paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Aloita uusi vuosi juosten - Nauti talvijuoksusta riippumatta lenkin pituudesta tai vauhdista

Merinovilla pipot

2 Tuotetta
Kategoriat
Hinta
Tuoteperhe
  • 2
Asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

Merinovilla pipot ympärivuotiseen mukavuuteen

Merinovilla on monipuolisista ominaisuuksistaan tunnettu luonnonmateriaali, jota saadaan merinolampaista. Merinovillalla on varsin vaikuttava kyky hallita kosteutta, ja se on samaan aikaan sekä erittäin imukykyinen että kosteutta hylkivä. Tämän ansiosta materiaali imee kosteuden itseensä, siirtäen sen pois iholta. Merinovilla pitää pahanhajuiset bakteerit loitolla, joten tästä materiaalista valmistetut vaatteet säilyttävät raikkauden pidempään. Merinovillavaatteille riittää pääsääntöisesti pelkkä tuuletus, joten kyseessä on myös erinomaisen helppohoitoinen materiaali.

Nerokkaan merinovillan edistykselliset ominaisuudet eivät suinkaan pääty tähän. Materiaalilla on nimittäin tehokas kyky toimia sekä lämmittävänä että viilentävänä, ja se taipuu käyttäjänsä tarpeisiin lämpöolosuhteiden vaihtuessa. Merinovilla myös hengittää tehokkaasti, joten iho ei pääse hikoilemaan merinovillasta valmistetun vaatteen alla. Merinovillan kuidut ovat tavallisen villan kuituja ohuempia ja pidempiä, ja tämä ominaisuus puolestaan tekee materiaalista pehmeän ja mukavan tuntuista.

Woolpower Classic Beanie Merinovilllapipo Merinovilla pipot ovat yksi esimerkki siitä, miten tätä nerokasta materiaalia voi hyödyntää vaateteollisuudessa parhain päin. Merinovillasta valmistettu pipo nimittäin tarjoaa käyttäjälleen miellyttävää lämpöä, pitäen pään ja korvat lämpiminä talven paukkupakkasilla. Merinovilla pipot sopivat kuitenkin yhtä lailla käyttöön myös lämpimämpinä vuodenaikoina. Lämpimillä keleillä tehokkaasti ilmastoiva materiaali hengittää, joten pipo pitää pään suojattuna samalla viilentäen. Jos siis olet aikeissa hankkia pipon, joka palvelee useampana vuodenaikana, merinovilla pipot pystyvät palvelemaan niin talvisin, kesäisin kuin välikausinakin!

Pipot täynnä lyömättömiä ominaisuuksia

Merinovillasta valmistettujen vaatteiden suosio on kasvanut huimasti viimeisten vuosikymmenten aikana. Moni luonnollisten materiaalien nimeen vannova kääntyykin merinovillan puoleen, eikä vähiten sen tarjoamien monipuolisten etujen vuoksi. Merinovilla pipot palvelevat käyttäjiään samanaikaisesti sekä lämmittävillä että hengittävillä ominaisuuksillaan. Nämä pipot ovatkin kannattavia valintoja esimerkiksi usean päivän pituisille vaelluksille tai koko päivän kestäville pyöräretkille. Nopeasti tilanteeseen mukautuvien ominaisuuksien ansiosta merinovilla pipot palvelevat aivan jokaista – kun päätäsi lämmittää merinovillapipo, voit siirtyä aktiviteetista toiseen ja hiljentää välillä menoa, ja piposi mukautuu nopeasti vaihteleviin tilanteisiin.

Merinovilla sopii mainiosti pipon materiaaliksi myös siksi, ettei se kutita käytössä. Monelle meistä on tuttua pipojen kutittavat materiaalit, joten tämä ominaisuus on varmasti pipolle enemmän kuin tervetullut. Ja koska merinovilla on luonnostaan antibakteerista materiaalia, siitä valmistetut vaatteet eivät ala haista kastuessaan. Merinovillapipoa onkin miellyttävä käyttää kerta toisensa jälkeen, vaikka se pääsisi välillä kastumaan. Pipo lisäksi lämmittää päätä, vaikka se olisi kostunut. Hengittävä merinovillasta valmistettu pipo myös kuivuu verrattain nopeasti.

Sen lisäksi, että merinovillapipot ovat toiminnoiltaan kannattavia hankintoja, ne myös näyttävät erinomaisen hyviltä. Tämä johtuu siitä, että sileäpintainen merinovilla on materiaalina kauniin sileää, toisin kuin perinteinen villa. Merinovillasta valmistettuja pipoja on saatavilla tänä päivänä lukuisissa eri ilmeissä ja tyyleissä, väreistä puhumattakaan. Meiltä Addnaturelta löydät merinovilla pipot tunnetuimpien vaatebrändien valmistamina, kauniissa ja kattavassa valikoimassa. Tee aktiivisista hetkistä rauhallisempaan menoon siirtymisistä entistä miellyttävämpiä hankkimalla lyömätöntä mukavuutta tarjoava merinovilla pipo. Tilaa meiltä nyt merinovillapipot koko perheelle sekä tutustu myös muihin merinovillatuotteisiin kuten aluspaitoihin ja kerrastosetteihin.

Toimivaa laatua ulkoiluun ja urheiluun

Addnature tarjoaa ulkoiluun ja urheiluun markkinoiden laadukkaimpia ja toimivimpia tuotteita. Siksi löydät meiltä myös fiksut merinovillasta valmistetut vaatteet ja asusteet, kuten lämpöä ja hengittävyyttä tarjoavat merinovilla pipot. Kauppamme on kätevästi auki ympäri vuorokauden, joten voit tulla ostoksille silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Koska haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, tarjoamme tuotteillemme 30 päivän pituisen avokaupan. Astu reippaasti peremmälle tekemään laadukkaita ja käytössä kestäviä löytöjä!


Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4270 4101
Ma – Pe
Klo 10 - 12 & 13 – 16
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.