paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Covid-19: Tavarantoimitukset toimivat normaalisti! - Siirry FAQ (UKK) osioomme

Melon

1 Tuote
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Moninkertainen testivoittaja – Melon kypärä leikittelevän coolilla ilmeellä

Melon-kypärät Laadukkaista ja veikeistä pyöräilykypäristään tunnettu saksalainen Melon on saavuttanut kypärillään valtavan suosion – eikä ihme, sillä Melon kypärät tunnetaan huippuunsa kehitellyistä teknisistä ominaisuuksistaan sekä erityisen ergonomisesta ja miellyttävästä istuvuudestaan. Melon pyöräilykypärät testataan huolella ennen markkinoille päätymistään ja ne ovat niittäneet menestystä kaikkein vaativimmissa testeissä. Tämän ansiosta Melon kypärät ovat saaneet tunnustusta muun muassa pyöräilymaailmassa arvostetuissa ”Best tested lifestyle helmet” sekä ”Best@Konsument.at” -testeissä. Testimenestyksen lisäksi Melon on myös pärjännyt voitokkaasti eri kilpailuissa, kuten ”Red Dot Award” ja ”Eurobike IF Award”. Nämä meriitit näyttävät osviittaa sille, kuinka Melon pyöräilykypärän valitessaan voi takuulla luottaa kypärän turvallisuuteen ja toimivuuteen.
Melon kypärät tarjoavat tyylikkyyttä ja laatua toiminnallisessa paketissa, joka suojaa päätä vauhdissa. Tavallista kevyemmät Melon kypärät painavat keskimäärin ainoastaan 265-295 grammaa. Laadukkaat kypärät suojaavaa päätä pyöräilyn lisäksi myös esimerkiksi skeittilaudan päällä. Jokaisessa Melon kypärässä on ainutlaatuinen suunnittelu, joka takuulla kerää katseita osakseen, samalla kun kypärä suojaa kaikkein tärkeintä ruumiinosaa. Melon on ehdoton valinta silloin, kun et halua tinkiä kummastakaan – turvallisuudesta tai upean coolista ilmeestä!

Hämmästyttävän ihastuttavat, turvalliset ja toimivat Melon kypäräratkaisut

Ergonomisesti muotoiltu Melon kypärä ei peitä näkökenttää ja tarjoaa aina takuulla tehokkaan suojan. Kestävässä kypärässä on uskomattoman kevyt polykarbonaattikuori. Sisäpuolen EPS-kuori takaa uskomattoman tehokkaan iskunvaimennuksen. Kypärässä on reilusti ilmanvaihtoaukkoja, jotka takaavat hyvän hengittävyyden ja raikkaan tuntemuksen myös lämpimällä säällä. Irrotettavat Coolmax -pehmusteet parantavat sekä turvallisuutta että mukavuutta. Melon kypärässä on patentoitu Fidlock-magneettisolki, joka pitää kypärän paikallaan ja sopii yksikätisellä käytettävyydellään myös lapsille.
Addnature on ottanut valikoimansa siipien suojaan nämä turvallisuutta parantavat kypärät, jotka valloittavat ihastuttavalla ilmeellään. Väreissä räiskyvät Melon kypärät tulevat lukuisissa hauskoissa kuoseissa, ja niistä on vakavamielisyys valovuosien päässä! Halusitpa sitten valita leikittelevän upeasti erottuvaan kypärääsi vaikkapa Iso-Britannian lipun, biljardista tutun ”kasipallon” tai värikkään kädenjäljen, Melon tarjoaa valikoimassamme nämä vaihtoehdot, sekä paljon muuta! Saatavilla on myös hillityn värisiä vaihtoehtoja, jotka sopivat erinomaisesti tyyliin kuin tyyliin. Klikkaa valikoiman uumeniin, hämmästy, ihastu, ja suorastaan rakastu!

Addnature tuo voitokasta turvallisuutta pyöräilyysi

Kaikki laatutarvikkeet ulkoiluun ja retkeilyyn löydät Addnaturen verkkokaupan kattavasta valikoimasta. Meillä on paljon vaihtoehtoja myös pyöräilykypäröiden maailmasta – yhtenä niistä testivoittaja Melon veikeissä ilmeissä. Tehdessäsi tilauksen meille, yli 99 euron tilaus toimitetaan toimituskuluitta. Voit myös palauttaa tuotteet maksutta, mikäli ne eivät jostain syystä olisikaan sopivia. Palautusoikeus on voimassa jopa 100 päivää. Suojaa kaikkein kalleintasi ja tilaa upea Melon pyöräilykypärä jo tänään!


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.