Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Älä anna kylmän lannistaa

Kanootin kuljetustarvikkeet

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • oranssi
  • sininen
  • musta

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Sea to Summit Medium Kärry, sininen/musta
Sea to Summit Medium Kärry, sininen/musta sininen/musta
Sea to Summit
Medium Kärry, sininen/musta
RRP € 184,99 € 159,95
ilmainen toimitus
- 14 %
Sea to Summit Small Kärry, musta/oranssi
Sea to Summit Small Kärry, musta/oranssi musta/oranssi
Sea to Summit
Small Kärry, musta/oranssi
RRP € 162,99 € 139,95
ilmainen toimitus
- 14 %
Sea to Summit Sit-on-Top Kärry, vihreä/musta
Sea to Summit Sit-on-Top Kärry, vihreä/musta vihreä/musta
Sea to Summit
Sit-on-Top Kärry, vihreä/musta
RRP € 189,99 € 164,95
ilmainen toimitus
- 13 %

Kanoottien kuljetusvälineet apunasi kuljetustarpeissa

Suomessa on tuhansia järviä, jokia ja lampia. Voisikin siis todeta, että Suomessa on hyvin otolliset olosuhteet kanooteilla melomiseen. Kanootilla voit meloa rannikoiden runsaiden saaristojen suojissa tai lähteä katsomaan, mihin lähelläsi kulkeva johtaa. Kaupungeissa kulkevat joet ovat urbaania elämystä parhaimmillaan, jolloin pääset luontoon, irti kaupunkien pölyisistä kaduista. Vesistöjä pitkin voitkin kulkea ja tutkimusmatkailla tarpeidesi ja halujesi mukaisesti. Suomen vesistöissä on kuljettu erilaisilla kanooteilla tai kanootin tapaisilla välineillä jo historiamme alkuaikoina. Kanootit ovat myös historiallisesti toimineet paitsi kulkupeleinä, myös kevyen tavaran kuljettamissa. Suomen maasto on kuitenkin niin monipuolista, että saatat joutua tilanteeseen, jossa kanoottia joutuu kuljettamaan maata pitkin pidempiäkin matkoja. Tai saatat haluta vesistölle, johon ei mene niin isoa autotietä perille asti, että voisit purkaa kanootin suoraan veteen. Silloin kuvaan astuu kanootin kuljetusvälineet, jotka olemme koonneet Addnaturen verkkokauppaan omaksi kategoriakseen.

Sea to Summit Medium Kanootin Kuljetus Kärry

Erilaiset kanootin kuljetusvälineet

Kanoottien kuljetusvälineet auttavat sinua kanootin kuljettamisessa, kun kanootin raahaaminen kantamalla alkaa tuntua poisluetulta vaihtoehdolta. Toki kuljetusvälineet ovat ominaisuuksiltaan sellaisia, että niiden avulla saat kuljetettua kanootteja enemmänkin tasaisilla osuuksilla kuin vaikeakulkuisessa maastossa. Kokoontaittuvat kärryt on suunniteltu helpottamaan kanoottien kuljettamista vaivattomasti paikasta toiseen. Kuljetuskärryt on varustettu isoilla renkailla ja tarvittavilla hihnoilla, joihin saat kanootin kiinni kuljetusta varten. Sea to Summitin kuljetuskärry on ideaali kuljetustapa kajakeille, kanooteille ja päältä istuttaville kanooteille. Se on valmistettu anodisoidusta alumiinista, jotta se olisi riittävän kevyt, ja siinä on ilmatäytteiset renkaat, jolloin se sopii myös hieman epätasaisempiin maastoihin. Malli on varustettu lisäksi Integrated Solution Bomber -hihnoilla, joilla saat kanoottisi tai kajakkisi turvallisesti kiinni. Toisen valmistajan, Ecklan, California SUP -cart on tehty lähinnä SUP-lautojen kuljettamiseen, mutta voit tietyin edellytyksin käyttää sitä myös kanoottien kuljettamiseen. Näiden parin eri kokoisen mallin erikoisuus on niiden puhkeamattomat renkaat, jolloin voit huoletta vetää sitä vaikka soratiellä vailla huolta renkaiden puhkeamisesta teräviin irtokiviin. NRS Yak puolestaan on kuljetuskärry, joka on jopa 30 % kevyempi kuin muut markkinoilla olevat kärryt, joten sen avulla kanoottisi kuskaaminen on kevyempää kuin muilla vastaavilla kärryillä. Kärry kestää jopa 68 kilon kuorman, joten siinä voi kuljettaa isompaakin kajakkia tai kanoottia. Sen kaksi 1,8 metrin mittaista kiristyshihnaa ovat helppoja ja nopeita käyttää kuorman sitomiseen. Addnature haluaa olla mukana tukemassa kajakkiharrastustasi ja siksi valikoimassamme onkin riittävästi eri varusteita kajakointiin.

Addnaturelta saat kaiken tarvittavan ulkoiluun

Verkkokaupastamme saat kajakit, kanootit ja SUP-laudat, sekä tarvikkeet niiden kuljettamiseen. Kannattaa myös tutustua vaate- ja jalkinevalikoimaamme, niin voit varustautua melontaan myös varusteiden osalta. Kunnon vaatetuksella keli ei pure ja harrastaminen on miellyttävää. Tutustu valikoimaan, etsi mieleisesi tuotteet ja tee tilaus. Kajakkiharrastuksen aloittaminen ei voisi olla enää helpompaa.<7p>