Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Kajakkeja ja kanootteja vesiseikkailuihisi
Rauhallisista saaristoreissuista villeihin koskiin, kokoontaitettava tai ilmatäytteinen kanootti tai kajakki tekee matkanteosta helpompaa. Alusta valitessasi kannattaa miettiä minkälaisessa vedessä melot, kuinka pitkälle aiot ja tietysti kuinka monta teitä on melomassa. Meiltä löytyy perhekanootteja ja yhden miehen kajakkeja - pitkiin kalastusreissuihin, retkeilyyn ja viikonloppuseikkailuihin.

Kajakit & Kanootit

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Käyttötarkoitus

 • joki 7
 • järvi 8
 • meri 6

Vesistötyyppi

 • kevyt aallokko 8
 • rauhallisiin vesiin 8
 • tyyniin vesiin 8
 • virtaaviin vesiin 8
 • voimakkaasti virtaaviin vesiin 8

Enimmäislasti

 • 130 1
 • 165 1
 • 200 2
 • 210 1
 • 250 2
 • 350 1

Värit

 • keltainen
 • harmaa
 • vihreä
 • punainen
 • sininen
 • musta

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
 • 2
 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Sevylor Adventure Kajakki
Sevylor Adventure Kajakki
Sevylor
Adventure Kajakki
OVH € 469,95 € 288,95
ilmainen toimitus
- 38 %
Sevylor Adventure Plus Kajakki
Sevylor Adventure Plus Kajakki
Sevylor
Adventure Plus Kajakki
OVH € 609,95 € 369,95
ilmainen toimitus
- 39 %
Sevylor Colorado Kajakki
Sevylor Colorado Kajakki
Sevylor
Colorado Kajakki
OVH € 609,95 € 368,95
ilmainen toimitus
- 39 %
Sevylor Alameda Kajakki
Sevylor Alameda Kajakki
Sevylor
Alameda Kajakki
OVH € 769,95 € 476,95
ilmainen toimitus
- 38 %
nortik scubi 2 XL Kajakki, punainen/musta
nortik scubi 2 XL Kajakki, punainen/musta punainen/musta
nortik
scubi 2 XL Kajakki, punainen/musta
€ 2.099,00
ilmainen toimitus
nortik scubi 1 XL Kajakki, musta/punainen
nortik scubi 1 XL Kajakki, musta/punainen musta/punainen
nortik
scubi 1 XL Kajakki, musta/punainen
OVH € 1.399,00 € 1.153,95
ilmainen toimitus
- 17 %
Triton advanced Vuoksa 2 Advanced Kajakki Täysi setti, punainen/musta
Triton advanced Vuoksa 2 Advanced Kajakki Täysi setti, punainen/musta punainen/musta
Triton advanced
Vuoksa 2 Advanced Kajakki Täysi setti, punainen/musta
OVH € 2.489,00 € 1.939,95
ilmainen toimitus
- 22 %
Triton advanced Vuoksa 3 Advanced Kajakki Täysi setti, sininen/musta
Triton advanced Vuoksa 3 Advanced Kajakki Täysi setti, sininen/musta sininen/musta
Triton advanced
Vuoksa 3 Advanced Kajakki Täysi setti, sininen/musta
OVH € 2.689,00 € 1.834,95
ilmainen toimitus
- 31 %

Käytännöllinen ilmatäytteinen kajakki vie vaeltajan järveltä toiselle!

Kajakiksi on yleensä kutsuttu umpikantista venemallia ja kanootiksi ns. avokanoottia. Tämä jaottelu ei kuitenkaan enää ole täysin selkeä esimerkiksi kumiveneen tavoin toteutetuissa tuotteissa. Nimitykset vaihtelevat myös eri maiden kesken. Kajakkia melotaan yleensä kaksilapaisella ja kanoottia yksilapaisella melalla. Kajakit ja kanootit ovat syntyneet alun perin alkuperäiskansojen hyötykäyttöön. Kanootit ovat lähtöisin Pohjois-Amerikasta, jossa niillä melottiin suojaisissa järvissä ja joissa. Kajakit ovat peräisin Grönlannista, arktisilta alueilta. Metsästäjät ja kalastajat käyttivät niitä merellä saalistamiseen. Nykyaikaisten kajakkien käyttöalue on laaja. Kun hankit käyttöösi sellaisen, hyödyt hankinnastasi monella tavalla. Laadukkaat kajakit toimivat modernien metsästäjien ja kalastajien apuna. Niillä veneilemisestä on kuitenkin tullut kiinnostavaa harrastustoimintaa ominaisuuksien kehittymisen myötä. Osittain niiden yleistyminen johtuu myös siitä, että kajakin voi saada itselleen erittäin edullisesti.

Sevylor Colorado Kelta harmaa Ilmatäytettävä Kajakki

Ammattilaisten suosimia kajakkeja verkkokaupasta

Addnaturen sivustolta löydät kajakkivalikoimaa yhden tai useamman matkaajan käyttöön. Voit valita omiin harrastuksiisi sopivan tuotteen niiden ominaisuuksien mukaan. Kajakkeja on saatavana esimerkiksi 1–3-paikkaisina. Voit lähteä melomaan yksin tai kavereiden kanssa yhdessä. Mallistossa on eri hintaluokkien tuotteita, joista jokaisen on helppo valita omaan budjettiinsa sopiva tuote. Valmistusmateriaaleina käytetään mm. alumiinia ja vahvaa muovisekoitetta. Tuotteissa on tarjolla ilmatäytteisiä ja alumiinirunkoisia vaihtoehtoja. Retken alkaessa aluksesi kulkee mukana tavallisessa henkilöautossa. Koottavan aluksen voit kuljettaa auton takakontissa, jos haluat viedä sen mökille tai leirintäalueelle. Sinun ei tarvitse satsata erikseen rahaa veneenkuljetuskalustoon, vaikka haluaisit seilata useammilla järvillä lomasi aikana. Monilla retkeilijöillä on kiinnostusta vesillä liikkumiseen, mutta veneen talvisäilytys tuntuu kalliilta ja ongelmalliselta. Nämä murheet voit nyt unohtaa kokonaan. Ilmatäytteisen kajakin säilytät melkein missä vain, eikä se vie paljonkaan tilaa autotallin nurkassa tai kerrostalon säilytystiloissa. Kevyellä kajakilla seilaat tyynessä vedessä, mutta se käy myös koskenlaskuun. Niitä käytetään lisäksi harrastuskalastukseen, geokätköilyyn tai muuten vaan järvimaisemista nauttimiseen.

Ilmatäytteiset kajakkimallit ovat saavuttaneet suosiota varsinkin monikäyttöisyytensä ansiosta. Ilmatäytteinen kajakki on edullinen vaihtoehto ja kannattaakin olla hereillä, jos eteen sattuisi tulemaan erityisen kajakkitarjous. Vaeltaessasi vesistöisellä alueella olet aiemmin saattanut joutua kiertämään jokaisen lammikon. Kapeankin joen ylittämiseen kuluu joskus ärsyttävän paljon aikaa, jos täytyy etsiä lähintä siltaa. Monesti silta on useiden kilometrien päässä. Ilmatäytteinen kajakki on ratkaisu, jonka avulla oikaiset helposti kaikkien järvien ja lampien yli. Näin nopeutat matkantekoa huomattavasti. Rannalla pakkaat taas paattisi kantokuntoon, sillä ne mahtuvat yllättävän pieneen tilaan. Painoakaan kajakilla ei ole paljon, joten saat kannettua kulkuvälineesi helposti seuraavalle rannalle. Mukaan settiin voi kuulua mallista riippuen mm. evät, roiskesuojat ja erilaisia taskuja esimerkiksi kartoille. Jalkapumppu voi myös kuulua mukaan. Joissakin malleissa melat sisältyvät settiin, toisissa ne ovat lisävarusteita. Valikoimasta löytyy myös ilmatäytteinen kajakki kahdelle, jos olette lähdössä melomaan kahdestaan samalla kajakilla.

Addnaturelta tilaat kaikki ensi kauden harrastusvälineet!

Minkälaisen kajakin haluaisit hankkia? Meillä on valikoimassa upeita laatutuotteita, joiden kanssa pärjäät hyvin erilaisilla vesillä. Jos olet vasta aloittelemassa kajakkiharrastustasi, löydät verkkosivuiltamme edullisia tuotteita, joiden kanssa on turvallista tutustua uuteen lajiin. Pidempään meloneet arvostavat kajakkiemme huippuominaisuuksia retkillään. Useimmat alukset sopivat käytettäväksi järvellä, koskissa ja tyynellä ilmalla myös merellä. Hyvän hinta-laatusuhteen alumiinirunkoiset alukset kestävät käytössä. Niiden paino voi olla erittäin alhainen, joten kannat niitä vaivatta kantokahvoista. Alumiinirunkoisissa malleissa käytetään nimensä mukaisesti tukirakenteeseen kevyttä alumiinia. Pintaosa on mm. kestävää PVC:tä. Ne ovat jäykkiä ja niitä on helppo ohjata. V-muotoinen pohja varmistaa suuntavakauden ja tasaisen menon. Tämän kaltaisilla aluksilla melot pidempiäkin matkoja miellyttävästi. Mukaan mahtuu tarpeellinen määrä tavaraa jopa muutaman päivän retkelle. Kahden istuttavissa tuotteissa on malleja, joilla voit meloa myös yksinäsi. Muokkaat alustasi aina tilanteen mukaan. Ilmatäytteisissä kajakeissa täyttö on helppoa ja ilman virtaus on aina hallinnassasi, sillä täyttöä voi seurata painemittarin avulla. Takaisiniskuventtiili estää ilman virtaamisen, kun irrotat pumpun venttiilistä. Ilmakammiot ovat toisistaan erillisiä, joten jos yksi jostakin syystä rikkoutuu, muut pitävät alusta pinnalla. Kajakkimallien muotoilu takaa niiden vakauden veden pinnalla. Tuotteissa on myös miellyttävän tuntuiset pehmeät istuimet. Nojailet rennosti pehmustettuun selkänojaan istuessasi ongella lämpimänä kesäpäivänä.

Laaja valikoima kajakkeja

Tuotteissa on runsaasti sopivia malleja pitkällekin ihmiselle, eikä jalkoja tarvitse puuduttaa väärällä istuma-asennolla. Istuimia voit halutessasi myös irrottaa, jos olet yksin liikkeellä ja tarvitset tilaa esim. matkatavaroille. Jos liikut kaverin kanssa, voitte luonnollisesti kokeilla esimerkiksi ilmatäytteistä kajakkia kahdelle. Kajakkeihin on lisätty joustavia naruja tai hihnoja, jotka pitävät retkikeittimet ja muut matkatavarat turvallisesti paikoillaan. Jos harrastat snorklausta tai sukellusta, voit kiinnittää hihnoilla sukellusvarusteetkin paikoilleen. Sivuosat on yleensä vahvennettu kulumista vastaan. Kajakkien mukana seuraa hyvännäköinen ja käytännöllinen kantolaukku tai reppu. Siihen pakkaat koko komeuden nopeasti ja siististi seuraavaa matkaa odottamaan. Kaikki tuotteet ovat tyylikkään värisiä ja virtaviivaisella ulkonäöllä varustettuja. Ne ovat näyttävän näköisiä kulkupelejä kaiken ikäisille melojille. Valitse itsellesi parhaiten sopiva kajakkimalli verkkokaupastamme tai bongaa kajakkitarjous: • Alumiinirunkoiset kajakit • Ilmatäytteiset kajakit • Yhden istuttavat kajakit • Kahden tai useamman istuttavat kajakit

Toimitamme tuotteet pian kotiin tutustuttavaksi!

Lähde seuraavan kerran matkaan turvallisin mielin tasokkaalla kajakilla. Melominen on loistava liikuntamuoto, joka pitää sinut hyvässä kunnossa. Samalla nautit upeasta luonnosta tai kokeilet voimiasi virtaavassa vedessä. Jos käytät kajakkia kalastamisessa, sinulta eivät koskaan lopu kalapaikat kesken. Siirrät vain aluksesi toiseen vesistöön, jos järvi alkaa tuntua liian tyhjältä. Tutustu ajan kanssa sivustomme kajakkivalikoimaan. Mieti, mikä olisi kaikkein paras vaihtoehto juuri sinulle. Muista myös katsoa muut tarpeelliset melontavarusteet kuten melat, pelastusliivit ja melontavaatteet. Kun olet tehnyt valintasi, lähetämme tilauksesi pikaisesti matkaan. Kajakin ostaminen netistä on erittäin kätevää. Voit tietysti myös palauttaa sen palautusajan kuluessa, jos tuote ei ole sellainen kuin odotit.