitteita vuorikiipeilijöille, ulkoiluharrastajille ja äärimmäisille alpinisteille. Yhtiö syntyi pienestä sekä energisestä amerikkalaisten opiskelijoiden kiipeilyklubista ja on ollut intohimoinen ulkoilu-urheilua kohtaan jo alusta lähtien. Perustamisestaan alkaen Marmot on haastanut itsensä luomaan parhaita mahdollisia ulkoiluvaatteita ja -varusteita. Marmotin ensimmäiset tuotteet olivat untuvaliivi, villapaita ja parka, jonka jälkeen kolme makuupussia. Vain kaksi vuotta yrityksen perustamisen jälkeen he alkoivat tehdä yhteistyötä GORE-TEXin kangasasiantuntijoiden kanssa. Marmot voi nyt sanoa olleensa pisimpään yhteistyössä kalvonvalmistajan kanssa.

Vaatteet

Löydä lisää Marmot-tuotteita

Varusteet

Lue lisää Marmot

Treadlight

Oikein tekeminen ei tarkoita, että pitää uhrata suorituskykyä tai tyyliä.

Marmot on vakuuttunut, että tehokkain tapa minimoida vaikutusta ympäristöön on innovatiivisten, kestävien ja korkealaatuisten tuotteiden kautta. Tämä kestävä lähestymistapa on aina ollut Marmot-tuotteiden kehittelyn ajavana voimana, ja tulee aina sitä olemaan. Sen takia Marmotin tuotekehittelijät tekevät väsymättömästi töitä kehittääkseen kestäviä teknologioita. Heidän tavoitteensa ei koskaan muutu: Marmotin tunnetun laadukkaiden tuotteiden luonti kaikista ympäristöystävällisimmistä materiaaleista.

EvoDry

Sadevarusteiden tulevaisuus

Teknologia
• Kierrätetyt materiaalit
• Solution Dye-värjäusprosessi säästää vettä, energiaa ja vähentää C02-päästöjä

Suorituskyky
• Vedenpitävyys: 20,000 mm
• Hengittävyys: 20,000 MVTR
• Pysyvä impregnointi

Marmot x Thread

From Ground to GoodTM

Marmot Thread T-paidat ovat valmistettu 50 % kierrätetystä polyesteristä ja 50 % kierrätetyistä puuvillatähteistä. Jokainen T-paita sisältää noin 2,25 kierrätettyä muovipulloa. Valmistusmenetelmä vaatii vähemmän torjunta-aineita puhtaaseen puuvillaan verrattuna ja kuluttaa reilun 400 litraa vähemmän vettä. Ainoastaan PVC:ttömiä and ftalaatittomia värejä käytetään printtaamiseen. Yhteistyössä Thread Internationalin kanssa Marmot on näiden T-paitojen kautta auttanut luomaan yli 1300 työpaikkaa Haitilla.

Marmot

609 Tuotetta
Lajittele