Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin
Packraft – kompakti & ilmatäytteinen lautta
Packrafts eli kotoisammin reppulautat ovat erittäin kevyitä ja ne pakkautuvat pieneen tilaan. Siksi ne sopivat erityisen hyvin ulkoilijoille, jotka haluavat yhdistää melontaan muitakin ulkoiluaktiviteetteja, kuten vaelluksen, pyöräilyn tai kiipeilyn. Mallista riippuen nämä ilmatäytteiset lautat/kumiveneet soveltuvat 1-2 henkilölle rauhallisissa, tyynissä ja/tai virtaavissa vesistöissä.

Packraft

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Käyttötarkoitus

 • joki 8
 • järvi 8
 • meri 4

Vesistötyyppi

 • kevyt aallokko 8
 • luonnonvesi 1
 • rauhallisiin vesiin 8
 • tyyniin vesiin 8
 • virtaaviin vesiin 8
 • voimakkaaseen aallokkoon 1
 • voimakkaasti virtaaviin vesiin 6

Enimmäislasti

 • 115 2
 • 150 6

Paino (noin) in kg

kg
kg

Värit

 • keltainen
 • vihreä
 • oranssi
 • musta
 • oliivi

Hinta

Asiakaspalaute

 • 7
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
nortik TrekRaft Boat, oliivi
nortik TrekRaft Boat, oliivi oliivi
nortik
TrekRaft Boat, oliivi
€ 689,95
ilmainen toimitus
nortik LightRaft Vene, vihreä/musta
nortik LightRaft Vene, vihreä/musta vihreä/musta
nortik
LightRaft Vene, vihreä/musta
€ 539,95
ilmainen toimitus
nortik TrekRaft Boat with Deck, oranssi/musta
nortik TrekRaft Boat with Deck, oranssi/musta oranssi/musta
nortik
TrekRaft Boat with Deck, oranssi/musta
€ 889,95
ilmainen toimitus
nortik CityRaft Vene, vihreä/musta
nortik CityRaft Vene, vihreä/musta vihreä/musta
nortik
CityRaft Vene, vihreä/musta
€ 689,95
ilmainen toimitus
nortik TrekRaft Boat, oranssi
nortik TrekRaft Boat, oranssi oranssi
nortik
TrekRaft Boat, oranssi
€ 689,95
ilmainen toimitus
nortik LightRaft Vene, oranssi
nortik LightRaft Vene, oranssi oranssi
nortik
LightRaft Vene, oranssi
€ 539,95
ilmainen toimitus
nortik TrekRaft Expedition Vene ilman Aukkopeitettä, musta/keltainen
nortik TrekRaft Expedition Vene ilman Aukkopeitettä, musta/keltainen musta/keltainen
nortik
TrekRaft Expedition Vene ilman Aukkopeitettä, musta/keltainen
€ 789,95
ilmainen toimitus
nortik CityRaft Vene, oranssi/musta
nortik CityRaft Vene, oranssi/musta oranssi/musta
nortik
CityRaft Vene, oranssi/musta
€ 689,95
ilmainen toimitus

Packraft reppulautta avaa uudet mahdollisuudet melontaan

Oletko innostunut melomisesta, mutta harmittelet sitä, miten vaivalloista kanootin kanssa matkustaminen paikasta toiseen on? Kanootin kanssa ei lähdetäkään tuosta noin vain retkeilemään ilman kuljetuksessa apuna olevaa autoa tai pakata sitä mukaan ulkomaanmatkalle. Mutta kaikkeen tähän on olemassa kätevä ratkaisu, nimittäin Packraft eli suomeksi reppulautta. Se on kuin virtaviivainen kumivene, joka täytetään ilmalla. Parasta siinä on se, että sen saa pakattua niin pieneksi, että se menee reppuun, ja sen täyttäminen ja tyhjentäminen onnistuu muutamissa minuuteissa. Tämänkaltaisella reppulautalla päiväretkien tekeminen on helppoa – sinulla ei tarvitse olla autoa, se ei vie tilaa kotonasi ja voit ottaa sen mukaan ulkomaanmatkallekin. Tutustu Addnaturen Packraft reppulauttojen valikoimaan ja tilaa omasi, niin melomisesta voi tulla säännöllinen harrastuksesi!

Nortik CityRaft Packrafts Reppulautta

Packraft reppulautalla onnistuu lähiretkeily

Kestävä ja kevyt reppulautta on ihanteellinen vesistöjen ylityksen ja vesillä liikkumisen väline. Se mahdollistaa maalla ja vesillä liikkumisen yhdistämisen vaivattomasti. On helppo kulkea julkisilla liikennevälineillä melomaan reppulautta repussa tai yhdistää melominen pyöräilyyn tai kävelyyn, kun painavaa kanoottia ei tarvitse kuljettaa mukanaan, vaan kaikki mitä tarvitset, kulkee päivärepussasi. Tällöin voit lähteä helposti päiväretkille lähiseudulle ja harrastusmahdollisuutesi kasvavat merkittävästi. Reppulautta tekee myös vaelluksistasi tai retkeilystä huomattavasti monipuolisempaa, sillä voit entisen pelkän vaeltamisen tai pyöräilyn oheen yhdistää melontapätkiä reitin varrelle. Näin sinun ei tarvitse joko edetä pelkkiä vesistöjä pitkin tai pelkkiä vaellusreittejä pitkin, vaan pääset nauttimaan kummastakin. Jos esimerkiksi tulevalla vaelluksella olisi tiedossa paljon kanootin vetämistä ja kantamista, vältyt siltä kaikelta ottamalla kanootin sijaan mukaan Packraft reppulautan.

Reppulautta menee pieneen tilaan, joten se ei vie tilaa kotonakaan. Kun valitset sen oheen vielä melaksi teleskooppimelan tai moniosaisen melan, saat nekin pakkautumaan tilaa säästäen. Yleensä reppulautta on mitoitettu yhdelle hengelle, mutta saatavilla on myös kahden hengen lauttoja. Kun reppulautta otetaan käyttöön, se täytetään ilmalla. Täyttämistä varten on erillinen täyttöpussi, eikä puhaltamista tarvtse tehdä kuin aivan lautan kovuuden viimeistelyksi. Kun Packraft eli reppulautta on pakattu, se muistuttaa kooltaan ja painoltaan pientä telttaa. Täyttö ja tyhjennys ei vie muutamaa minuuttia kauempaa.

Packraftingissä eli reppulauttailussa käytetään periaatteessa samoja melontavarusteita kuin tavallisessakin melonnassa. Toki lautan pieni koko tulee ottaa huomioon ja se, että varusteet on kiinnitettävä lautan päälle, sillä reppulautoissa ei ole välttämättä erillisiä varusteiden säilytystiloja. Lyhyitä matkoja reppulauttaa voi hyvin kantaa täytettynä selässä. Talviaikaan voit käyttää reppulauttaa ahkion korvikkeena lumessa. Monipuolisuus onkin reppulautan parhaita puolia niin siinä mielessä, että se on itsessään monikäyttöinen, kuin siinä, että se monipuolistaa harrastusmahdollisuuksiasi luonnossa. Voit ottaa sen mukaan kansallispuistoihin, merelle, järvelle, joelle tai jos sinulta löytyy koskenlaskusta kokemusta, sillä onnistuu myös koskenlaskut, sillä reppulautta on tehty kestämään ja vahvistettu kriittisistä paikoista ja soveltuu leveydeltään erinomaisesti koskenlaskuun. Reppulautan kanssa voit myös kalastaa. Monissa kaupungeissa on ongelmana täyteen rakennetut rannat, joista ei heittokalastusta pääse harrastamaan, mutta Packraft mahdollistaa senkin.

Addnaturelta laadukkaat tuotteet melontaan

Turvaa myös itsesi oikeanlaisilla melontavaatteilla tai voit toki tutustua myös märkäpukujen valikoimaamme, joka on myös varteenotettava vaihtoehto käytettäväksi meloessa, tapahtuipa se sitten kanootilla, kajakilla tai reppulautalla. Addnature on ulkoilun ja retkeilyn lisäksi vesiurheilun ystävien verkkokauppa, joten katso läpi huippumerkkien valikoimamme verkkokaupassamme. Tervetuloa!