paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Meru

85 Tuotetta
Meru

Meru – Osana jotakin suurempaa

Mystisestä Meru-vuoresta nimensä saanut tuotemerkki valmistaa vaatteita kaikkiin vuodenaikoihin. He valmistavat tuotteensa yksityiskohtaisesti ja huolella, pyrkien minimoimaan ympäristöjalanjäljen. Luonnonläheisen Merun tähtäimenä on tuoda ympäristö ja ulkoilija yhteen.

Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Meru – ulkoiluvaatebrändi, jonka taustalla jyllää voimakas arvomaailma

Kattava valikoima Meru-vaatteita netistä Meru on paljon enemmän kuin tuotteidensa summa. Meru on nimittäin tuotemerkin lisäksi myös yhteisö, joka on sitoutunut aitoihin ihmisiin joilla on aito halu tutkia, mitä kaikkea luontoäidillä on tarjottavanaan. Meru on sanalla sanoen perhe, jonka tavoitteena on, että jokaisella olisi tasapuolisesti mahdollisuus suunnata syvemmälle luontoon, ilman että se jäisi varusteista kiinni.

Brändin nimeksi valikoitunut sana “Meru” kuvaa hypoteettista viisihuippuista vuorta, joka liittyy hindulaiseen ja buddhalaiseen kosmologiaan. Sitä kuvataan kaiken fyysisen, metafyysisen ja henkisen keskipisteeksi, minkä lisäksi sitä kuvataan jopa luonnon esi-isäksi. Ainoastaan luonnossa ihmisellä on mahdollisuus löytää itsensä noiden kolmen edellämainitun risteyksestä. Tämän osuvampaa nimeä ulkoiluvaatteiden valmistajalle saakin hakea – Meru valmistaa tuotannossaan vaatteet ja varusteet selättämään niin kaikki sääolot kuin tuomaan jokaisen ulkoilijan elämään terveyttä ja hyvää oloa antoisan ulkoilun kautta.

Meru ulkoiluvaatteet kruunaavat ulkoilun säässä kuin säässä!

Jokainen Merun ulkoiluun valmistama varuste tai asuste on suunniteltu kestämään yli odotusten. Merun vaatteet palvelevatkin käytössä pitkään ja luotettavasti. Merulle asiakkaat eivät ole vain asiakkaita, vaan heidän ajatellaan olevan perhettä. Tästä voi päätellä brändin sitoutuneisuuden sen vaalimiin laatukriteereihin. Jokaiseen vaatteeseen, varusteeseen tai asusteeseen, joka kantaa tälle brändille ominaista kyyneleen muotoista liekkiä, voi luottaa kuin se olisi lahja äidiltä, isältä tai veljeltä – luotettavalta perheenjäseneltä. Meru on brändinä on siirtymävaiheen merkki vanhasta johonkin uuteen ja kestävään, ja samalla se on myös ehdottomasti symboli, joka on ansainnut paikkansa ulkoilumaailman kärkivaatetuksen rivissä.

Ulkoilufanaatikot ympäri maailman jakavat saman ylpeyden kantaessaan Merun logoa, olipa kyse sitten trekking-kengistä tai titaanisesta lusikkahaarukasta tai mistä tahansa siltä väliltä. Myös me Addnaturella vannomme Merun nimeen laadukkaiden ulkoiluun suunniteltujen varusteiden ja vaatteiden valmistajana, mistä johtuen löydätkin valikoimastamme merkin valmistamina niin säät selättävät takit sekä miehille että naisille, loistavin teknisin ratkaisuin varustellut housut ja shortsit kaikkiin maastoihin ja vaativille vaelluksille kuin myös tekniset, mukavan tuntuiset paidat lyhyt- ja pitkähihaisissa malleissa. Löydä omat ulkoilusi huippuunsa vievät ratkaisut helposti ja kätevästi meiltä - yhden ja saman katon alta!

Addnature – aarreaitta täynnä toinen toistaan laadukkaampia huippubrändejä

Meiltä Addnaturelta löydät Merun vaatteiden ja varusteiden lisäksi myös paljon muita brändejä, jotka tunnetaan tinkimättömästä laadustaan. Ostaessasi meiltä netistä uudet ulkoiluvarusteesi, saat tutustua kaikessa rauhassa kotisohvallasi eri malleihin ja vertailla niitä toisiinsa ennen ostopäätöksen tekemistä. Tarjoamme aina nopean toimituksen ja maksuttoman palautuksen. Yli 99 euron tilaukset saat toimituskuluitta, minkä lisäksi sinulla on aina jopa sata päivää aikaa palauttaa tuote, mikäli se ei jostain syystä olekaan tarpeisiisi sopiva. Tilaa tulevat suosikkivaatteet ulkoiluun ja urheiluun jo tänään!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.